Hay Allah razı olsun senden canımmmm..Ağzın bal şeker yesin.Ağzının tadı hiç bozulmasın inşallah.Öffff... "kayınvalidenin arama kaydına mı baktın telefonunu mu karıştırdın bla bla bla"
Herkes telefon karıştırmaktan bahsetmiş, bir allahın kulu da "kv yalan söylemiş, bi de üstüne ısrarcı olmuş, gelini haksız çıkarmaya çalışıyor" demiyor.
Karşımdaki kim olursa olsun, ister kv, ister arkadaş, ister öz anne. Karşımdaki adam yalan söylüyorsa ve üstüne beni suçlamaya kalkışıyorsa, ben onun o yalanını ispatlayıp o lanet çenesini kapatmak için değil telefonunu bütün seceresini karıştırırım. Çok iyi yapmışsın, basit bi mevzu evet ama o zaman o da basit mevzularda yalan söylemeyi bıraksın.
Ağzının içi yalan dolu resmen kadının. Ayrıca yalanın küçüğü büyüğü olmaz, her türlü güven sarsar.
Bi insan basit konularda rahatça yalan söyleyebiliyorsa bu onun kişiliğini ele verir, bu konuda "aman basit bi mevzu" der susarsın, yarın daha büyük yalanla gelir karşına. Bu sefer önceki yalanını ispat etmediğin için pişman olursun. Demekki o güvenilir bi insan değil ki afedersin ama ota b**a yalan söyleyebiliyor. Eşin de görmüş iyi olmuş, artık anasının ağzından çıkan her lafa inanmaz en azından. Senin de haklı olabileceğini görür.
Sanırım bu bir gelenek kv lerdeBenimki de az çok böyle. Örneğin eşimi arar konuşur sonra beni arar sanki hic esimi aramamış gibi kocan napiyor eve geldi mi falan diye sorar.
Amacını bilmiyorum umrumda da değil.
En iyisi mesafe doğru söylüyorsunuz canımmmmMesafeni koy uzak dur boşuna stres sahibi olmazsin Allah baska dert vermesin :)
Hay Allah razı olsun senden canımmmm..Ağzın bal şeker yesin.Ağzının tadı hiç bozulmasın inşallah.
Ben de pişman oldum inan ki konu açtığıma.Burda casus program önerilerinin, WhatsApp web uygulamala tariflerinin bini bir parayken nedense benim telefon kaydına bakmam konusunu taşa tuttular anlayamadım.
Bu kadının her konuda söyleyecek büyük küçük farketmeyen yalanları vardı zaten eşim de hep yanlış anladığımı , annesinin asla yalan söylemeyeceğini savunur dururdu.Bu bir fırsat oldu benim için. En azından örnek teşkil edici.
Pişman değilim yine olsa yine yaparım.Ben de yalan söylüyorsam bulsun alnından öperim vallahi
Çok teşekkür ediyorum yorumuna canımmmm benim
Kayınvalidenize kızın ama eşinizide yörüngenizden pek uzaklaştırmayın derim.Kocam,annesinin herşeyini kabul eder ona asla laf söyletmez
Geçenlerde diyor ki kv çalışan kadın ahmaktır.Rezildir..Yanındakiler de sordu neden diye?O ortamda da çalışan tek benim
Diyor çalışan kadın parayı kocasının eline sayıyor, koca da akşam kendini bi güzel s...yor..Aynen böyle küfürlü söyledi
Eşime anlattım cevap olarak ''annem ne derse doğrudur.Bir bildiği vardır mutlaka ''dedi
O yüzden söyledim
Çok önemli bir mesele değil bence. Kv senden çekiniyor olabilir. Öyle hissettim.Merhaba kızlar,
İl dışından gezmeye geldik.Kaynımlardaydık ve ertesi günü kv lere geçecektik.
Kaynanam önce eşimi aradı, ancak eşim telefon görüşmesi yaptığı için ona ulaşamadı.
Sonra eltimi aradı .Bu dediğim 1 dakika içinde oluyor.
Eltime soruyor ''Onlara sor ,yarın akşama ne yemek yapalım?''
Ben de içimden Allah Allah neden beni aramıyor bana sormuyor,gidecek olan biziz dedim.O sırada da eltime diyor ki, valla eliffezgi yi aradım ama ona ulaşılmıyordu.
Ben de yine içimden kendime kızdım, çok kötü niyetlisin dedim kendime.Bak kadıncağız aramış ulaşamamış.
Ama nedense içimden bir ses gidince kv nin arama kayıtlarını incelemeliyim dedi.
Neyse gittik,telefona baktım 12:30 da eşimi 12:31 de de eltimi aramış.
Eşime anlattım çok şaşırdı.Laf arasında annesine söyledi.Dedi neden eşimi aramadın anne?Görüncem ve kv çıldırdılar .İkisi iki yandan nasıl yemin ediyor,vallahi aradık billahi aradık.Hanımefendinin telefonu kapalıydı.Eşim dedi ki ama eliffezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın.
Kv nin suratı birden değişti.Hiçbir şey diyemedi ''iii aramadım aramadım ne olmuş yani'' dedi.İtiraf etmek zorunda kaldı.Eşim de bozuldu annesinin yalanını yakaladık diye.
Bir keresinde de kendilerini yemeğe çağıracağım diye aradım.Bakmadı telefona.Sonra eşim aramış duymuş eşimden ki yemeğe çağırmak için aramışım.2 saat sonra aradı beni.Hiç haberi yokmuş gibi benle nasıl güzel konuşuyor.Canım kızım bilmem ne..Dedim anne eşim seni arayacaktı aradı mı? Diyor ''yooook ne zaman?''
Yemeğe davet ediyorum nasıl şaşırıyor ''aaa bu akşam mı?tamam babana sorayım'' falan dedi inandım
Neyse geldiler telefonunu verdi oğluma WhatsApp ı güncellesin diye.İnterneti bitmiş. Benim telimden girdik.Tesadüfen gördüm aram kaydını.önce ben aramışım bakmamış.Benden sonra eşim aramış bakmış konuşmuş 4 dakika.
En son da beni aramış.Yani benle konuşurken herşeyden haberdarmış.Ama neden yalan söylüyor acaba?
Ve diyor ki dışarıdaydım eve gelir gelmez aradığını gördüm kimseyle konuşmadan seni aradım hemen .
Bu kadına nasıl davranmalı,ne yapmalıyım?Yüzünü görmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Çok teşekkür ediyorum hepinize.
Merhaba kızlar,
Kaynanam önce eşimi aradı, ancak eşim telefon görüşmesi yaptığı için ona ulaşamadı.
Ben de içimden Allah Allah neden beni aramıyor bana sormuyor,gidecek olan biziz dedim.O sırada da eltime diyor ki, valla eliffezgi yi aradım ama ona ulaşılmıyordu.
Ben de yine içimden kendime kızdım, çok kötü niyetlisin dedim kendime.Bak kadıncağız aramış ulaşamamış.
Ama nedense içimden bir ses gidince kv nin arama kayıtlarını incelemeliyim dedi.
Eşime anlattım çok şaşırdı.Laf arasında annesine söyledi.Dedi neden eşimi aramadın anne?Görüncem ve kv çıldırdılar .İkisi iki yandan nasıl yemin ediyor,vallahi aradık billahi aradık.Hanımefendinin telefonu kapalıydı.Eşim dedi ki ama eliffezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın.
Kv nin suratı birden değişti.Hiçbir şey diyemedi ''iii aramadım aramadım ne olmuş yani'' dedi.İtiraf etmek zorunda kaldı.Eşim de bozuldu annesinin yalanını yakaladık diye.
Bir keresinde de kendilerini yemeğe çağıracağım diye aradım.Bakmadı telefona.Sonra eşim aramış duymuş eşimden ki yemeğe çağırmak için aramışım.2 saat sonra aradı beni.Hiç haberi yokmuş gibi benle nasıl güzel konuşuyor.Canım kızım bilmem ne..Dedim anne eşim seni arayacaktı aradı mı? Diyor ''yooook ne zaman?''
Yemeğe davet ediyorum nasıl şaşırıyor ''aaa bu akşam mı?tamam babana sorayım'' falan dedi inandım
Neyse geldiler telefonunu verdi oğluma WhatsApp ı güncellesin diye.İnterneti bitmiş. Benim telimden girdik.Tesadüfen gördüm aram kaydını.önce ben aramışım bakmamış.Benden sonra eşim aramış bakmış konuşmuş 4 dakika.
En son da beni aramış.Yani benle konuşurken herşeyden haberdarmış.Ama neden yalan söylüyor acaba?
Ve diyor ki dışarıdaydım eve gelir gelmez aradığını gördüm kimseyle konuşmadan seni aradım hemen .
Bu kadına nasıl davranmalı,ne yapmalıyım?Yüzünü görmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
ne olursa olsun bir başkasının telefonunu elime alıp da kurcalamam.Merhaba kızlar,
Gerçekten dogru diyosun , yaşamayan bilemez. Allah kötülerin şerrinden bizi korusun4Bugün yalan söyleyen yarın iftira atar yaşamayan bilemez bu huzursuzluğu kızlar. Diken üstünde yaşıyorsunuz ne yapacak da ortalık karıştıracak diye. Ben de kaynanamın facebook'una bakmıştım, mesajlarında beni çekiştirmişti. Çekiştirecek kusurumu da bulamamış ya, gelin mağduriyeti çekiyorum yazmış. Yıllarca en gizli eşyalarıma dek karıştıran çalan o değilmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?