durumlar duzeldımı derken yavas yavas gelısmeler var en azından esım tarafından kaynanamda elımden bısıler almaya basladı benım tavrım hala aynı kaynanaya karsı esıme karsıda kararlı ama yumusak...canım nasıl durumlar guzel gelişmeler vardır insaallah...
gece 23,30 gıbı yattım kacta geldı yanıma bılmıyorum yatagın bı ucunda degıldı gece sık sık oglum ıcın kalkıyorum bana yakın bı mesefade yuzu yıne bana donuk uyudu sabaha karsı tıtreme geldı bana sanırım farkettıkı yanına aldı sarıldı sımsıkı sonrada bunu sakın ola ozur olarak algılama dedı burnumu fılan ısıttı ayaklarımı ve her zamankı gıbı kahvaltı ıcın hazırlıyım desemde yemıycem uykum var dıyerek ıs saatıne kadar yattı gıyınıp cıktı kapının onunde hayırlı ısler dedım sağol sanada dedı...
DIPNOT: Bugun benım dogum gunum kutlamadı etmedı ona hurmetende boyle davranıyo olabılır?
Yaşadıgımız hıc kolay bişey değildi akşam konuşmadık whatsapptan yazmıs evın ıcındeyken dokundura dokundura bende cvplarını verdım yok yemege yardıma gerek kalmadıda evın hanımı olmadan ısler donuyoda... Bende eskıdende donuyodu 3 çeşit yemeğiyle utusune varana kadar dedım kendının olunca zahmet ceken kıymete bındı dedım... daha uzatmadıçok büyük bi olay yaşadınız ama inşallah herşey düzelmeye başlıyo. akşam eşiniz geldimi konuştunuzmu çok merak edyorum. konunun tatlıya bağlandığı günüde iple çekiyorum.
burda bu şekilde eşinin ailesi yüzünden ayrılma durumuna düşen bir çift vardı adam sonunda aklını başına aldı konuyu tüm takip edenlerde derin bir oh çekti. ama konu sahibide cin gibiydi.
sizde oldukça mantıklı bir bayansınız üstelik süper bir babanız var.
kv ile konuşma olayına gelince özürünü dileyinceye kadar asla konuşmazdım. o özürü diledikten sonrada bundan önce anne ve babanıza ettiği küfürler içinde özür ister eğer bunların hepsi için özür dilerse bende özürümü dilerdim. he eskiler için özür dilemiyomu. sizin ettiğiniz küfürüde 1-1 saysın.
küfürün büyüğü küçüğü olmaz küfür herkes çin saygısızlıktır. kaldıki küfüreri size değil koskoca anne babanıza yapıyomuş. bundan sonrada anne babanıza sakın küfür ettirmeyin.
yokusa surme ben duz yolda ılerlıyorum dedı.Bende calısma saatlerım ıcınde evde olmamı bekleme o zaman dedım dogruları soyluyorum dedım.bildiğini okumaya devam et benden ne sevkat ne sevgı nede saygı bekleme gerçi şimdiye kadar verdım de ne oldu koca bır 0 yazmıs....Bu lafına ıstınaden cvbım su oldu.
Bu şekil bu ilişkinin devam etmesini bekleme ben sana söyliyim sen bu zamana kadar bana sadece sevgi verdin Şefkatle saygın olmadıgından da bu patlaklar oldu senin saygin bu dunyada sadece kendi ailene anne baba abi abladan ibaret gerisi senin için koca bir 0 kendi doğrularını tartmak için objektif bakacak insanları sec yada bir psikologa anlat o dinlesin bakayim ilişkimizin içinde o dediklerinden ne zamandır yok.Başkaları çıkarsın zira hep beni suçluyorsun ben suçlu olmayada razıyım ama sende kabullenememe hastalıgı var canindan kanından olmayınca değerlin olamıyo kimse...bu sebeplede hayatın boyunca koca 0 larla cok gezersin...
Benden sana tavsiye zararin neresinden dönersen kardır ben herşeyi düzeltmeye hazırım yeterki temelli baştan ayağa doğru ol kendini düzelt o zaman otomatikman bendekilerde düzelecek ailen olarak bi benimse...Gerisi gelecek bak gör gerekiyosa beraber gidelim psikologa hımmm yok ben değişmiycem bildiğimi okuycam diyosan açik konusayım ben bu durumu bir daha kaldiracak güçlükte değilim inşallah anlatabilmişimdir. DEDİM
Ondan gelen su saygi şevkat eğer 1 gün bile veremediysem ben evladimıda sevemiyorum zira ondan önce sen benim saygimi sevgimi şevkatimi kazanmıstın başıma taç ettim seni yinede kazanmak senin elinde biraz olsun itaat biraz kocaya kadınlık birazda şüphesiz yaklaş dedi daha da bişi yazmadım konusulcak yazılcak cok şeyler var ama gerek duymadım aılesı anlamasın dıe bu yolu sectı sanırım sonuc olarak olumlu yonde adım atmaya calısıyo ama hala bir gurur var anlamadıgım askta gurur olur mu?:26:
Son düzenleme: