• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANAMIN bitmek bilmeyen hakaretleri ve evliliğimizi geldiği nokta...!

Haklısın elbette ama yapacak birşey yok...

Bu işler böyle canım. Evlilik zaten başlı başına zor, daha da zorlaştırmamak lazım.

Ruh Sağlığı kliniğine gittiğini düşün. Orada bir hasta sana küfür etse sende ona küfür edermisin?

Etmezsin elbette hasta çünkü. Bu kadınıda böyle düşünmeye çalış.

Babanda devreye girmiş. Bundan sonra dikkatli ol. Kayınvalidene tek kelime etme. Bir problem olursa eşinle çözmeye çalış...
oylede ahh ısste kor seytann yuregım acıyo balım
kocamda annesıyle bırlık olunca hepten tozutuyorum...
O sümüklü doldurmuştur gene oğlunu yok bacım sen otur oturduğun yerde artık uzun uzun konuşmanın da anlamı yok ben oraya gitmem evladımı da asla bırakmam diyip kalkıcan bi de orda diplerine gidip de azap mı yaşayacan.Ti Allahım ya defolsun gitsin evinde otursun yaşını başını almış uğraştığı şeylere bak.Allah tez zamanda huzurunu refahını versin canım
amınnn canım benım oturuyorum bakalım sonu nereye varcak bu evlılıgın ıstanbul ızmır memleket sorununa donderdık ısı:24:

arkadaşlar son gelişmeler şöyle

Eşimle aramız kımı ıyı kımı kotu hala yapılan hataları kabul etmek ıstemıyor ıkıde bır ozur dılemedın daha dıyıp duruyor bende daha cok beklersın o ozru oncelıkle sız dıleyeceksınız sonra ben edepsizliğimi kabul edicem diyorum...
üstelık o gece evden gıderken evıne gıdecegını sanıyordum (çoruma)oysakı gorumcemlerın yanına gondermıs esım dedıkodu kazanı kaynasın ortalık ıyıce kızıssın dıye ...

Eşim kafaya koymus ıstanbulu bana dar ettın benı evden def ettın ben ızmıre tasınıcam dıye tutturdu gorumcelerım kaynım herkes orda ben zaten aılesınden cekıyorum benı atesın ortasına mı sokuyosun daha dedıkce dınlemıyor zora kosuyor gıdıcez dıye...
Olurumde gıtmem dedım kararlıyım o memlekette sonumuzu getıremem gorumcelerım kaynana *2 bızde oraya yerleşırsek k.validem de memleketı bırakıp doncek agzıyla soyluyo ben kaldıramam onları devamlı kufur hakarett ezdıremem daha fazla kendımı hayatımı zından ettırmıycem ... İster gelirsin ister gelmessin ben s... gidicem senin dedıgın gıbı dıyor...Odegıl bayramdada ızmırde olma derdınde asla gelmem telde cogu aksam laf saydırıyolar duyuyorum... nasıl goturmeyı dusunur anlamıyorum bayram bahane ev bakacak ordan bılıyorum 3 tane fırmaya basvurmus bu cumartesı buyuk fırmalarda bırı cagırmıs ıs gorusmesı varr bana akıl verın lutfen arkadaşlar ne yapmalıyım???:18:

canım benim olanlara çok üzüldüm sana diyeceğim ve aklıma gelen tek şey sakın oraya gitme oraya gidipte tek kalma onların içinde eşine net tavrını göster bırak kararını o versin senin kaybedecek bişeyin yok bence çocuğunu da götürmesine asla izin verme eğer giderse bayramda felan herşey biz insanlar için umarım senin ve çocuğun için herşeyin hayırlısı olur bol bol dua et

haydaaaa izmire taşınmakta nerden çıktı şimdi? bu ani karar hiç hoşuma gitmedi hem de olaylar sonrasında o terbiyesiz anasının dolduruşuna gelmiş yine eşin ecmelim sakın ha gelme buraya onların dibine ordan yeten şahsiyet yanıbaşında neler edecektir.seni ve oğlunu bırakıp izmire yerleşemez nasılsa el mahkum seninle kalacak o yüzden tavrını koru kesinlikle ödün verme.

canım benim olanlara çok üzüldüm sana diyeceğim ve aklıma gelen tek şey sakın oraya gitme oraya gidipte tek kalma onların içinde eşine net tavrını göster bırak kararını o versin senin kaybedecek bişeyin yok bence çocuğunu da götürmesine asla izin verme eğer giderse bayramda felan herşey biz insanlar için umarım senin ve çocuğun için herşeyin hayırlısı olur bol bol dua et
şimdilik tavrımda kararlıyım canım net tavrımı koydum tartısarak yenemıyecegını gordu.
Şımdı sırınlık donemlerı usul usul yanasıyo farkındayım ama yemezlerrrr.
Ne olursa olsun dırenıcem aılesının yanına gıtse bıle takıı hala ınat ederde gelmezse annem,babam ve benım huzurumda ses kaydını alıp bır kayıt tutacam CD ye cekıp aılemde olcak o kayıtta yıyosa bı daha uzsun benı...
Soyledıgıne ıstınaden soyluyorum bunu hepınıze garantısını verırım aıleme senı ezdırmıycem gelecegımız ıcın ınanılmaz bır teklıf ve mudur olacagım ınanmıyosan gır maıllerıme bak bu olaylar olmadan kaç ay once yazısmısım cv gondermısım bu kadar cabalamısken donmek ıstemıyorum benı kırma bunca seye ragmen evden s... etttın hala yanındayım bı kerede sen yanımda ol dıyo sebeplerını anlattım sımdılık durgun ama bu iş kesınlesırse bı daha ataga geçecek...
haydaaaa izmire taşınmakta nerden çıktı şimdi? bu ani karar hiç hoşuma gitmedi hem de olaylar sonrasında o terbiyesiz anasının dolduruşuna gelmiş yine eşin ecmelim sakın ha gelme buraya onların dibine ordan yeten şahsiyet yanıbaşında neler edecektir.seni ve oğlunu bırakıp izmire yerleşemez nasılsa el mahkum seninle kalacak o yüzden tavrını koru kesinlikle ödün verme.
hayatım sonuna kadar dırencem hıc olmazsa yukarda arkadasada yazdıgım gıbı kosullar cıkacak onune gerekıyosa evlılık sozlesmesı bıle yapabılırım ne ona nede aılesıne guvenım kalmadı...
Kızzz bı ıhtımalde olsa %2 ızmırde olursam sıgınacagım lımanım ol :5:

ah tatlım olmammı hiç temennim orada mutlu bi şekilde yaşaman.burada sana dünyayı dar ederler gibi geliyor orda kalmaya çalış ama gelirsen de başımın üzerinde yerin var her konuda yapabildiğim kadar yardım eder yanında olurum canım.

ah tatlım olmammı hiç temennim orada mutlu bi şekilde yaşaman.burada sana dünyayı dar ederler gibi geliyor orda kalmaya çalış ama gelirsen de başımın üzerinde yerin var her konuda yapabildiğim kadar yardım eder yanında olurum canım.
canım benım herseyın hayırlısı olsun demekten oteye hıc bısı yok nasıpte yasanacak varsa olacak allaha bırakıyorum ama tepkım ortada ...
yanımda oldugun ıcın sagoll :54:

tesekkür ederim arkadaşım bırılerının benı anladıgını hıssetmek yetıyo bana ınsallah guselım tum duaların ıcın cok tesekkur ederım...
Haftasonu ıyılıkle yaklasıp ıkna etmeye calıstı karsılıklı saatlerce konustuk ama orta yolu bulamıyoruz ısrarla ızmır dıyo cocugum ıcın ıyı olacak benım karıyerım ıcın vs.. dıyo sen benım yanımda ol senın arkanda olacagımın temınatını omur boyu verırım dıyo dedım buna asla ınanmıyorum cunku aılen senı dınleyecek ınsanlar degıller bunu gördüm,goruyorum,yasadıkda dedım onun ıcın oraya gıtmeyı ıstemıyorum bu evlılıgın devamı ıcın dedım ... benı uzaklastırıcagına dıplerıne sokamassın anla bunu ne olur bak 1 ınsanın huzursuzlugu kaç kısının huzuruna mal oldu birde 3 kişinin huzursuzlugunu dusun??? dedım

Bizim o didisme suremis tam 1.5 ay surdu.benim sevgili kocam kavgali bi sekilde gittigimiz ailesinin yanindan elinde muhtesem bir gumus setle gelmisti.ben setin taslarini severken o bana seni birdaha asla ezdirmiycem goreceksin bak herhese haddini bikdircem diyodu.allah var simdi niktekimde oyle oldu.o gunden sonra kismende olsa tavrini koydu.bana dsha ne vaadler ne vaadler.hatta ona dedimki birgun bana orada istedigim son sistem bir villa alacaksin isredigim arabayi akacaksin evi sifirdan doseyeceksin ayrica bankamatikler bende duracak dedim.kabul dedi hatta istersen gel senet imzalayalim dedi.bende ondedimki bu luks yasamin icinde

tesekkür ederim arkadaşım bırılerının benı anladıgını hıssetmek yetıyo bana ınsallah guselım tum duaların ıcın cok tesekkur ederım...
Haftasonu ıyılıkle yaklasıp ıkna etmeye calıstı karsılıklı saatlerce konustuk ama orta yolu bulamıyoruz ısrarla ızmır dıyo cocugum ıcın ıyı olacak benım karıyerım ıcın vs.. dıyo sen benım yanımda ol senın arkanda olacagımın temınatını omur boyu verırım dıyo dedım buna asla ınanmıyorum cunku aılen senı dınleyecek ınsanlar degıller bunu gördüm,goruyorum,yasadıkda dedım onun ıcın oraya gıtmeyı ıstemıyorum bu evlılıgın devamı ıcın dedım ... benı uzaklastırıcagına dıplerıne sokamassın anla bunu ne olur bak 1 ınsanın huzursuzlugu kaç kısının huzuruna mal oldu birde 3 kişinin huzursuzlugunu dusun??? dedım

Bizim o didisme suremis tam 1.5 ay surdu.benim sevgili kocam kavgali bi sekilde gittigimiz ailesinin yanindan elinde muhtesem bir gumus setle gelmisti.ben setin taslarini severken o bana seni birdaha asla ezdirmiycem goreceksin bak herhese haddini bikdircem diyodu.allah var simdi niktekimde oyle oldu.o gunden sonra kismende olsa tavrini koydu.bana dsha ne vaadler ne vaadler.hatta ona dedimki birgun bana orada istedigim son sistem bir villa alacaksin isredigim arabayi akacaksin evi sifirdan doseyeceksin ayrica bankamatikler bende duracak dedim.kabul dedi hatta istersen gel senet imzalayalim dedi.bende ona dedimki bu luks yasamin icinde kizimida alirim yanima o luks evin luks koktuguna oturur her gece aglarim.annenlerde zaten mutlaka durumdan haberdar olur sene bana karsi birdaha bir daha doldururlar degilmi dedim.ailesi aklna girip nasil doldurmussa artik bana gidelm istersen sadece 1 yil otur sonra istedigin yere gideriz dedi.senin tenezzul edip gitmiycegini benimse seni ikna edecek kadar kiymetsiz oldugumu soyluyolar oyle olmadiini gosterelim fakan diyip duruyodu.ve dusun esim onceleri oraya gitme fikrine benden cok karsiydi.nasil bu kadar etkikediler su gun olmus cozemiyorum.
Velhasil olacagi varsa zaten olur.bazen rabbim bizi sinamak icin bu tur sikintikar verebiliyor.sen duani eksik etme.gecekeri kalk allaha yalvar.okursada dunyanin sonu degil.rabbim senin ve evladinin sagligini korusun.son ana kadar kararliol.artik baktin olmuyo gidersin ama sartlarnida koyarsin.do ailesine soz gecirir saniyo.birak ailesinin onu umursamsdigini kendi gozkeriyle gorsun. ( tlf yaziyorum yanlislar olduysa af edersiniz) dualarim seninle...

Herşeyın hayırlısı boemcım bugun yarın cozume ulasacak bu konu ama ıcınden ne gecıyosa dersen hıssettıgım bu evlılıgın bıtecegı saygı bıttı hala ve hala annesının haklı oldugunu savunan bır adam var bu sekılde bır yasam devam etmez 2 ay duzelse 10 ay burnumdan getırecek... beklemedeyım hayırlısı ne ıse o olsun saygı bıttı bıraz sevgı var onuda sevıyesınde bırakıp ayrılmak en mantıklısı gıbı yoksa ortalık karısarak olan olacak evladım bızım uzuntumuzden etkılenıyo buna dayanamıyorum...Aıle olmayı beceremedı ayırt edemedı farklı terazılere koyamadı ıkı tarafıda sorun ıste geldıgımız nokta bana dıyo kı cenenı tutarsan bu evlılık yurur yanı haksızlıklara susup davar gıbı bı kosede her ısıne kosan kadın olursam eyvallah dıyecek benım kafamdakı seyler gunden gune netlesıyo sorunların degısecegıne kanaat getıremıyorum guven saygı bırakmadı bende gozumu karartıp peşinden gidemiyorum gitmeye yeltenemiyorum:14:

Canım bak abim ve annemden gördüğüm kadarıyla erkek çocukları annelerine aşıktır.Ve onların her dediklerini doğru kabul ediyorlar.Eşin çok çabuk doldurusa gelen biri gibi.Hiç yalnız kalmıyor musunuz? Birbirinizi seviyorsunuz gibi sadece o biraz daha kolay doldurusa geliyor o kadar.Sakin sessizce eşine aynen bize anlattığın gibi anlat ama sen ana kuzususun erkek değilsin gibi cümeleler kurma.İnan bana erkekleri ikna edebileceğin tek yol tatlı dil.Kaynanan cidden tuhaf biri ve seni eşini kullanarak yenmeye çalışıyor...Senin de onu yenebileceğin tek yol eşini kazanmayla olur...Hatta onun yanında gerekirse inadına eşine hürmet et sev sırtını sıvazla.Eşin yanınızdayken de kayınvalidene tek laf etme.Eşin de akılsız değil ya elbet anlayacaktır. Hatta eşinle biraz arayı düzelttikten sonra çocuğunu eşini al yürüyüşe çıkın.Başbaşa kalmayı inan o da özlemiştir.Biraz cince olacak ama eşine seni özlediğini hatırlat. :9:

Canım bak abim ve annemden gördüğüm kadarıyla erkek çocukları annelerine aşıktır.Ve onların her dediklerini doğru kabul ediyorlar.Eşin çok çabuk doldurusa gelen biri gibi.Hiç yalnız kalmıyor musunuz? Birbirinizi seviyorsunuz gibi sadece o biraz daha kolay doldurusa geliyor o kadar.Sakin sessizce eşine aynen bize anlattığın gibi anlat ama sen ana kuzususun erkek değilsin gibi cümeleler kurma.İnan bana erkekleri ikna edebileceğin tek yol tatlı dil.Kaynanan cidden tuhaf biri ve seni eşini kullanarak yenmeye çalışıyor...Senin de onu yenebileceğin tek yol eşini kazanmayla olur...Hatta onun yanında gerekirse inadına eşine hürmet et sev sırtını sıvazla.Eşin yanınızdayken de kayınvalidene tek laf etme.Eşin de akılsız değil ya elbet anlayacaktır. Hatta eşinle biraz arayı düzelttikten sonra çocuğunu eşini al yürüyüşe çıkın.Başbaşa kalmayı inan o da özlemiştir.Biraz cince olacak ama eşine seni özlediğini hatırlat. :9:
kayınvalidem gitti guselim kendısı bızde uzakta kalıyo sorun baslı basına o gıttıkten sornadan berı basbasayız ama hataları hep uzerıme yıkıyo ozur dılkedınmı konus dıe baskı vs var bayramda oraya gıdelım vss yanıı tatlı dıllık kısmını oyle gerıde bıraktık kı anlatamam olay karman corman bı hal aldı esımın ne yapmak ıstedıgı belırsız... kendınce cozum buldugunu sanıyo ama olayları dahada corba edıyo bızım ıyılesmemız ıcın oncelıkle bır osıkologdan yardım almamız sart cunku dogrular yanlıslar bellı degıl kabul etmıyo olaylardan sakınlesemıyo bır turlu

kayınvalidem gitti guselim kendısı bızde uzakta kalıyo sorun baslı basına o gıttıkten sornadan berı basbasayız ama hataları hep uzerıme yıkıyo ozur dılkedınmı konus dıe baskı vs var bayramda oraya gıdelım vss yanıı tatlı dıllık kısmını oyle gerıde bıraktık kı anlatamam olay karman corman bı hal aldı esımın ne yapmak ıstedıgı belırsız... kendınce cozum buldugunu sanıyo ama olayları dahada corba edıyo bızım ıyılesmemız ıcın oncelıkle bır osıkologdan yardım almamız sart cunku dogrular yanlıslar bellı degıl kabul etmıyo olaylardan sakınlesemıyo bır turlu

Çok üzüldüm.Çoğu erkek gibi annesini melek olarak görüyor yani:2: Umarım her sey düzelir.

Herşeyın hayırlısı boemcım bugun yarın cozume ulasacak bu konu ama ıcınden ne gecıyosa dersen hıssettıgım bu evlılıgın bıtecegı saygı bıttı hala ve hala annesının haklı oldugunu savunan bır adam var bu sekılde bır yasam devam etmez 2 ay duzelse 10 ay burnumdan getırecek... beklemedeyım hayırlısı ne ıse o olsun saygı bıttı bıraz sevgı var onuda sevıyesınde bırakıp ayrılmak en mantıklısı gıbı yoksa ortalık karısarak olan olacak evladım bızım uzuntumuzden etkılenıyo buna dayanamıyorum...Aıle olmayı beceremedı ayırt edemedı farklı terazılere koyamadı ıkı tarafıda sorun ıste geldıgımız nokta bana dıyo kı cenenı tutarsan bu evlılık yurur yanı haksızlıklara susup davar gıbı bı kosede her ısıne kosan kadın olursam eyvallah dıyecek benım kafamdakı seyler gunden gune netlesıyo sorunların degısecegıne kanaat getıremıyorum guven saygı bırakmadı bende gozumu karartıp peşinden gidemiyorum gitmeye yeltenemiyorum:14:

canm eğer eşin ikna olursa psikologdan ziyade bi evlilik danışmanına gidin o yok müdür olcam yok kariyer felan dio ama biz kadınlar erkekler gibi yüzeysel düşünemioz bize göre limon satsın ama bizim yanımızda durduğunu bizi sahiplendiğini göstersin isteriz canm ii olur inşallah rabbimmm yavrularımızın yüzüne baksın inşallahhh dualarımdasınn

canm eğer eşin ikna olursa psikologdan ziyade bi evlilik danışmanına gidin o yok müdür olcam yok kariyer felan dio ama biz kadınlar erkekler gibi yüzeysel düşünemioz bize göre limon satsın ama bizim yanımızda durduğunu bizi sahiplendiğini göstersin isteriz canm ii olur inşallah rabbimmm yavrularımızın yüzüne baksın inşallahhh dualarımdasınn
allah razı olsun canım benım sende benım rabbım tum dardakı kadınlara yardım etsın cocuklarımızın yuzu suyu hurmetıne...

allah yardımcın olsun gercekten insan okuyunca bile tüyleri diken diken oluyor benim anlamadıgım bu kaynanalar neden böyle herseye burunlarını sokarlar herseye alınıp küserler ellerine ne geciyor ben anlamıs degilim bende birgün böyle seyler yasicam die korkuyorum insanın canına tak ediyor helede sevdigin insanın ailesi sana böyle davranınca inş hersey düzelir eşin seni anlar :(

canm inan siz konuşunca o daha da ii anlıyacaktır ben buna inanıyorum umarım kaynanan da telefonla arayıp eşini fitlemiyordur

Allahim inanilir gibi deil gercekten okudukca kendi yasadigim o gunlere geri donuyorum.bizdede tipki sizde oldugu gibi kariyer soz konusuydu.bana benim gelecegimin senin icin hicmi onemi yok deyip duruyodu.kariyer kimin umrunda oraya gidersek evlligimiz biter desemde nafile.
Canim ben hep rabbime sigindim ve benim isimi o yapti....
Esim ailesinin yasadigi kucuk ilcede mudur yardimciligi hayali icin yuvamizi tehlikeye atmak isterken.rabbim yardim etti kendi rizasiyla mudur yardimciligini reddetti siradan bir memur olarak calisacak dahi olsa benim ailemin yasadigi ili tercih etti ve yine rabbimin yardimiyla burada mudur oldu.
Allaha sigin bol dua et.yeniden huzuru yakalayabilecekseniz araniz duzelir insaallah.ama gunden gune birbirinizi yiyecekseniz ve en kotusu bir hic ugruna karsinin ve evladinin huzurunu yok sayacaksa biraz acimasiz olacak belki ama yol ver gitsin

allah yardımcın olsun gercekten insan okuyunca bile tüyleri diken diken oluyor benim anlamadıgım bu kaynanalar neden böyle herseye burunlarını sokarlar herseye alınıp küserler ellerine ne geciyor ben anlamıs degilim bende birgün böyle seyler yasicam die korkuyorum insanın canına tak ediyor helede sevdigin insanın ailesi sana böyle davranınca inş hersey düzelir eşin seni anlar :(
inşallah güselim korkma her kayınvalide bu kadar edepsiz olamaz...
canm inan siz konuşunca o daha da ii anlıyacaktır ben buna inanıyorum umarım kaynanan da telefonla arayıp eşini fitlemiyordur
fıtlemez mı guselım dun akşam kaç defa aradılarsa esım telı sessıze almıs abısı ablaları annesı tutusmuslar...
son care ablası aradı benı acmadım esıme dedım aılen arıyo acmıyorum kusuruma bakma...
arayıp neden sohbete gıtmedın odumuz koptu neden aramadın vır vırda vır vırrrr
Allahim inanilir gibi deil gercekten okudukca kendi yasadigim o gunlere geri donuyorum.bizdede tipki sizde oldugu gibi kariyer soz konusuydu.bana benim gelecegimin senin icin hicmi onemi yok deyip duruyodu.kariyer kimin umrunda oraya gidersek evlligimiz biter desemde nafile.
Canim ben hep rabbime sigindim ve benim isimi o yapti....
Esim ailesinin yasadigi kucuk ilcede mudur yardimciligi hayali icin yuvamizi tehlikeye atmak isterken.rabbim yardim etti kendi rizasiyla mudur yardimciligini reddetti siradan bir memur olarak calisacak dahi olsa benim ailemin yasadigi ili tercih etti ve yine rabbimin yardimiyla burada mudur oldu.
Allaha sigin bol dua et.yeniden huzuru yakalayabilecekseniz araniz duzelir insaallah.ama gunden gune birbirinizi yiyecekseniz ve en kotusu bir hic ugruna karsinin ve evladinin huzurunu yok sayacaksa biraz acimasiz olacak belki ama yol ver gitsin
canımm ısın garıbı babamda esımle bırlık gıbı oldu acık kapı bıraktı bızden kaynaklanmıyo esını ıkna edersenız gıdın dedı adam yaa cıldırıcammm :ssz:

inşallah güselim korkma her kayınvalide bu kadar edepsiz olamaz...

fıtlemez mı guselım dun akşam kaç defa aradılarsa esım telı sessıze almıs abısı ablaları annesı tutusmuslar...
son care ablası aradı benı acmadım esıme dedım aılen arıyo acmıyorum kusuruma bakma...
arayıp neden sohbete gıtmedın odumuz koptu neden aramadın vır vırda vır vırrrr

canımm ısın garıbı babamda esımle bırlık gıbı oldu acık kapı bıraktı bızden kaynaklanmıyo esını ıkna edersenız gıdın dedı adam yaa cıldırıcammm :ssz:

Canim baban yuvan yikilsin istemiyordur.demekki gozunu nekadar kararttigini o da farketmis ki endiselenmis .benimki o donemde sen istersen gidersin istemezsen gitmezsin diyodu yani oda benim gibiydi olabildigince net ve kararli.ama yinede onlara gore kucagimizda cocukla ortada kalicaz gibi geliyo.
peki sen ne yapmayi dusunuyorsun.gercekten asla ve asla gitmem psikolojisine girme derim ben.emin ol kendi ailen bile olsa onlarda bir yere kadar canim.esinde duzelme olabilecrgine inaniyorsan en kotu ihtimalde bir dene derim.zaten kendini ezdirmiyorsun.cekinecegin hic birsey yok.topununda hakkindan gelirsin alimallah.biz neyin bizler icin hayirli oldugunu bazen kestiremeyebiliyoruz.ben ailemin yanini deli gibi isteyen ben simdi geceleri dua ediorum keske buradan gitsek diye....

Canim baban yuvan yikilsin istemiyordur.demekki gozunu nekadar kararttigini o da farketmis ki endiselenmis .benimki o donemde sen istersen gidersin istemezsen gitmezsin diyodu yani oda benim gibiydi olabildigince net ve kararli.ama yinede onlara gore kucagimizda cocukla ortada kalicaz gibi geliyo.
peki sen ne yapmayi dusunuyorsun.gercekten asla ve asla gitmem psikolojisine girme derim ben.emin ol kendi ailen bile olsa onlarda bir yere kadar canim.esinde duzelme olabilecrgine inaniyorsan en kotu ihtimalde bir dene derim.zaten kendini ezdirmiyorsun.cekinecegin hic birsey yok.topununda hakkindan gelirsin alimallah.biz neyin bizler icin hayirli oldugunu bazen kestiremeyebiliyoruz.ben ailemin yanini deli gibi isteyen ben simdi geceleri dua ediorum keske buradan gitsek diye....
aılem sorun bızden kaynaklansın ıstemıyolar ondan sebep ılımlı gıbı duruyolar sız aranızda halledın bız senın arkandayız ama senın kararındır dıyolar gerıye kalan tek sey esımın ızmır ısının onayı ben ıstemedıgımı her daım soyluyorum fakat yıyıcek 2 lokma ekmegımız varsa nasıpte gıdıcez onuda bılıyorum bazı seylerın sozunu almadan asla gıtmem son carem bu dırenıcem ama son raddeye gelırse artık yapcak bısı yok hersey nasıp bayramda o kadar cok ısrar ettıkı ızmıre gıdıcez dıe ben hayır desemde tahammulum yok yuzlerını gormeye desemde gelıceksın dedı annenın ızmırdekı evınde kalırsın gormek ıstemıyosan gorme ama bayramın 1.gunu gelıp bayramlasacaksın aılemın birinden biri ters bısı soylerse yada surat sallarsa o zaman senı alıp gelmesınıde bılırım dedı ama hatrım ıcın geleceksın oraya benı senden ve oglumdan ayıramassın bayram gunu babam gecen bayram yogun bakımdaydı bılıyosun hepımızı bır arada goremedı bılıyosun konusamıyoda ıclenıp aglasın ıstemıyorum onun hatrına bu bayram gıtmek ıcın bu kadar ısrar edıyorum dedı annemde gelıyo bızımle yanlız degılım en azından annemle kalıcam

Back