sabah kapıyı actım karsımda oglum geldı anne dedı kucagıma oturdu yuzume derın derın baktı optum o benı optu kokladı sarıldıYavrunla nasil kavustunuz agladi mi seni gorunce kuzu.esin o manzaradan utanmadi mi
gun boyunca yanımdan ayrılmadı aglamadı aksıne sevındı
utanmıstır ınsallah sac tellerıme kadar kokladı kuzum
rabbım bır daha asla ayırmasın
o degıl bır haftada babasına bagımlı olmus ben sallayıp uyuturdum sımdı babasını ıstıyo devamlı elınden tutup ıstedıgı seyın yanına goturuyo buna bıle aglıyorum sesını cıkarmıyo ama ınsallah ıcıne oturmustur...
bu arada benle dalga gecenler olmustu kg almıs oglum dedıgınde 4 gundemı demıslerdı eve gelınce usenmedım tarttım 13250 olan oglum tam 14 kg geldi masallahı var bır baba evladına bakıyorda annenın sevgısının yerını bısey tutamaz agladıgım da buydu ıste
aynen guselım hepsı gecıyo aklımdan hepsı agzıma gelıyo cıkarmıyorum rabbım ıslah etsın boylesını ne dıyım solenılecek hıcbısı kalmıyoçok sevindim evladına kavuşmana. Allah ayırmasın bir daha.
eşin konusunda ise karar senin tabi ki.
söylenecek çok şey var da eminim hepsi senin aklından geçiyordur, zor bir süreç senin için.
Allah yardımcın olsun.
amın canım ınsallahcanım benim çok sevindim,sağlıkla evladına kavuşmana.Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey sana.
ınsallah canımhakkınızda hayırlısı olsun
inş.düzelirsiniz