- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
Hay Allah razı olsun senden canımmmm..Ağzın bal şeker yesin.Ağzının tadı hiç bozulmasın inşallah.Öffff... "kayınvalidenin arama kaydına mı baktın telefonunu mu karıştırdın bla bla bla "
Herkes telefon karıştırmaktan bahsetmiş, bir allahın kulu da "kv yalan söylemiş, bi de üstüne ısrarcı olmuş, gelini haksız çıkarmaya çalışıyor" demiyor.
Karşımdaki kim olursa olsun, ister kv, ister arkadaş, ister öz anne. Karşımdaki adam yalan söylüyorsa ve üstüne beni suçlamaya kalkışıyorsa, ben onun o yalanını ispatlayıp o lanet çenesini kapatmak için değil telefonunu bütün seceresini karıştırırım. Çok iyi yapmışsın, basit bi mevzu evet ama o zaman o da basit mevzularda yalan söylemeyi bıraksın.
Ağzının içi yalan dolu resmen kadının. Ayrıca yalanın küçüğü büyüğü olmaz, her türlü güven sarsar.
Bi insan basit konularda rahatça yalan söyleyebiliyorsa bu onun kişiliğini ele verir, bu konuda "aman basit bi mevzu" der susarsın, yarın daha büyük yalanla gelir karşına. Bu sefer önceki yalanını ispat etmediğin için pişman olursun. Demekki o güvenilir bi insan değil ki afedersin ama ota b**a yalan söyleyebiliyor. Eşin de görmüş iyi olmuş, artık anasının ağzından çıkan her lafa inanmaz en azından. Senin de haklı olabileceğini görür.
Ben de pişman oldum inan ki konu açtığıma.Burda casus program önerilerinin, WhatsApp web uygulamala tariflerinin bini bir parayken nedense benim telefon kaydına bakmam konusunu taşa tuttular anlayamadım.
Bu kadının her konuda söyleyecek büyük küçük farketmeyen yalanları vardı zaten eşim de hep yanlış anladığımı , annesinin asla yalan söylemeyeceğini savunur dururdu.Bu bir fırsat oldu benim için. En azından örnek teşkil edici.
Pişman değilim yine olsa yine yaparım.Ben de yalan söylüyorsam bulsun alnından öperim vallahi
Çok teşekkür ediyorum yorumuna canımmmm benim