• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANAMIN bitmek bilmeyen hakaretleri ve evliliğimizi geldiği nokta...!

canım nasıl durumlar guzel gelişmeler vardır insaallah...
durumlar duzeldımı derken yavas yavas gelısmeler var en azından esım tarafından kaynanamda elımden bısıler almaya basladı benım tavrım hala aynı kaynanaya karsı esıme karsıda kararlı ama yumusak...
gece 23,30 gıbı yattım kacta geldı yanıma bılmıyorum yatagın bı ucunda degıldı gece sık sık oglum ıcın kalkıyorum bana yakın bı mesefade yuzu yıne bana donuk uyudu sabaha karsı tıtreme geldı bana sanırım farkettıkı yanına aldı sarıldı sımsıkı sonrada bunu sakın ola ozur olarak algılama dedı burnumu fılan ısıttı ayaklarımı ve her zamankı gıbı kahvaltı ıcın hazırlıyım desemde yemıycem uykum var dıyerek ıs saatıne kadar yattı gıyınıp cıktı kapının onunde hayırlı ısler dedım sağol sanada dedı...

DIPNOT: Bugun benım dogum gunum kutlamadı etmedı ona hurmetende boyle davranıyo olabılır?
çok büyük bi olay yaşadınız ama inşallah herşey düzelmeye başlıyo. akşam eşiniz geldimi konuştunuzmu çok merak edyorum. konunun tatlıya bağlandığı günüde iple çekiyorum.

burda bu şekilde eşinin ailesi yüzünden ayrılma durumuna düşen bir çift vardı adam sonunda aklını başına aldı konuyu tüm takip edenlerde derin bir oh çekti. ama konu sahibide cin gibiydi.

sizde oldukça mantıklı bir bayansınız üstelik süper bir babanız var.

kv ile konuşma olayına gelince özürünü dileyinceye kadar asla konuşmazdım. o özürü diledikten sonrada bundan önce anne ve babanıza ettiği küfürler içinde özür ister eğer bunların hepsi için özür dilerse bende özürümü dilerdim. he eskiler için özür dilemiyomu. sizin ettiğiniz küfürüde 1-1 saysın.

küfürün büyüğü küçüğü olmaz küfür herkes çin saygısızlıktır. kaldıki küfüreri size değil koskoca anne babanıza yapıyomuş. bundan sonrada anne babanıza sakın küfür ettirmeyin.
Yaşadıgımız hıc kolay bişey değildi akşam konuşmadık whatsapptan yazmıs evın ıcındeyken dokundura dokundura bende cvplarını verdım yok yemege yardıma gerek kalmadıda evın hanımı olmadan ısler donuyoda... Bende eskıdende donuyodu 3 çeşit yemeğiyle utusune varana kadar dedım kendının olunca zahmet ceken kıymete bındı dedım... daha uzatmadı
yokusa surme ben duz yolda ılerlıyorum dedı.Bende calısma saatlerım ıcınde evde olmamı bekleme o zaman dedım dogruları soyluyorum dedım.bildiğini okumaya devam et benden ne sevkat ne sevgı nede saygı bekleme gerçi şimdiye kadar verdım de ne oldu koca bır 0 yazmıs....Bu lafına ıstınaden cvbım su oldu.

Bu şekil bu ilişkinin devam etmesini bekleme ben sana söyliyim sen bu zamana kadar bana sadece sevgi verdin Şefkatle saygın olmadıgından da bu patlaklar oldu senin saygin bu dunyada sadece kendi ailene anne baba abi abladan ibaret gerisi senin için koca bir 0 kendi doğrularını tartmak için objektif bakacak insanları sec yada bir psikologa anlat o dinlesin bakayim ilişkimizin içinde o dediklerinden ne zamandır yok.Başkaları çıkarsın zira hep beni suçluyorsun ben suçlu olmayada razıyım ama sende kabullenememe hastalıgı var canindan kanından olmayınca değerlin olamıyo kimse...bu sebeplede hayatın boyunca koca 0 larla cok gezersin...

Benden sana tavsiye zararin neresinden dönersen kardır ben herşeyi düzeltmeye hazırım yeterki temelli baştan ayağa doğru ol kendini düzelt o zaman otomatikman bendekilerde düzelecek ailen olarak bi benimse...Gerisi gelecek bak gör gerekiyosa beraber gidelim psikologa hımmm yok ben değişmiycem bildiğimi okuycam diyosan açik konusayım ben bu durumu bir daha kaldiracak güçlükte değilim inşallah anlatabilmişimdir. DEDİM

Ondan gelen su saygi şevkat eğer 1 gün bile veremediysem ben evladimıda sevemiyorum zira ondan önce sen benim saygimi sevgimi şevkatimi kazanmıstın başıma taç ettim seni yinede kazanmak senin elinde biraz olsun itaat biraz kocaya kadınlık birazda şüphesiz yaklaş dedi daha da bişi yazmadım konusulcak yazılcak cok şeyler var ama gerek duymadım aılesı anlamasın dıe bu yolu sectı sanırım sonuc olarak olumlu yonde adım atmaya calısıyo ama hala bir gurur var anlamadıgım askta gurur olur mu?:26:

Son düzenleme:
ben sadece şunu anlamıyorum neden bu kadar alttan alıyorsunuz
küfürlü konuşmanız dışında siz haklısınız
eşinizi havaya sokan sizsiniz
keşke biraz daha dik dursanız
eşinizi daha dik gördüm acaba kendini haklı görecek başka sebeplerimi var
siz haksız olduğunuzu kabul edip ona göre davranıyorsunuzda

ben sadece şunu anlamıyorum neden bu kadar alttan alıyorsunuz
küfürlü konuşmanız dışında siz haklısınız
eşinizi havaya sokan sizsiniz
keşke biraz daha dik dursanız
eşinizi daha dik gördüm acaba kendini haklı görecek başka sebeplerimi var
siz haksız olduğunuzu kabul edip ona göre davranıyorsunuzda
ben sadece onun hatalarını telafı etmesıne musade etmeye calısıyorum
eşimde ınanılmaz bir gurur var bunu bildiğim için yumusak olmaya ozen gosterıyorum hakkımı yedirmeyerek
kendı yanlıslarını gayet ıyı bılıyo bunu farkındayım elbet duzeltecek kendını zıra BU ONUN SON ŞANSI geri dönüşü olmayacak bir daha bende biten biterse tam biter logusalıgımda da buna benzer buyuk bi olay olmustu ama agzımı acmadım anamı babamı benı yerın dıbıne sokup bıde kocamı uzerıme yurutmuslerdı ılk kez kocam sınırınden bogazımı sıkmıstı kı bunu affetmem ımkansızdı ama evladım ıcın bı sans verdım bır daha bana dokundugun an bıter dedım.... O gun son oldu bu mevzu şimdi bu 2.Anasına uyması son kez affedicem o ozuru dıleyecek en azından kocam... bu son şansı farkında herşeyın

şu kaynana evde olmasaydı eşin çoktan düzelmişti
gurur diyorsun ya güya anasına karşı "bak böyle erkeklik yapıyorum" havasına giriyor
eşin akşam hediye getrip " sana hediye aldım ama bu seni affettiğim anlamına gelmez" derse şaşırmam :1:

durumlar duzeldımı derken yavas yavas gelısmeler var en azından esım tarafından kaynanamda elımden bısıler almaya basladı benım tavrım hala aynı kaynanaya karsı esıme karsıda kararlı ama yumusak...
gece 23,30 gıbı yattım kacta geldı yanıma bılmıyorum yatagın bı ucunda degıldı gece sık sık oglum ıcın kalkıyorum bana yakın bı mesefade yuzu yıne bana donuk uyudu sabaha karsı tıtreme geldı bana sanırım farkettıkı yanına aldı sarıldı sımsıkı sonrada bunu sakın ola ozur olarak algılama dedı burnumu fılan ısıttı ayaklarımı ve her zamankı gıbı kahvaltı ıcın hazırlıyım desemde yemıycem uykum var dıyerek ıs saatıne kadar yattı gıyınıp cıktı kapının onunde hayırlı ısler dedım sağol sanada dedı...

DIPNOT: Bugun benım dogum gunum kutlamadı etmedı ona hurmetende boyle davranıyo olabılır?

Yaşadıgımız hıc kolay bişey değildi akşam konuşmadık whatsapptan yazmıs evın ıcındeyken dokundura dokundura bende cvplarını verdım yok yemege yardıma gerek kalmadıda evın hanımı olmadan ısler donuyoda... Bende eskıdende donuyodu 3 çeşit yemeğiyle utusune varana kadar dedım kendının olunca zahmet ceken kıymete bındı dedım... daha uzatmadı
yokusa surme ben duz yolda ılerlıyorum dedı.Bende calısma saatlerım ıcınde evde olmamı bekleme o zaman dedım dogruları soyluyorum dedım.bildiğini okumaya devam et benden ne sevkat ne sevgı nede saygı bekleme gerçi şimdiye kadar verdım de ne oldu koca bır 0 yazmıs....Bu lafına ıstınaden cvbım su oldu.

Bu şekil bu ilişkinin devam etmesini bekleme ben sana söyliyim sen bu zamana kadar bana sadece sevgi verdin Şefkatle saygın olmadıgından da bu patlaklar oldu senin saygin bu dunyada sadece kendi ailene anne baba abi abladan ibaret gerisi senin için koca bir 0 kendi doğrularını tartmak için objektif bakacak insanları sec yada bir psikologa anlat o dinlesin bakayim ilişkimizin içinde o dediklerinden ne zamandır yok.Başkaları çıkarsın zira hep beni suçluyorsun ben suçlu olmayada razıyım ama sende kabullenememe hastalıgı var canindan kanından olmayınca değerlin olamıyo kimse...bu sebeplede hayatın boyunca koca 0 larla cok gezersin...

Benden sana tavsiye zararin neresinden dönersen kardır ben herşeyi düzeltmeye hazırım yeterki temelli baştan ayağa doğru ol kendini düzelt o zaman otomatikman bendekilerde düzelecek ailen olarak bi benimse...Gerisi gelecek bak gör gerekiyosa beraber gidelim psikologa hımmm yok ben değişmiycem bildiğimi okuycam diyosan açik konusayım ben bu durumu bir daha kaldiracak güçlükte değilim inşallah anlatabilmişimdir. DEDİM

Ondan gelen su saygi şevkat eğer 1 gün bile veremediysem ben evladimıda sevemiyorum zira ondan önce sen benim saygimi sevgimi şevkatimi kazanmıstın başıma taç ettim seni yinede kazanmak senin elinde biraz olsun itaat biraz kocaya kadınlık birazda şüphesiz yaklaş dedi daha da bişi yazmadım konusulcak yazılcak cok şeyler var ama gerek duymadım aılesı anlamasın dıe bu yolu sectı sanırım sonuc olarak olumlu yonde adım atmaya calısıyo ama hala bir gurur var anlamadıgım askta gurur olur mu?:26:[/QUOleri canıım benim sizin acil iki yetişkin gibi konusmaya ihtiyacınız var..ve bu adımı yuvanı kurtarmak adına sen at yanlız olacagınız biryere gidin ve o derdini anlatsın sen derdini anlat sonra bir uzlaşmaya varılsın..belliki haklı yada haksız oda sana kırılmıs..anlatsın bakalım ona göre yanlışların neymiş...

canıım benim sizin acil iki yetişkin gibi konusmaya ihtiyacınız var..ve bu adımı yuvanı kurtarmak adına sen at yanlız olacagınız biryere gidin ve o derdini anlatsın sen derdini anlat sonra bir uzlaşmaya varılsın..belliki haklı yada haksız oda sana kırılmıs..anlatsın bakalım ona göre yanlışların neymiş...[/QUOTE .!.:
güselim bi oturup konusabılsek ahhh sonu hep tartısmaya gıdıo ıkımızde bı ınat ıkımızde kendımıze gore haklı
ama hep özürü birbirimizden bekleyen... Bizim uzlaşmamız zamanla oluyo oluruna bırakıoruz...yoksa atesi körüklenmeyen tartısma hep sıcak kalıyo:ssz:

şu kaynana evde olmasaydı eşin çoktan düzelmişti
gurur diyorsun ya güya anasına karşı "bak böyle erkeklik yapıyorum" havasına giriyor
eşin akşam hediye getrip " sana hediye aldım ama bu seni affettiğim anlamına gelmez" derse şaşırmam :1:
pehh hediye filann bişi istemiyorum ben hediyelerimi aldım 100 yıl o sekıl saklıycam(kırış buruş bir top kagıt gıbı olan nişan ve düğün fotolarımız) bana dunyaları verse cok geç... :14:

Allahım Yarabbim bu gurur da değil kibir yahu hep karşımdaki haksız ben herşeyi bilirim yok itaat yok kadınlık oldu başka bi de ayaklarını falan yıka yemeğini kaşıkla sen yedir töbe töbe. O başında ki o sümüklü cadı anasıyla senden başka kimseyi bulamaz dua etsin senin gibi evine barkına sahip evladına gül gibi bakan karısı var ay valla gelecem oraya ha :47::kkk:

güselim bi oturup konusabılsek ahhh sonu hep tartısmaya gıdıo ıkımızde bı ınat ıkımızde kendımıze gore haklı
ama hep özürü birbirimizden bekleyen... Bizim uzlaşmamız zamanla oluyo oluruna bırakıoruz...yoksa atesi körüklenmeyen tartısma hep sıcak kalıyo:ssz:[/ sende ki de ne kaynanaymış nasıl hala kalabiliyor anlamadım insan biras gurur yapar..aynı evde aynı sofraya mı oyuruyosunuz...????bu boyle zor tatlım birinin bu işe mudahale etmesi gerek baban keske gönderseymiş kaynananları su durumda aynı evde kalamassınız diiye yada onlar gidince ye kadar sen babanlarda kalsaydın...

Canım okudum sonuna kadar inan çok üzüldüm. Yani bu adamla evlendiğinemi yanarsın ona çocuk verdiğinemi yanarsın torun verdiğinemi yanarsın yanacak okadar çok şeyin varki. Ben bu konularda hep şunu düşünmüşümdür kendi aileni. Kendi ailen herzaman senin arkanda duvar gibi kartal gibi duracak sana sahip çıkacak. Yani evlendi gitti artık kocası baksın diye verip geri çekilmeyecek. Bunlar bu duruma gelmeden kendilerini göstermeleri gerekiyordu. Bir kadın kaç yaşında olursa olsun evlensin ailesine muhtaçtır onlardan gelecek bir desteğe bir sopa göstermeye. Şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerki ya bizim aklımız yokmu gücümüz yokmu başkasınamı güveneceğiz yok öyle değil.

Adamın biri dayak yiyomuş heryerine vurmuşlar koluna bacağına kafasına sürekli ahhh arkam ahhh diye ağlıyormuş demişlerki ya heryerine vuruyoruz niye hep arkam diye ağlıyorsun. Adamda demişki benim şöyle kuvvetli bi arkam olsa siz böyle yapamazdınız.

Oturup eşinle konuşmalısın sakin bi zamanda ona ihtiyaçlarını üzüntülerini sevinçlerini uygun bi dille anlatmalısın o cahilse sen cahil olma deki ben bunlara üzülüyorum ortada çocuğumuz var daha özen gösterelim evliliğimize. Eğer insansa anlar anlamazsa zaten o evlilik bitmiş demektir. Umarım bi adım atar mutlu olursunuz canım. İyi haberlerini bekliyorum sevgiyle kal..

canım sayfaları tam okuyamadım ama düzelme var gibi kaynananlar hala neden sizde neden gitmiyorlar

Allahım Yarabbim bu gurur da değil kibir yahu hep karşımdaki haksız ben herşeyi bilirim yok itaat yok kadınlık oldu başka bi de ayaklarını falan yıka yemeğini kaşıkla sen yedir töbe töbe. O başında ki o sümüklü cadı anasıyla senden başka kimseyi bulamaz dua etsin senin gibi evine barkına sahip evladına gül gibi bakan karısı var ay valla gelecem oraya ha :47::kkk:
gel gülümm gel bi sıra dayagına cek sunları

canım sayfaları tam okuyamadım ama düzelme var gibi kaynananlar hala neden sizde neden gitmiyorlar
bayrama kadar bizdelerdi herkes oyle bılıyor bu olayıda kımseye duyurmak ıstemıyolar halıyle erken gıdemedıler bebegıme bakıyo dıe bılınıyo bayrama kadar annem olmadıgı ıcın burda kalmak zorunda oldugunu bılıyolar kısaca ızmırdekı kızları duymasın dıe oraya gıdemıyolar memleketete boyle duyurdugu ıcın gıdemıyolar sıkıstılar bı koseye

annem yalvarıyo kızım gelıyım ıhtıyacın varsa dıye annem çok hassas bu konulara daha oncede kaynanam tonlarca laf saydı anneme bu sefer ortalık temellı karıscak dıe karsı karsıya getırmek ıstemıyorum onları bayrama kadar boyle 12 ekımde zaten bayram tatılı baslıyo...toplucak gıdıcez donustede bakıcaz bakalım ak kara ne olucak dun akşam telefondan kiralık daire bakarken yakaladım eşimi şu anda rahmetlı dedemden kalan bı evde yasıyoruz anladıgım kadarıyla esım tasınmak dusuncesınde ben evden kovunca zoruna mı gıttı bılemedım ne degısecekse burda kıra vermıyoduk orda pasa pasa vercek o zaman ne dıym

Son düzenleme:
gel gülümm gel bi sıra dayagına cek sunları

bayrama kadar bizdelerdi herkes oyle bılıyor bu olayıda kımseye duyurmak ıstemıyolar halıyle erken gıdemedıler bebegıme bakıyo dıe bılınıyo bayrama kadar annem olmadıgı ıcın burda kalmak zorunda oldugunu bılıyolar kısaca ızmırdekı kızları duymasın dıe oraya gıdemıyolar memleketete boyle duyurdugu ıcın gıdemıyolar sıkıstılar bı koseye

annem yalvarıyo kızım gelıyım ıhtıyacın varsa dıye annem çok hassas bu konulara daha oncede kaynanam tonlarca laf saydı anneme bu sefer ortalık temellı karıscak dıe karsı karsıya getırmek ıstemıyorum onları bayrama kadar boyle 12 ekımde zaten bayram tatılı baslıyo...toplucak gıdıcez donustede bakıcaz bakalım ak kara ne olucak dun akşam telefondan kiralık daire bakarken yakaladım eşimi şu anda rahmetlı dedemden kalan bı evde yasıyoruz anladıgım kadarıyla esım tasınmak dusuncesınde ben evden kovunca zoruna mı gıttı bılemedım ne degısecekse burda kıra vermıyoduk orda pasa pasa vercek o zaman ne dıym

hayırlısı olsun canım herşeyden önce bebeğini düşün ve eşinle başbaşa konuşun evde olmasa bile biyerlere gidin buna ihtiyacınız var gibi

Ecmelim,canım burdan daha iyi anladım neler olduğunu seni çok iyi anlıyorum şuan nasıl bir durumdasın hangi ruh hali içerisindesin biliyorum.aynı durumları bu kadar kötü şartlarda olmasa da kaynanamla ben de yaşadım tek fark eşim benim tarafımdaydı destekçim oydu yoksa ben de aynı tepkileri verirdim.küfür etmen burda ayıp ya da yanlış değil çünkü o kaynanan olan kadının sana yaşattıklarını biliyorum ki bahsetmişsin de önceden sana ve ailene küfür ettiğini ben olsam bırak küfrü yemin ederim ki parçalardım onu yine sende sabır varmış.hem o kim oluyor ki oğluna üstelik senin duyucağını bile bile sana küfür edebiliyor,seni çekiştirip o pis ağzına malzeme yapabiliyor eşin de buna nasıl müsade ediyor ve ortak oluyor inan şaşmış durumdayım.babanın kıymetini bilmelisin o senin her zaman iyiliğini ister evet yanlız benim fikrim bence o kaynana müsvettesi gitmeden evine gitmemeliydin ya da onu evinden bi şekilde uzaklaştırmalıydın.hoş o yüzsüz gitmezdi kovsan da başına ekşirdi şimdiy kadar gitmediğine göre.eşinle aran düzelir gibi olmuş buna sevindim fakat evliliğini devam ettirmek istiyorsa o adamı adam sayıp karşına almalısın ve ona sorumluluklarını,karı gibi dedikodu yapmamayı öğretmelisin kusura bakma ecmelim alınma bana sakın ama çok kızdım eşine az çok tanıyorum seni eşin,çocuğun,evin,evliliğin konusunda nasıl mücadele ettiğini biliyorum bunu hakedicek birşey yapmıyorsun yaptığı büyük terbiyesizlik.

annem yalvarıyo kızım gelıyım ıhtıyacın varsa dıye annem çok hassas bu konulara daha oncede kaynanam tonlarca laf saydı anneme bu sefer ortalık temellı karıscak dıe karsı karsıya getırmek ıstemıyorum onları bayrama kadar boyle 12 ekımde zaten bayram tatılı baslıyo...toplucak gıdıcez donustede bakıcaz bakalım ak kara ne olucak dun akşam telefondan kiralık daire bakarken yakaladım eşimi şu anda rahmetlı dedemden kalan bı evde yasıyoruz anladıgım kadarıyla esım tasınmak dusuncesınde ben evden kovunca zoruna mı gıttı bılemedım ne degısecekse burda kıra vermıyoduk orda pasa pasa vercek o zaman ne dıym[/QUOTE]

neden izmirdeki kızın duymasını istemiyolar anlayamadım korktukları ne ?o senden yana sanırım

Ecmelim,canım burdan daha iyi anladım neler olduğunu seni çok iyi anlıyorum şuan nasıl bir durumdasın hangi ruh hali içerisindesin biliyorum.aynı durumları bu kadar kötü şartlarda olmasa da kaynanamla ben de yaşadım tek fark eşim benim tarafımdaydı destekçim oydu yoksa ben de aynı tepkileri verirdim.küfür etmen burda ayıp ya da yanlış değil çünkü o kaynanan olan kadının sana yaşattıklarını biliyorum ki bahsetmişsin de önceden sana ve ailene küfür ettiğini ben olsam bırak küfrü yemin ederim ki parçalardım onu yine sende sabır varmış.hem o kim oluyor ki oğluna üstelik senin duyucağını bile bile sana küfür edebiliyor,seni çekiştirip o pis ağzına malzeme yapabiliyor eşin de buna nasıl müsade ediyor ve ortak oluyor inan şaşmış durumdayım.babanın kıymetini bilmelisin o senin her zaman iyiliğini ister evet yanlız benim fikrim bence o kaynana müsvettesi gitmeden evine gitmemeliydin ya da onu evinden bi şekilde uzaklaştırmalıydın.hoş o yüzsüz gitmezdi kovsan da başına ekşirdi şimdiy kadar gitmediğine göre.eşinle aran düzelir gibi olmuş buna sevindim fakat evliliğini devam ettirmek istiyorsa o adamı adam sayıp karşına almalısın ve ona sorumluluklarını,karı gibi dedikodu yapmamayı öğretmelisin kusura bakma ecmelim alınma bana sakın ama çok kızdım eşine az çok tanıyorum seni eşin,çocuğun,evin,evliliğin konusunda nasıl mücadele ettiğini biliyorum bunu hakedicek birşey yapmıyorsun yaptığı büyük terbiyesizlik.
herkes bi dağılsın konusucam gerekenı guselım ama sımdı sırası degıl 1 kavgayı daha kaldıracak ne sabrım ne takatım var okudugun vakıt ayırdıgın ıcın tesekkur ederım cok zor gunler yasıyorum gofredomm sızlerde yoksunuz ıcımı en ıyı bılenlerdensın ya sabır ya allah demekten oldum be arkadasım senıde bılıyorum esım senın durumun gıbı yanımda olsa o kadını duymazdım bile güler geçerdim inan ama beni bitiren eşiminde onunla birlik olmasıkahır oluyorum gerçekten sevgı sabır ask muhabbet ancak bu kadar can cekıstırırlır....
neden izmirdeki kızın duymasını istemiyolar anlayamadım korktukları ne ?o senden yana sanırım
eşimin baskısı ustune duyurmuyolar ıste aıle ıcınde yasanan aıle arasında kalsın ızmıre gıderse agızda sakız olcak ablaları kaynanamdan beter actılar mı bı agız bu evlılık 1 gunde bıter bunu bılıyo esımde kaynanamda

herkes bi dağılsın konusucam gerekenı guselım ama sımdı sırası degıl 1 kavgayı daha kaldıracak ne sabrım ne takatım var okudugun vakıt ayırdıgın ıcın tesekkur ederım cok zor gunler yasıyorum gofredomm sızlerde yoksunuz ıcımı en ıyı bılenlerdensın ya sabır ya allah demekten oldum be arkadasım senıde bılıyorum esım senın durumun gıbı yanımda olsa o kadını duymazdım bile güler geçerdim inan ama beni bitiren eşiminde onunla birlik olmasıkahır oluyorum gerçekten sevgı sabır ask muhabbet ancak bu kadar can cekıstırırlır....

kıyamam be kuzum üzülmezmi insan hiç kaç yıllık eşinin yaptığı insanın yüreğine oturur o nalet anası yüzünden oluyordur mutlaka ama uymayabilir birlik olmayabilir ne yapcan sabret hele bi gitsin o suratsız,meymenetsiz şahsiyet işleri yoluna koyarsınız.şimdi aynı evde küs olmak da çok zor bilirim 3 ay öyle yaşadım kaynanamla ama madem gitmiyor yüzsüz pek bi seçenek yok senin için.zaten ne kaldı şurda bayrama.peki bayramda gitmeyi düşünüyor musun onlarla?

kıyamam be kuzum üzülmezmi insan hiç kaç yıllık eşinin yaptığı insanın yüreğine oturur o nalet anası yüzünden oluyordur mutlaka ama uymayabilir birlik olmayabilir ne yapcan sabret hele bi gitsin o suratsız,meymenetsiz şahsiyet işleri yoluna koyarsınız.şimdi aynı evde küs olmak da çok zor bilirim 3 ay öyle yaşadım kaynanamla ama madem gitmiyor yüzsüz pek bi seçenek yok senin için.zaten ne kaldı şurda bayrama.peki bayramda gitmeyi düşünüyor musun onlarla?
doğum gunumde bıle kayga etmeyı basardıgı ıcın ayakta alkıslıyorum hala kalkıp bana annesını savunuyo ...
5 dk once arayıp ortalıgı duman ettı yıne

yine bir telefon yine ben tükendim bittim artık dayanacak durumda değilim kendı yaptıklarını ben yapmısım gıbı gosterıyorlarr bunlar aılecek ruh hastasıı yeterr sesımı solugumu kestılerr rengim bembeyazz

doğum gunumde bıle kayga etmeyı basardıgı ıcın ayakta alkıslıyorum hala kalkıp bana annesını savunuyo ...
5 dk once arayıp ortalıgı duman ettı yıne

yine bir telefon yine ben tükendim bittim artık dayanacak durumda değilim kendı yaptıklarını ben yapmısım gıbı gosterıyorlarr bunlar aılecek ruh hastasıı yeterr sesımı solugumu kestılerr rengim bembeyazz
lanet olsun nasıl insanlar bunlar böyle ya yine annesi doldurmuştur sana patlamıştır.sakin ol canım lütfen.bana kalırsa o evden kaynananlar gidene kadar uzaklaşmalısın yoksa deliye döneceksin.

lanet olsun nasıl insanlar bunlar böyle ya yine annesi doldurmuştur sana patlamıştır.sakin ol canım lütfen.bana kalırsa o evden kaynananlar gidene kadar uzaklaşmalısın yoksa deliye döneceksin.

Ecmelcim yapabiliyorsan al yavrunu şu insan artıkları defolup gidene kadar git babanın yanına sağlığından olacaksın artık ne pis ne lanet insanlarmış be :47:

Back