- 14 Şubat 2025
- 4
- -20
- 1
- 28
- Konu Sahibi kafasikarisikhatun
-
Keşke "Sağ salim doğsun, herhangi bir engel durumu inşallah olmasın. Tek derdin cinsiyeti mi" deseydin hatta birdaha öyle konu açtığı zaman aynen bunu de. Sağlıkla doğsun, herhangi bir engel durumu olmasın, hayırlı evlat olsun da geriye cinsiyeti kalsın yaniMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Oğlun becerememis deseydin !Merhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Bir tane daha doğursun kaynana belki erkek olurMerhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Bu kadar salak yorumlardan sonra çok sevme işini bı düşünürdüm... Madem ikincisini vakti zamanında kendi erkek dogursaymis ya. Genler adamdan geliyor. Üzülecek bir şey yok bunda hatta iyi ki erkek olmamış her şeyi işe karışırdı çocuğun kendi çocuğu gibi..Merhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?