Kaynanamın erkek torun isteği

Kaynanan iyi lafın filan değil Allah’ın işine bile karışabilecek kadar hadsizin teki besini sevdiniz anlamadım

Selamün kavlen, ne cahilce akıllar

Sen ne bakiyorsun kv nin tavrina bosversene. Mis gb kizin olucak esimin ailesi de hep erkek cocuk. Kendi iki oglu var zaten. Eltimin iki erkek cocugu var. Ben hamileyken cok dua etti. Kiz olsun diye. Bizim ailede de kiz cocuk agirlikta. Ve sonucta benim de bir oglum oldu. Uzuldugunu belli etmedi ama yuzunden anlasiliyordu sonra tabi basladi ikinci cocuk baskilari ya kiz olursa bu sefer diye. Bir gecistirdim iki kibar kibar soyledim ama baktim vazgecmiyor rahatsiz olmaya basladim. En sonunda dedim anne cok istiosan kendin yap ben yapmiyorum. Sen de hazirlikli olmalisin ikinci cocuk baskisi gelir ilki biraz buyudugunde. Takmayin bence bukadar. Saglikla sihatle kucaginiza alin insallah

yıl olmuş 2025 cehalet bitmiyor..ilk çocuğunun kız olması anne için büyük şans bence..büyüdüğü zaman anlayacaksınız..öyle negatif düşüncelere girmeyin hepsini bebeğiniz hissediyor..siz ne hissederseniz bebek o duygulara sahip olarak doğacak..siz hayırlısı ile kucağınıza alın onun bunun dediğini düşünmeyin..o sizin size onu öyle rabbim uygun gördü vardır bir hayır diyeceksiniz..kv'lar hep bir aksilik çıkarır..ilk bebeğime hamile kaldığım da kayınvalidem neden çocuk yaptın diyip saatlerce beni azarlamıştı..çocuk doğduktan sonra herkesten çok sevdi..ama şimdi oğlum onu pek sevmiyor..duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ne kadar etmezseniz o kadar yıpranırsınız..

Bu ne cahilliktir ya anlamıyorum. Yıl 2025, insanlar daha çocuğun cinsiyetinin nasıl belli olduğunu bilmiyor. İnternet var artık, çoğu bilgi insanın 2 kelime yazmasına bakıyor. Kaynananız facebookta dolaşmayı, survivorda kim şampiyon oldu diye googlelamayı biliyordur ama. İnatcı cahillik bunun adı. Ne demek erkeğe döner mi
Kendisi saygısız da bir insan, ona neyse sizin bebeğinizin cinsiyetinden, hayal kırıklığına uğramış bir de bak bak.
Sizin niye bu kadının 2 lafıyla moraliniz bozuluyor, kızınız olacağına sevinmiyorsunuz ne demek sevinmediniz. Çocuğunuz olacak işte ne önemi var?

pardon da onu lafları ile mi sevinip üzüleceksiniz lütfen etkilenmeyin
eşinize de dırdır yapmayın siz verin cevabını
ohhh bin şükü zaten kız istiyordum vs diyin
sende kızsın bende anne lütfen böyle saçma sapan şeyler konuşma hayırlı sağlıklı olsun da yeter diyin
bozmazsanız yarın öbürgün de kızınızı önemsemez bu kadın

Hay böyle zihniyetin ben ya yeter artık ya bu erkek düşkünü ailelerden, ninelerden, dedelerden, ataerkil düşünenlerden bana gına geldi. Bebek cinsiyetini de erkek eş belirliyor. Hâlâ öğrenemediler şunu. Oruçluk ağzımı açtıracaklar

Kayanana söyle tıp çok ilerledi artık yaş menapoz filan fark etmiyor. Gitsin kendi doğursun bir erkek

Kaynananin ciddi akıl sorunları varne demek kardeşi gibi sevsin?
Hala anlayamadilar çocugun cinsiyetini belirleyenin baba olduğunugerçi ne fark eder evlat evlatdirkaynanan çok merakliysa gidip istedigi kadar erkek dogura bilir.

Konu sahibi siz hiç kendinizi üzmeyin, söylenen şeyleri umursamayın lütfen. Keşke o an cevabını verseydiniz. Kaynananızın zihniyeti çok kötü. Çok istiyorsa kendisi oğluna kardeş yapsın! Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…