Kaynanamın Yalanını Yakaladım

Hay Allah razı olsun senden canımmmm..Ağzın bal şeker yesin.Ağzının tadı hiç bozulmasın inşallah.
Ben de pişman oldum inan ki konu açtığıma.Burda casus program önerilerinin, WhatsApp web uygulamala tariflerinin bini bir parayken nedense benim telefon kaydına bakmam konusunu taşa tuttular anlayamadım.
Bu kadının her konuda söyleyecek büyük küçük farketmeyen yalanları vardı zaten eşim de hep yanlış anladığımı , annesinin asla yalan söylemeyeceğini savunur dururdu.Bu bir fırsat oldu benim için. En azından örnek teşkil edici.
Pişman değilim yine olsa yine yaparım.Ben de yalan söylüyorsam bulsun alnından öperim vallahi
Çok teşekkür ediyorum yorumuna canımmmm benim

sen duymadın mı kk'da son moda konu sahiplerine hunharca saldırmak

neyse onları geçte madem eşin "görüşmek istemiyorsan seni zorlayamam" demiş, hazır böyle demişken bunu fırsat bil ve mesafe koy. eşinle aranı iyi tut yeter.

Bencede büyütme görmemezlikten duymamaskuktan o yapsın sen daha iyi ol iyi ol ki huzurunu bozamasın

Eşler de bazen inanmasalar da ailelerine koruma duygusu gelişiyor laf attırmıyor ,bir de üstüne tasdiklemiş ne deyim bence görüşmemek için daha net nedenlerin varmış ,evlilik kaç kez bitme aşamasına gelmiş en iyisi uzak dur boşver fazla da muhattap olma...

Kayınvalidenize kızın ama eşinizide yörüngenizden pek uzaklaştırmayın derim.
Bu ne çirkin muhabbet. Alenen size küfür etmiş,eşinizde annesine"anne nasıl konuşuyorsun sen"diyeceğine "annem ne derse doğrudur,vardır bir bildiği "diyor.
Ayrıca telefonunu karıştırıp (ki buna hakkınız yok,orada kayınvalide sen benim telefonumu mu karıştırıyorsun deyip üste çıksa oklar size çevrilirdi) sorun çıkaracağınıza bu lafa sorunun alasını çıkarsaydınız keşke.

Hafiye misiniz siz ya? Yok beni aramadı eltimi aradı, yok önce eşimi aradı sonra beni aradı, yok karıştırdım bulamadım, inceledim ama göremedim, kayıt vardı aramıştı, niye beni on dakika sonra aradı, aradı ama aramadım dedi! Sizin gibi gelin düşman başına.

Çok haklısın bende de hem hırsız hem yalancı bir kaynana var. Yalanlarını eşinden gizli yüzüne vuracaksın. Ben öyle yapa yapa rahatladım valla. En sonuncu yalanını adam gibi yüzüne vurduğumdan beri bağımız koptu

kadına takacak yer mi aradınız
yoksa eskilerden beri çok şey birikti de ufacık bişeye tahammülünüz mü yok

derse desin yalan söylerse söylesin
telefonuna bakıp neden onun seviyesine düşüyorsunuz ki
belli ki yalan alışkanlık olmuş

Bugün yalan söyleyen yarın iftira atar yaşamayan bilemez bu huzursuzluğu kızlar. Diken üstünde yaşıyorsunuz ne yapacak da ortalık karıştıracak diye. Ben de kaynanamın facebook'una bakmıştım, mesajlarında beni çekiştirmişti. Çekiştirecek kusurumu da bulamamış ya, gelin mağduriyeti çekiyorum yazmış. Yıllarca en gizli eşyalarıma dek karıştıran çalan o değilmiş gibi

Çok önemli bir mesele değil bence. Kv senden çekiniyor olabilir. Öyle hissettim.

Kv yaptigi yanlis

Sizin yaptiginizda yanlis. Her ne sebep olursa kimsenin tel karistirmaya hakkiniz var mi? O zaman nerde sizin dogru davranisiniz merak ettim

adım adım kayınvalide takibi helal olsun sizlere ya bu kadarda pes yok onu aramış beni aramamış olabilir canı kimi isterse yada o anda öyle olması gerekiyodur ,takılmayın herşeye hem mutsuz olursunuz hemde mutsuz edersiniz ,gençler rica ediyorum kocalarınızın ve kayı validelerin peşinde dedektif olmayın

Yani sende az değilsin hemen telini kurcalayip kocana şikayet falan. Bence ikinizde birbirinizden aşağı kalmiyorsunuz. Mesafe koy gitsin arama sorma sende bidaha. Bu kadar basit.

Kadın teknolojiye savaş açmış gibi görünüyor. Arama olayında yalan söylüyor galiba sadece. Çok umursama boşver.

ne olursa olsun bir başkasının telefonunu elime alıp da kurcalamam.
kv deniz yalan söylüyor ama siz de ondan gizli telefonunu kurcalıyorsunuz
kocanızı da kendinize alet ediyorsunuz.

ya benimki eşimin anlattığı herşeyi benden de dinlemek istiyor. Eşim anlatırken bende yanında oluyorum mesela ama ertesi gün aynı şeyi benden de dinliyor. oğlun anlatmıştır diyorum anlatmadı diyor. Kesinlikle unutkan bir kadın değil aksine herşeyi düşünüp düşünüp takan psikolojisini bozan bir kadın unutması mümkün değil. kafada sıkıntıları var bunların

Oooo canım umursama, beklenti içine girme, kurcalama bence... valla ben kaynanamın nelerini yakaladım bir bilsem... neler neler!!! Allaha yakın bize uzak. Bugun yalan söyleyen yarın neler yapar. Eşinin bildiği iyi olmuş. Bence eşini arasın seninle muhatap olmasın daha iyi. Bende esimin ailesi yuzunden bosanma aşamasina gelmis biri olarak söylüyorum. Deliyle dalaşacagına çalıyı dolaş derler dogru valla. Madem kadının niyeti belli daha oncesinde de bir cok sey yapti.boşver seni aramasini felan.

Gerçekten dogru diyosun , yaşamayan bilemez. Allah kötülerin şerrinden bizi korusun4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…