KAYNANAMIN bitmek bilmeyen hakaretleri ve evliliğimizi geldiği nokta...!

her zaman mi kufurlu konusuluyo yoksa sadece ortam gerildigi icin mi?ben bu olaydan sonra toparlanacagini dusunmuyorum ailenin..esinizin yaptigi buyuk hakaret,cok kisiliksiz bir adam,babaniz da arkanizdaymis bosanin...kufurlu kavgali bir ortamda bebek buyutulmemeli...benim anne babam da ayri iyi ki ayrilmislar,cocuk babasiz kalacak dusuncesi tam bir zirvalik sizin durumunuzda,ben de babasiz buyudum dort dortluk hayatim var...hicbisey olmiyo yani bbasiz buyuyunce,cocuk bu afedetsiniz bu hiyarla buyuse ne olacak,o da onu ornek alacak...bir de anlamadigim konu siz babaniza giderken bebegi kv ve esinizle mi biraktiniz?cok yanlis...sizin de psikolojiniz bozulmus,imkan varsa psikologa gidin,kendinize kavgasiz kufursuz bir dunya yaratin ki bebek guzel guzel buyusun.

lanet olsun nasıl insanlar bunlar böyle ya yine annesi doldurmuştur sana patlamıştır.sakin ol canım lütfen.bana kalırsa o evden kaynananlar gidene kadar uzaklaşmalısın yoksa deliye döneceksin.
haklısınız cnm babam bugun gıttı dun akşam sordu bana esımıde cekıp konusmus sorun cıkmıycagını soyledık sımdı kendınce toparlamaya calısıyo yıne bu kadın dolduruyo bunu bılyıorum baska acıklaması yok dogum gununun benım olum gunum olmasını ıstemıyorsan senı sevıyorum anla dıye yazı yazmıs daha uzatmayın aranıza gırmıycem susun ıkınızde yeterr demıs
Ecmelcim yapabiliyorsan al yavrunu şu insan artıkları defolup gidene kadar git babanın yanına sağlığından olacaksın artık ne pis ne lanet insanlarmış be

benım psıkolojım alt ust bunu bılyıorum saglıklı dusunemedıgım ıcın suraya konu actım sızlerden yardım almak ıstedım en kısa zamanda esımle beraber gıdıcem cocugum hıssedıyodur onun yanında kavga edılmıyo ya telde yada babamın daırede oldu bu olaylar.... ama yerden goge haklısınız dıycek bısı bulamıyorum

canım Allah sabır versin zor bir hayatın var.Tüm iş eşinde bitiyor arada durup ne sana onlar hakkında laf ettirecek nede onlara senin hakkında.Benim eşimin kızdığı tek şey ailesine atıp tutumam baktım çok sinirleniyor bende artık söylemiyorum içim doluysa arkadaşlarımla dertleşiyorum.Onlar da tek kelime etmez benimle ilğili herşey eşimin sayesinde.Ama ben senin yerinde olsam eşimle konuşur halletmeye çalışırdım sorunlarımızı evladınızın hatırına.Ama olmuyorsa çözülmüyorsa her gün mutsuz olacağına boşan gitsin.ben anlamıyorum nasıl bir anne oğlunun mutsuz olmasını ister karısını gözünde karartmaya çalışır.öbür dünyayı hiç düşünmüyorlar mı?

canim psikolog isini incitmek icin soylemedim,hakikaten ihtiyacin var..agzindan bu kelimeler ciktiysa bi anne olarak kimbilir nasil canini yaktilar ki o sekilde konustun...daha fazla seni yipratmlarina izin verme,son kez dene..ha baktin duzelmiyor,bebek kucukken yollari ayirmaya bak bigun yarin duzelir diye bekleme,benimkiler bn alti aylikken ayrilmis kavga gurultulerine sahit olmadim,hic baskasinin babasina bkip da baba figurune ozenmedim..hala da kendimi babasiz hissetmem,eksik yanim yok yani..dyzelmiyorsa sana tek tavsiyem hic uzatma..bundan baska bir hayat var emin ol,simdi yolmus gibi gliyodur sana aka var baska bi hayat...annem ikinci evliklik yapti,cok mutlu su anda,esi adam gibi adam,sagolsun 17 yasimdan beri bana da kendi cocugu gibi bakar...gece canim bisey ceksin atlar gider alir gelir...kendi babamin daha bes kurusunu gormedim...kendini de bebegi de mahkum etme bu hayata adm duzelmiyosa,emin ol sana da bebegine de gul gibi bakacak insan bulunutr,kavgalara sahit olmasin,yaralanmasin bebegin insallah..

Allah yardımcın olsun oyle guzel bir kapı acsın ki Rabbim butun bu kotu olayları unut mutlu huzurlu bir hayat yasa evladın esin ile birlikte...nasıl insanlara catmıssın be gülüm..biras sabret bakalım sabrın sonu selamet...evlilik böyle işte iki kurusluk insanlar gelir yapısır yakana ama sen bir cırpıda atamassın evli olmasan asla yuzune bakmıcan insanlar elini kolunu baglıyor işte...bekle bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)

Kocanla basbasa konismazsaniz boyle karsilikli msjla devam edersenix isiniz b.ka saracak

o resimleri kv buruşturup atmış olamazmı ?
Hayir oyle bisi cesaret edemez
Kocanla basbasa konismazsaniz boyle karsilikli msjla devam edersenix isiniz b.ka saracak

Aksam basbasa konustuk aldik kararlarimizi
Annesinin hatalarini nihayet kabullendi bende soyledim hata yaptigimi dedim once o ozud dilesin ben diliycem yaptigim hata icin ne ise eve ciktik konusmaya basladi esim bugun dogum gunu ecmelin hadi birbirinizden ozur dileyin dedi vayyy ben ne yaptim ki ozur diliyim dertlesmektemi yasak bilmem neyy die tekrar costu kadib valizleri topladigi gibi merdivenlerden inmeye basladi ne bi daha o gelsin ne sen evinden kovan adamdan bide ozur mi diliycem ben seni ne zorluklarla buyuttum emzirdim bilmem neyyy 3kurusluk adamlar icin mi bana boyle konusuyosun yaziklar olsun 1,5 ay evine sigdiramiyosunuz allah sana sabir versin gelecek hayatinda deli olmassan tabi dedi cekti gitti kayinpederim sarildi vedalasti ben agzimi acmadim esin aglayarak annesinin arkasina dustu otogara goturmus sanirim memleketlerine gittilee onu bile soramadim esimde ordan gelirken pasta almis bu tatsizlikla sanki dogum gunu dusunecek hal kalmis gibi ama sagolsun yinede zorlada olsa birer parca yedik sarildik uyuduk boyle olsun istemezdim dedim...

şuanda nasıl mutlu oldum bilemezsin sabahtan beri takip ediyorum ha gelir diye neyseki güzel haberle geldin tatlım.kaynananın gidişi var ya muhteşem olmuş tam yerinde olması gereken olmuş eşin de annesinin ve kendisinin hata yaptığının farkına vardı doğum günü bahane edip arayı düzeltmeye çalışmış olmamış neyse o meymenetsizle barışmaman iyi olmuş hak etmiyor.bundan sonra ikiniz ve yavrunuzla mutlu mutlu yaşarsınız umarım tatlım.yanlız bu sorunlar devam eder büyük ihtimalle annesi gittiği yerden de huzurunuzu bozmaya çalışabilir umarım eşin tekrar annesine uyup aranızda sorun yaratmaz.

OHHHH İsabet olmuş sabahtan beri bekliyorum noldu bu kızcağızın hali diye çok sevindim defolsun gitsin sümüklü İnşallah bundan sonra herşey sizin hayırınıza mutluluğunuza olur

Sagol gofredom evdeyim oglusla beraberim enkaz kaldiriyorum evden hasat olmus heryer kim bilir kac gun pestilim cikcak
Nasip ben bisi demedim aksam kaynanama... ama dedigin gibi i uzaktan yeter cumle cihana gorumceleriminde haberi olmus bu konudan belliki aksam msj atiodu esim bayramda izmirde yalan olur bana gitmem acikcasi bir parti kavgayi daha kaldiramam...
OHHHH İsabet olmuş sabahtan beri bekliyorum noldu bu kızcağızın hali diye çok sevindim defolsun gitsin sümüklü İnşallah bundan sonra herşey sizin hayırınıza mutluluğunuza olur

Ne olacak bebegim can sikintisi gitti die rahat olacaz belki ama huzursuzlugu aylarca yetecek esime adami yikti gecti yaaa yazik oyle uzuldum ki aksam esimin o kan canagi olmus gozlerinin halinee adam benim arkamda durdu die bir kere yediremedi ne sutu kaldi konusmadigi ne kac kurusluk oldugum .... cenesi duraydi sultan gibi oturuodu bas kosede insanda birazcik merhamet olcak ondan yoksun...
Insallah guselim bundan sonra hersey farkli olur dualarinzi eksik etmeyin destekleriniz icin allah razu olsun benle beraber uzuldugunuz icin

kadın cok kaprisli ,avusturyalı bılım adamları arastırma yapmısta kaynanasıyla ıyı gecınen gelınler aıle hayatında en mutlu ınsanlarmıs
bu sekılde olmasıda kotu olmus mutlaka aranız duzelır telafı edersınız
ne dıyım cok kotu olan bıten

Bazı insanlarla başedebilmek ne zor.
Konuşmak ta anlamsız böyleleriyle.
Bir büyük olarak çocuklarının yuvasına zarar vermemek için uğraşacağı yerde yuvalarına resmen dinamit koyuyorlar.
Oğlunun yuvası dağılsa mutlu mu olacak.
Vallahi okurken geriliyorum.
Gitmeleri çok iyi olmuş.Tabi üzüntüsü içinizde
Eşin olaylar karşısında pasifize olmasaydı zamanında olaylar bu kadar büyümezdi tahminimce.
Annesini susturmanın bir yolunu bulmalıydı.
Aynı şekilde kayınpederin de suçlu.Hiç mi uyarmıyor bu adam eşini anlamadım ki.
İnsan bi der bak onlar genç.Biraz hoşgörülü ol,anlayışlı ol,yuvalarını bozmayalım çocukların demez mi ya.
Herneyse umarım bundan sonrası iyi olur sizler için...

canım inş. bundan sonrası senin ve ailen için iyi olur inş. bir yuvayı yapmak zor ama bozmak çok kolay bir kıvılcım yetiyo bazen eşinle tekrar bu konuyu sakince konuşun aklınızda ilerde tekrar problem yaratacak bişey olmasın kayınvalidenin gitmesi iyi olmuş önemli olan eşin ve senin anlaşmanız birbirinize değer vermeniz inş. herşey bundan sonra çok güzel olur ayrıca çok sevindim canım :)

Canim kayinpederim dogustan isitme engelli ne dedigini duymadigi icin sadece tartisilio saniyo susturmaya calisio ama kaynanam sen karisma die iteklio adami

Soylediklerinde analizlerin dogru esim sustursaydi annesini olaylar bu boyuta gelmiycekti ama hayati boyunca bir kere annesininn karsisinda beni savundu oda aksamdi kadinin agrina gitti cekti gitti ...
Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun buyuk olmak yapici olmaktir yikici degil bizlerde kayinvalide olcaz bunlardan ders cikarmaliyiz...

Kayınpederinin durumunu bilmiyordum.Onun için de çok zor gerçekten.
Açıkcası eşlerin anne-babalarına tavırları ne ise yansıması öyle oluyor.
Eşin annesinin yanında ailevi durumunuzla ilgili çok açık veriyordur,ne bileyim yeri geliyor kızgın anında şikayet ediyordur yada annesi haklı değilse bile onu üzmemek için annecim haklısın diyordur.
Yani mutlaka ve mutlaka erkek kendi ailesine bir koz, bir açık veriyordur ki o aile ,gelinlerine bu kadar yükleniyor, bu rahatlıkta bu kadar ağır laflar edebiliyorlardır.
Bundan sonra orta yolu bulmalı eşin.Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Hadi gözünüz aydın :) en son eşinizle konuşmanızda bende hatalıyım, özür dilerim vs. demeniz ve eşinizin olaya el atarak gitmesiyle isapet olmuş.

ohh rahat bir nefes al artık bak gecti gitti işte artık esinle ve bebişinle basbasasın..nasıl olduda gitti kaynanan hani kimse nn duymasını istemiyorlardı...oda dayanamadı galiba gurur yaptı..hiç dusunme artık evinde rahat huzurlr yasa ama karsılıklı esinle sakince bu meseleyi tekrar konus ki her kaynana karsılasmasında aynı seyler yasanmasın

ohh rahat bir nefes al artık bak gecti gitti işte artık esinle ve bebişinle basbasasın..nasıl olduda gitti kaynanan hani kimse nn duymasını istemiyorlardı...oda dayanamadı galiba gurur yaptı..hiç dusunme artık evinde rahat huzurlr yasa ama karsılıklı esinle sakince bu meseleyi tekrar konus ki her kaynana karsılasmasında aynı seyler yasanmasın

canım anlayamadım pek kaynanasıyla iyi gecinen gelinler aile hayatında mutlu insanlardr derken evlenmeden once ki aile hayatımı...?eger oyle ise yanlış ben gayet mutluydum ama simdi kaynanamla hiç anlasamayız ama tartışma gecmez cok aramızda ben bildigimi yaparım o söylenir arada cevap verim bazen kalkar ortamı terk ederim..ama onu sevmedgimi bilir kesinlikle....puffff kaynanalar la gelinler neden anlasamaz ya bu dunya kurulalı gelin kaynana catışması hep arada yas farkıda var yasıt olsan da gecinemesen...ogullarını poaylasamıyolar galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…