Kaynanamın erkek torun isteği

Erkekler ve kadınların bu konuda ciddi bilinçlenmesi lazım aslında,sorunda bu işte veremedi bir oğlan durumu.
Ben bunun en mantıklı açıklamsını futbol maçıyla örnek vermiştim bir kadına,anlatınca hayret etmişti.

Nasıl futbol maçıyla :)))
Bence küçüklükten biyoloji dersinde anlatılması lazım. Bu her senenin biyoloji kitabında yazılması çocukların küçüklükten aklında kalır

Hala böyle kafada insanlar var mı ya?
Bebekte cinsiyeti erkek belirliyor, yani kız olmasına üzüldüyse gitsin üzüntüsünü oğluna anlatsın, size değil.
Bu konuya yakın zamanda nokta koymaz ve tavrınızı göstermezseniz, ilerde bu kadın sevdiğiniz iyi bir insan olarak kalmayacak gözünüzde, canınızı çok acıtacak, tecrübe ile sabittir, dedi dersiniz.

Evlat bu, kızı erkeği olmaz, Rabbim önce sağlıkla versin sonrasında da kazadan beladan koruyarak ömrünü uzatsın.
Kız olmuş erkek olmuş, ne önemi var ki?

Ben olsam iletişimi komple keser, bebek doğduğunda da uzun süre bahane ile göstermezdim.
Bir de kardeşi gibi sevsin ne ya? Kadının kafa uçmuş..

Nasıl futbol maçıyla :)))
Bence küçüklükten biyoloji dersinde anlatılması lazım. Bu her senenin biyoloji kitabında yazılması çocukların küçüklükten aklında kalır
Derbi maçı gibi düşünün birazda mizahi anlamda anlattım,1 kale var oda kadının cinsel organı olarak düşünün futbol topu var ortada X ve Y kromozaomları hızla koşturuyor,erkek spermi en basit anlamıyla,hangisi önde olursa yumurtaya ulaşıp döllerse cinsiyeti belli oluyor dedim ancak böyle anlata bildim karşımdaki kişiye.X olursa kız Y olursa erkek dedim.

Kesinlikle okutulmalı bunlar bilmeyen çok insan var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…