arkadaşlar son gelişmeler şöyle
Eşimle aramız kımı ıyı kımı kotu hala yapılan hataları kabul etmek ıstemıyor ıkıde bır ozur dılemedın daha dıyıp duruyor bende daha cok beklersın o ozru oncelıkle sız dıleyeceksınız sonra ben edepsizliğimi kabul edicem diyorum...
üstelık o gece evden gıderken evıne gıdecegını sanıyordum (çoruma)oysakı gorumcemlerın yanına gondermıs esım dedıkodu kazanı kaynasın ortalık ıyıce kızıssın dıye ...
Eşim kafaya koymus ıstanbulu bana dar ettın benı evden def ettın ben ızmıre tasınıcam dıye tutturdu gorumcelerım kaynım herkes orda ben zaten aılesınden cekıyorum benı atesın ortasına mı sokuyosun daha dedıkce dınlemıyor zora kosuyor gıdıcez dıye...
Olurumde gıtmem dedım kararlıyım o memlekette sonumuzu getıremem gorumcelerım kaynana *2 bızde oraya yerleşırsek k.validem de memleketı bırakıp doncek agzıyla soyluyo ben kaldıramam onları devamlı kufur hakarett ezdıremem daha fazla kendımı hayatımı zından ettırmıycem ... İster gelirsin ister gelmessin ben s... gidicem senin dedıgın gıbı dıyor...Odegıl bayramdada ızmırde olma derdınde asla gelmem telde cogu aksam laf saydırıyolar duyuyorum... nasıl goturmeyı dusunur anlamıyorum bayram bahane ev bakacak ordan bılıyorum 3 tane fırmaya basvurmus bu cumartesı buyuk fırmalarda bırı cagırmıs ıs gorusmesı varr bana akıl verın lutfen arkadaşlar ne yapmalıyım???:18:
öncellikle geçmiş olsun
sakın ha sakın gitme gidersen cok kötü, sen git de kesip at konuyu senin kararlı olduğunu görünce vazgececek aynısını bende yasadım
eşime kapı orda istediğin zaman gidebilirisin dedim bir daha konusunu bıle acmadı bence sende kararlı görün kesinllikle gitmeyeceğini anlasın
birde ben kayınbabana uzuldum yazık adam oğlunun evine geldi karısı burnundan getirdi olayları anlamıyordur da ama karısının nsaıl biri
olduğunu biliyordur nasıl oldu acaba iyileşti mi
3 gecedır devamlı tartısıyoruz esımle bu konu yuzunden ben senın ıcın herseyı goze aldım aılemı terk ettım ıstanbula geldım sende pasa pasa gelıceksın dıyor baska bısı demıyor... Asla gıtmıycem sonumuzu hayra cıkarsın rabbım
kayınpederım ıyı bıraz daha toparladı ama epılepsı olayı devam edıyo 1 yıl ılac tedavısı var yanlız hıc bır yere gondermıyolar dusup bası doner beyın travması gecırır dıye boynu hala kırıkona bende cok uzuluyorum allah basına buyuk bı bela vermıs cekecegı var
amin canım amınn inşallah vazgeçer ama hıc sanmıyorum acıkcası gıtmıycegımıgayet ıyı bılıyorum bu yasananlar onun komplosu ben bılıyorum fesatlıkla hıcbı alakası yok goz var nızam var goz gore gore aılesıyle anlaşamadıgımı onlarının burunlarının dıbıne sokmasına ne gerek var kaldıkı mılc mılc bı aıle yanıı devamlı yuzune de arkandanda ellı tane laf soyleyen sonrada hıcbısı olmamıs gıbı devam ederler ben kaldıramıyorum mıdem almıyo daha fazlasınıcanım Allah senin ve kayınbabanın işini kolaylaştırsın ikinize de hayırlı bir çıkış yolu versin ve kocan bu sevdadan vazgeçer inş. bence gene kaynanan doldurmuştur gelin buraya diye orda babanı kestirememiştir. seni izmirde tek yakalayacak ne fesat oldum bende
neden kayınbabama bu ilgi dersen benimde ablam işitme engelli onun için benim yanımda farklı oluyorlar
hah canım agzın bal yesın dun aksam son kez dedım ben bı yere gıtmıycem bu evlılık devam edecekse burda olcak gecınmeye gonlun yoksa her yere gıdebılırsın ben gelmıyorum...Canim arkadasim durusun herzaman net olmali.bende ayni dertten muzdarip dim bir zamanlar.esimde tipki benim gibi ailesiin yanina gitmek istemiyodu.bir gun tartistik ve ailesinin yanina gitti.ilk defa ailesinin yanina tek gonderdim.o anki ofkesinden nasil faydalanmislarsa esimin aklina cok guzel girmislerdi.oda gidicez diyodu baska bisey demiyodu.sanki icine inatci bir seytan girnis gibiydi.ne desem ikna olmuyodu.kurdugum cumle aynen suydu;
Ben bir yere gitmiyorum.eger karinla ve kizinla yasamak istrsen yasayabilecegin tek yer burasi.istemezsende senbilirsin.kapi orada.kizimi benden mi alacaksin hadi alda gorelim....
Canim sen bol bol dua et
Ve sirtini allaha daya .
emin ol rabbim cok guzel ayarlar...
ınsanda mıde olcak once bunlar boyle gelmıs boyle gıdecek aıle kavramı saygı yok hayatlarında hıc olmamıs kıı!aslında en başından mükemmel olmuycaz
mükemmelsek de göstermicez
sayısız hata var anlattıklarınızda
mesela en basitinden siz niye nazlanıp bi köşede oturmadınız ki
üstelik bebeğiniz de var
farkındaysanız siz dört dörtlük oldukça kadın kuduruyor
bazen bilsek de bilmiyorum ben yapamam yıkayamam demek lazımmış
her işe atlayıp durdukça hiç kıymeti kalmıyor insanın
bi diğer mevzu ağızların bu kadar ayarsız olması
kadın çirkef belli siz niye ona uyup seviyenizi düşüresiniz ki
bırakın pisliğinde boğulsun
bi diğer sorun da eşiniz ama ona ne diyeceğimi bilemedim
hala o anaya nasıl evlatlık ediyor sadece bunu merak ediyorum
pislik içleri dışları her yerleri...içi, dışı,etrafı hep pismiş bu kadının gerçekten...
eşin seni ezdirdikçe değişmez bu durum...
iş kocanda bitiyo ne yazıkki..
bide çocuğu almaya çalışıyolar ay ben olsam boğardım alayını...
evladını götürmek ne demek...
tesekkür ederim arkadaşım bırılerının benı anladıgını hıssetmek yetıyo bana ınsallah guselım tum duaların ıcın cok tesekkur ederım...Canim arkadasim icinde bulundugun durumu o kadar iyi anliyorum ki, rabbim insaallah rizk kapinizi orada degilde bulundugunuz yerde verir ve insaallah kocani senden ve yuvasindan uzaklastirmaya calisanlara farkli mesguliyetler verirde senden ve kocandan uzaklsirlar.ben o donemde hep boyle dua ettim.aksi olursada lutfen kendini uzme ve olabildigince dirayetli ol.cok sukur arkanda kapi gibi baban, ailen var ve calisip kendine cocuguna yetebiliyosun.kesinlikle ve kesinlikke kararli oldugunu hissetmeli.aksi bir durumdan hic korkun olmadigini en az onun kadar gozunu kararttiginida gorebilmeli.ama mumkunse diklenerek degil gayet rahat ve sakin davran kisa ve net cumlelerle kendini ifade et.
nacizane...
Dediklerinde haklısın hıcbırı ne bana ne agzıma yakıstı fakat altını cızerek soyluyorum kadının hayatı sorun.Genciz, cahiliz. Büyüklerin bize önayak olması lazım güya ama maalesef çoğu zaman biz onlara büyüklük yapmak zorunda kalıyoruz.
Şimdi canım insanları yaşadıkları ortama göre değerlendirmek lazım ben küfürü sadece öfkesini ifade edebilmek için ağzına dolamış bir çok insan gördüm. İnan çoğu zaman ettiği küfürün anlamını bile düşünmüyorlar.
Bu bakımdan kayınvalideni değiştiremezsin. Aynı üslupla karşılık vermen maalesef senide onlar gibi yapmış. Ne fark kaldı şimdi aranızda?
Sen şimdi ailenle aynı binadasın ya eşin muhtemelen annesi tarafından bu bakımdan eleştiriliyor o yüzden annesinin yanında sana bu şekilde davranıyor hani ben erkek adamım imajı verecek ya.
Senin bu durumda hiçbirşeye ses çıkartmaman lazımdı. Bu kadın böyle değiştiremezsin. Ne derse haklısın anneciğim diyeceksin çünkü farklı yerlerde yaşıyorsunuz ve sadece arada sırada sizin evinize geliyor.
Olacak iş mi canım babanın evine inmek? Birde kovmuşsun hemde küfür edip, yakıştırdın mı kendine?
Baban gerçekten akıllı bir insanmış, ne yapsın adamcağız...
Bundan sonra kayınvalidene gözün üstünde kaşın var deme, abuk sabuk konuşmaya başladığında farklı bir odaya geç, temizlik yap, yemek yap...
Pasaklısın dedi dimi, anneciğim elimden bu kadarı geliyor keşke bende sizin gibi olabilsem de...
Etek öpmekle dudak aşınmaz canım. Malzeme ortada...
Ya tamam ya devam...
Bir arkadaş yazmıştı bir odundan en fazla bir masa iki sandalye çıkar, fazlasını beklersen her zaman üzülürsün...
Dediklerinde haklısın hıcbırı ne bana ne agzıma yakıstı fakat altını cızerek soyluyorum kadının hayatı sorun.
Herseye he de desem kı su zamana kadar hep polıtık olmusumdur hıcbısı kadını tatmın ve mutlu etmıyor.
Yanı arkadasım ınanın bana peygamber kaldıramaz bu kadını bır sorunun ustunu ortsem baska bısıyı olay yapıyo bıtse ızledıgım kanala laf sokuyo mısal o bıtse cocugumun kıyafetlerımı ututlememe laf sokuyo yok elektrık cok gelır ısraf gunah ıs arıyosun kendıne budala salak ....
Ya sen ısıne baksana kadın ılla bıseyı olay yapmak zorundamısıın ınanın bunu kendıde farkında tımarhaneye kapatsalar yerıdır gercekten hasta ve saglıklı her ınsanı hasta yapabılcek bır karaktere sahıp dertlı oldum gormezdende duymazdanda gelsen bı yere kadar o yerde 4 yıl mıs.... patladım CINNET GEÇİRDİM SONUNDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?