Kaynanamın erkek torun isteği

Kızım olacağına sevinemedim ne demek ya üstelik ilk çocuk. İnsanları niye bu kadar umursuyorsunuz. 3. çocuğum kızdı ve istenmeyen gebelik olduğu halde sevinçten dizlerimin bağı çözülmüştü, doktora sarılıp teşekkür ede ede ağlamıstım mutluluktan. Kız çocuğu candır can

Çok sevdiğinizi söylediğiniz kayganaya söyleyin,bebek cinsiyetini Y kromozomu taşıyan erkek belirler .
Şunuda bırakayım burayaya kalsın.

Çok çirkin. Normalde alenen cevap verilmesine karsiyimdir kayın aileye lakin konu evlat olunca bir daha bebeğim hakkında hayal kirikliginizi ve cinsiyet beklentinizi bu şekilde yanımda konusmayin hoslanmiyorum çok isterseniz taşıyici anne ile siz bir oğlan dogurun diyip konuyu kapatıp surat asın. Hiç hoş değil . Kızım olacağına sevinemedim ne demek teessüf ederim bari siz yapmayın iştirak etmeyin bu cuhela zihniyete . Bebeğiniz tüm bunları hissediyor.

Salak bir kadın demek istedin herhalde!
Ben de hep kızım olsun istedim. Benim hiç erkek kardeşim falan da yok. Hoppp erkek bebeğe hamileymişim. Şok oldum ama doğdu ve hep iyi ki oplum oldu dedim. Allah ömür versin inş. Sonra kız bebeğe hamile kaldım. Tuhaf hissettim oğlandan sonra kız nasıl olur diye? Bal bal MaşAllah. Gülüşüne ömrümü veririm. Evimin neşesi. Neyse işte evlat evlattır. İkisini de birbirinden çok seviyorum. Ömürleri uzun sağlıklı olsun. Sen de o kaynanayı sustur boş boş konuşmasın. Ayrıca eşin onun babası ne kardeşi ya hu deli mi ne!

Bende de var aynısından. Hep erkek istedi, cinsiyeti öğrenip gittik eşimle öyle mutlu mutlu kız diyince ‘hıı olsun’ dedi. Şimdi aklı gidiyor torununa. Tabi hâlâ durup durup darlıyor sen 2 tane daha doğur onlar da erkek olsun diye dedim ben doğurmayacam daha yok ben izin vermem dedi ben de dedim senden izin istemedim ki????
Hadsizlik valla. Çok iyi anlıyorum sizi. Çok isteyen kendi doğursun o zaman.

Çok istiyorsa kendi doğursun. Tövbe tövbeee... Oğlu başını göğe mi erdirmiş?

Kız çocuğu gibisi mi var, neşe işve cilve... hayat neşesi

"CinsiyetiMiz kız" kısmına takıldım, neyse...
Tabiki saçmalamış, oğlu kendi oğlunu nasıl kardeşi gibi sevebilir ki?
Kendi gerçekleştiremediği hayali sizin üzerinizden yaşamak istiyor, kendi doğuraydı.

Oğlum onu kardeşi gibi sevsin derken?
E kendi çocuğu olacak ya, evlat olarak sevecek, niye kardeşi gibi sevsin nasıl bir düşünce yapısı anlamadım.

Sizinde sevinemedim demeniz.
Niye kayınvalidenizi mutlu etme becerisine göre mi yükleniyor sevinciniz?
İkiniz de tuhaf davranıyorsunuz.

Kayınvalidenin saçmalayacağı belliymiş zaten, kardeşi gibi sever diyerekte nirvanaya ulaştırmış. Orada ne diyosun diye bi durup sormanız lazımdı. Hadi bu kadın böyle cahil cüleha ne dediğini bilmiyor, siz bu laflar sonrasında “kız diye sevinemedim” nasıl diyosunuz?
Benim kvde tam tersi kız olsun istiyodu eşimi kız olur diye yapmışlar ( bebek yelekleri bile kırmızı pembe) bir sürüde düşük yapmış kız çocuk içinde kalmış ama hiç sağa yat sola dön gibi şeyler demezdi sadece isterdi içten içe bu kadar her cümle sonu böyle diyorum ama yanlış anlama sağlık sıhatli olsun bizim çocuğumuz derdi dua ederdi. Bu yüzden hiç irrite olmadım, sizinki fanatik olmuş resmen

Acaba ona arkadaş olur gibisine mi demek istedi. İki erkek kardeş birbirine arkadaş oldu derler ya. Yoksa akıl mantık işi değil ağır saçmalamış

Bu nasıl bir kafa yapısı. Allah onu öyle bir hayal kırıklığı yaşatır ki ağzından çıkan lafla imtihan eder. Acaba erkeğe döner mi?? sorunu ne demek aq. Allahın vermiş olduğu bir şey bu. Cinsiyeti sen belirleyemezsin. Ay nasıl insanlar var.

ben kız istiyordum, erkek olduğunu öğrenince kp “erkek adamın erkek çocuğu olur” dedi.. kaynanam da “simdi git istediğin kadar kız yap” dedi hayır kendisinin de 4 oğlu var hiç kız yok. 3 torunu da erkek.. derdi ney anlamadım

Benim kv de hamileyken oglun olursa onu yaparız bunu yaparız. Hiç kızın olursa demiyordu. Bense eee kız olursa niye sadece oglan oglan diye tutturuyorsun dedim. Onun bu isteği yüzünden sırf kızım olmasını istiyordum. Ama erkekti ya işte sevinsene kadın hasetliginden çatlasın. Kız çocuğa can kurban ya sevinemedim ne. 2 erko doğurdum bir madalya falan takılmıyor normal herkesin doğurduğunu doguruyorsun. Simdi yine hamileyim inşallah kız bebişdir

Öncelikle rabbim sağlıcakla sag salim kucagina almayı nasip etsin. Eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun hangisi olursa olsun kaynana hanım çok istiyorsa bir tane daha getirisn kendine sen eşine kardeş mi getircen yani saçmalık sen hiç takma çok istiyorsa gitsin oğluna desin bir oğlan yapamadım diye

Kayınvalideniz erkek çocuk istemiş e sizde ondan kalır bir yanınız yok ki kendiniz demissiniz kızım olacağına sevinemedim demeniz saçma afedersiniz insanın onemmli olan şöyle demesi lazım Ken sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olması diyerek daha doğru değil mi rabbimin gönlüne güç varıyor tövbe haşa bu 3 aylarda yazık çok yazık sizin gibi düşünen zihniyetlere.

Acaba ona arkadaş olur gibisine mi demek istedi. İki erkek kardeş birbirine arkadaş oldu derler ya. Yoksa akıl mantık işi değil ağır saçmalamış
Şuan imkanı olsa oğlunun beklentisini karşılamak isteyecek potansiyelde olduğunu düşündüm
Alt metinde mealen yarım bıraktığım misyonu sen yüklen diyor. Bu denir mi?
Konu sahibi doğan bebeği kayınvalidesinin çok sahiplendiğine dair güncelleme yapsa şaşırmam.
Kızdan erkeğe döner mi diye soran birinden çok da basiretli davranmasını beklemiyorum. Belki ne dediğini bilmemektendir. Ama bu kadarı bile sağlıksız geldi bana.

Her şeyi geçtim ‘oğlum onu kardeşi gibi sevsin’ ne demek ya. Böyle saçma bir zihniyet olabilir mi, bebeğin babası olacak kardeşi, abisi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…