- 19 Mayıs 2020
- 47.088
- 211.265
- 548
- Konu Sahibi kafasikarisikhatun
-
Kaynanan iyi lafın filan değil Allah’ın işine bile karışabilecek kadar hadsizin teki besini sevdiniz anlamadımMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Selamün kavlen, ne cahilce akıllarMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Sen ne bakiyorsun kv nin tavrina bosversene. Mis gb kizin olucakMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Bu ne cahilliktir ya anlamıyorum. Yıl 2025, insanlar daha çocuğun cinsiyetinin nasıl belli olduğunu bilmiyor. İnternet var artık, çoğu bilgi insanın 2 kelime yazmasına bakıyor. Kaynananız facebookta dolaşmayı, survivorda kim şampiyon oldu diye googlelamayı biliyordur ama. İnatcı cahillik bunun adı. Ne demek erkeğe döner miMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Eşin çok istememiş demek ki...eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış
Hay böyle zihniyetin ben yaMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Kayanana söyle tıp çok ilerledi artık yaş menapoz filan fark etmiyor. Gitsin kendi doğursun bir erkekMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Kaynananin ciddi akıl sorunları varMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Konu sahibi siz hiç kendinizi üzmeyin, söylenen şeyleri umursamayın lütfen. Keşke o an cevabını verseydiniz. Kaynananızın zihniyeti çok kötü. Çok istiyorsa kendisi oğluna kardeş yapsın! Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebeğinizMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?