• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANAMIN bitmek bilmeyen hakaretleri ve evliliğimizi geldiği nokta...!

Yavrunla nasil kavustunuz agladi mi seni gorunce kuzu.esin o manzaradan utanmadi mi
sabah kapıyı actım karsımda oglum geldı anne dedı kucagıma oturdu yuzume derın derın baktı optum o benı optu kokladı sarıldı
gun boyunca yanımdan ayrılmadı aglamadı aksıne sevındı
utanmıstır ınsallah sac tellerıme kadar kokladı kuzum :43:
rabbım bır daha asla ayırmasın
o degıl bır haftada babasına bagımlı olmus ben sallayıp uyuturdum sımdı babasını ıstıyo devamlı elınden tutup ıstedıgı seyın yanına goturuyo buna bıle aglıyorum sesını cıkarmıyo ama ınsallah ıcıne oturmustur...
bu arada benle dalga gecenler olmustu kg almıs oglum dedıgınde 4 gundemı demıslerdı eve gelınce usenmedım tarttım 13250 olan oglum tam 14 kg geldi masallahı var bır baba evladına bakıyorda annenın sevgısının yerını bısey tutamaz agladıgım da buydu ıste
çok sevindim evladına kavuşmana. Allah ayırmasın bir daha.

eşin konusunda ise karar senin tabi ki.

söylenecek çok şey var da eminim hepsi senin aklından geçiyordur, zor bir süreç senin için.

Allah yardımcın olsun.
aynen guselım hepsı gecıyo aklımdan hepsı agzıma gelıyo cıkarmıyorum rabbım ıslah etsın boylesını ne dıyım solenılecek hıcbısı kalmıyo
canım benim çok sevindim,sağlıkla evladına kavuşmana.Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey sana.:16::16::16:
amın canım ınsallah
hakkınızda hayırlısı olsun
inş.düzelirsiniz
ınsallah canım

Ecmel gözün aydın..
Evliliğinde ki problemlerin dönüm noktası olur umarım bu ve bundan sonrası cennet olur sizin için..

♥gözyaşı♥;32475352 .!.:
Ecmel gözün aydın..
Evliliğinde ki problemlerin dönüm noktası olur umarım bu ve bundan sonrası cennet olur sizin için..
canımın ta içi bu ne güsel bir duadır yahuu cuma vakti rabbim tüm dileklerini kabul etsın ALLAH MILYON KERE RAZI OLSUN agzına sağlık amin inşallah güsel yürekli arkadaşım inşallah

En hayırlı dua Mübinin mübine ettiği duadır arkadaşım :54:

gözün aydın ecmel. inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsın:3:
inşallah güselim hepinizin duaları sağolsun inanın desteğiniz olmasaydı belki şu anda hayatta dahi olmayabilirdim internette olduğumu kınayan arkadaşlar ne kadar kınasalarda sizlerle tutundum evladımın donecegını hayal ettimde tutundum şükür yanımda cennetim

inşallah güselim hepinizin duaları sağolsun inanın desteğiniz olmasaydı belki şu anda hayatta dahi olmayabilirdim internette olduğumu kınayan arkadaşlar ne kadar kınasalarda sizlerle tutundum evladımın donecegını hayal ettimde tutundum şükür yanımda cennetim

Canım özel mesajla ulaşıp sevinçli haberi almıştım senden.
Mis kokulu yavrundan bir daha ayırmasın Rabbim.
Hiçkimseyi de evladıyla sınamasın.
Ancak eşin konusunda temkinli ol lütfen.
Pek çok mesajımda da defalarca yazdım,yine de yazayım.
Bunu da iyi niyetle yazıyorum,aksini düşünme.
Ayrıca, burada paylaşımda bulunmak ayıp değil,günah değil.
Belli ki dardaydın,konuşmaya,dertleşmeye ihtiyacın vardı.
Eminim yakınında sana canı gönülden destek dostun vs. pek olmadığı
için burada dertleşmek istedin.İyi de yaptın:))
Yavruna sahip çık,eşini de iyi tart...

Canım özel mesajla ulaşıp sevinçli haberi almıştım senden.
Mis kokulu yavrundan bir daha ayırmasın Rabbim.
Hiçkimseyi de evladıyla sınamasın.
Ancak eşin konusunda temkinli ol lütfen.
Pek çok mesajımda da defalarca yazdım,yine de yazayım.
Bunu da iyi niyetle yazıyorum,aksini düşünme.
Ayrıca, burada paylaşımda bulunmak ayıp değil,günah değil.
Belli ki dardaydın,konuşmaya,dertleşmeye ihtiyacın vardı.
Eminim yakınında sana canı gönülden destek dostun vs. pek olmadığı
için burada dertleşmek istedin.İyi de yaptın:))
Yavruna sahip çık,eşini de iyi tart...
allah razı olsun dıkkate alıcam zaten aksıde olamaz guselım kalkanlarım acık kendımı korumaya aldım
gercekten yakınımda cok ınsan vardı ama paylaşamadım bır arkadasım bıldı hepsı bu ama ona bıle keske solemeseydım dedım
cunku esı esıme ulasıp cok yakın oldukları ıcın arayıp sıtem etmıs yazık degılmı esıne dıe esım sımdı asla gorusmıycez bı daha onlarla dedı kapadı konuyu burda tanımadıklarım bana daha cok destek oldunuz allah razı olsun kostek olanlarada eyvallah rabbım kımseyı zorluklarla sınamasın ınanın cok zor cıkmazda olmak

sabah kapıyı actım karsımda oglum geldı anne dedı kucagıma oturdu yuzume derın derın baktı optum o benı optu kokladı sarıldı
gun boyunca yanımdan ayrılmadı aglamadı aksıne sevındı
utanmıstır ınsallah sac tellerıme kadar kokladı kuzum :43:
rabbım bır daha asla ayırmasın
o degıl bır haftada babasına bagımlı olmus ben sallayıp uyuturdum sımdı babasını ıstıyo devamlı elınden tutup ıstedıgı seyın yanına goturuyo buna bıle aglıyorum sesını cıkarmıyo ama ınsallah ıcıne oturmustur...
bu arada benle dalga gecenler olmustu kg almıs oglum dedıgınde 4 gundemı demıslerdı eve gelınce usenmedım tarttım 13250 olan oglum tam 14 kg geldi masallahı var bır baba evladına bakıyorda annenın sevgısının yerını bısey tutamaz agladıgım da buydu ıste

aynen guselım hepsı gecıyo aklımdan hepsı agzıma gelıyo cıkarmıyorum rabbım ıslah etsın boylesını ne dıyım solenılecek hıcbısı kalmıyo

amın canım ınsallah

ınsallah canım

Aöan iyi ne güzel kilo almasına sevindim de neyle besledi çocuğu onu merak ettim arkadaşımız yok evine gidip arayabileceğim, akraba yok ailesi bilmiyor demiştiniz otelde kaldı herhalde. Eşinizle de barışmışsınız. Tabii iyi bakmış, kilo aldırmış daha ne. Ben demiştim o sözü ama kilo alamaz değil teldeki resimden nasıl anladınız demiştim o kaar farkedilecek bir artış değil ayrıca çocuğa kilo aldırmakta zor bir şey değil dayarsın hazır mamayı bal gibi alır mama kadar kilo aldıran bir şey yok. Eşiniz çocuğunuzu kaçıracak günlerce sizi çile çektirecek, sizi hiç düşünmeyecek ama siz affedeceksiniz ailenizde babanızda hala sesini çıkamayacak kusura bakmayın ama çok çok rahatsınız benim eşim oğlumu kaçırsa ailem beni dinlemez çekip alırdı boşanacaksın derdi hani dava açacaktınz velayet savası ne oldu. Nasıl güveniyorsunuzen ufak bir kavgada tekrar götürmeyeceğinin garantisi var mı ya daha uzun süre getirmezse değiştiğine nasıl kanaat getiriyorsunuz ne oldu da değişecek gözdağı vermediniz ki değişsin. Sizin bileceğiniz iş ama burada sonra kocam şnu yaptı bunu yaptrı diye konu açmayın o zaman demitşim en baştan zaten siz bu adamı affedeceksiniz diye beni çocuğumla tehdit eden bir adamla aynı yatağı bile paylaşmam ben.

Aöan iyi ne güzel kilo almasına sevindim de neyle besledi çocuğu onu merak ettim arkadaşımız yok evine gidip arayabileceğim, akraba yok ailesi bilmiyor demiştiniz otelde kaldı herhalde. Eşinizle de barışmışsınız. Tabii iyi bakmış, kilo aldırmış daha ne. Ben demiştim o sözü ama kilo alamaz değil teldeki resimden nasıl anladınız demiştim o kaar farkedilecek bir artış değil ayrıca çocuğa kilo aldırmakta zor bir şey değil dayarsın hazır mamayı bal gibi alır mama kadar kilo aldıran bir şey yok. Eşiniz çocuğunuzu kaçıracak günlerce sizi çile çektirecek, sizi hiç düşünmeyecek ama siz affedeceksiniz ailenizde babanızda hala sesini çıkamayacak kusura bakmayın ama çok çok rahatsınız benim eşim oğlumu kaçırsa ailem beni dinlemez çekip alırdı boşanacaksın derdi hani dava açacaktınz velayet savası ne oldu. Nasıl güveniyorsunuzen ufak bir kavgada tekrar götürmeyeceğinin garantisi var mı ya daha uzun süre getirmezse değiştiğine nasıl kanaat getiriyorsunuz ne oldu da değişecek gözdağı vermediniz ki değişsin. Sizin bileceğiniz iş ama burada sonra kocam şnu yaptı bunu yaptrı diye konu açmayın o zaman demitşim en baştan zaten siz bu adamı affedeceksiniz diye beni çocuğumla tehdit eden bir adamla aynı yatağı bile paylaşmam ben.

bana bu kadar sey yasattıktan sonra hıcbıseyın kıymetı yok... zatende
basından berı bu kadar sert yorumlarınınızın nedenını merak edıyorum acıkcası
cocugum farkedılecek kadar kg almıs bebek o bızdekı 1 kg farkedılmıyor ama cocuklarda gayet net bellı oluyor sebzesınıde yapmıs meyvesınıde purelerımıs yedırmıs nerde oldugunuda bulamayacak kadar cahil bellıyo benı ama bugun bunların hepsını ogrendım onuda buldum uzulmeyın sız ıstanbulda akrabamız gıdecegızım 2-3 arkadastan baska kımsemız yok demıstım ... gıttıgı yerı bılıyorum kımde kaldıgınıda tahmın edıyorum...Esımı affettım dıye bısı yok su anda kendını duzelmeye cabalıyo daha ortada kesın bısı yok kaldıkı bu sızı ılgılendırmez kendı yasamınıza bakın...
guvenıp guvenemeyecegımde bana kalsın bu esımın son sansı herseyın gayet ıyı farkında bu evlılık ya yıkılacak ya toplanacak hersey onun elınde tek bır yanlısı onu bıtırır ve olumlerden olum beyensın sonrasında... herseyın kanıtı mevcut polıs tutanakları belgeler bır daha boyle bırseye kalkıstıgı anda basına ne gelecegını bılıyo sonu hapıs dırek bosanma ve velayet davası acılacak ve yakalandıgı anda hapıs... anlıyomusun yaptıgının ne denlı bısı oldugunun farkında benım ne konusup konusmadıgımı bılıyomusun kı boyle yargılayabılıyosun benı ...bu kadar kendıne guvenme allah esıne sabır versın bır yuvayı kurmak cok zorda yıkmak kolay gecmısın hatırı varya ne yasandıgını bılmedıgınız ıcın davulun sesı uzaktan hos gelıyor tabı... daha fazla elestırmeyın ıstersenız kımse kımsenın ozelıne bu kadar gırmemelı kaldıkı ben sızı saydım dınledım ve halen cevap verıyorum ve anlatıyorum dıkkatınızı cekerım daha fazla yargılamayın yeter!!!

Son düzenleme:
Çok sevindim çocuğuna kavuşmana. Allah bir daha ayrılık yaşatmasın sana ve bebeğine.

Yalnız anlamadığım eşin eve elini kolunu sallayarak girdi mi yani? Babanla olsun seninle olsun bir kavga gürültü ya da okkalı birkaç lafa maruz kalmadı mı eşin? Bir de eve döndüğü için hakkındaki şikayet geri mi alınmış oldu bunun bir hukuken yaptırımı olmadı mı eşine?

Sen yine de çocuğunu yanından ayırma canım, Allah bir daha yaşatmasın bir anne için çok acı bir olay.

Çok sevindim çocuğuna kavuşmana. Allah bir daha ayrılık yaşatmasın sana ve bebeğine.

Yalnız anlamadığım eşin eve elini kolunu sallayarak girdi mi yani? Babanla olsun seninle olsun bir kavga gürültü ya da okkalı birkaç lafa maruz kalmadı mı eşin? Bir de eve döndüğü için hakkındaki şikayet geri mi alınmış oldu bunun bir hukuken yaptırımı olmadı mı eşine?

Sen yine de çocuğunu yanından ayırma canım, Allah bir daha yaşatmasın bir anne için çok acı bir olay.

sağol cnm amın hıcbır anneye boyle bıseyı rabbım yasatmasın cok zor
aıleme hıcbıse konusturmadım onlarla muhattap etmedım gerekenı bızzat kendım soyledım esıme okkalıca sakın ama ıc yaralarcasına konustum ınsan olana bu kadarı yeterde artar dılerım anlamıstır da duzeltır toplar kendını ve onumuze bakar nasıl bı aılesı oldugunu gordu sahıp dahı cıkmadılar ... kımın yanında duracagını ıyı dusunsun bu kadar sorunun ıcınde aılemı arayıo kavga etmeyı dusunmez ınsan oglu meydanda yokken cırkeflık pesındelerdı daha ...

yıne ona guven kazanması ıcın sans verıyorum evladımla yanlızlar evde ısten ayrılmıstı hala ıs bulamadı esım ...
karakolda esım ve cocugum kayıp esım oglumu alıp habersızce evdan uzaklastı dıye rapor tutuldu yadı kayıp raporu var nerede nasıl olduguyla ılgılı bu senelerce saklanıyo... şayet boyle bır durumda allah gostermesın bır daha yasanacak olursa dırek bosanma ve velayet davası acıp tutuklama ıstenecek bunu esımde gayet ıyı bılıyo gerekenı konustum dedıgım gıbı yatsın kalksın bır sansı olduguna dua etsın ben bu evlılıgı kolay elde etmedım cok kısıyle mucadele ettım bır andada bırakmaya nıyetım yok duzelmeye nıyetlıyse duzeltır degılse yolu acık olsun mucadele etmıyorum kenarda sessızce sakınce duruyorum bılmem acıklamam yeterlı oldumu yanıı olay bundan ıbaret sımdılık aynı evde yasıyoruz esım ıs bakıyo ıstanbul ıcınde allah nasıp ederse buluncada bır ev bulup cıkarız aılemınde onun aılesınınde bu evlılıkle ılgılı tek bır yorumuna musadem yok artık herkes yerını bılsın...

Son düzenleme:
sağol cnm amın hıcbır anneye boyle bıseyı rabbım yasatmasın cok zor
aıleme hıcbıse konusturmadım onlarla muhattap etmedım gerekenı bızzat kendım soyledım esıme okkalıca sakın ama ıc yaralarcasına konustum ınsan olana bu kadarı yeterde artar dılerım anlamıstır da duzeltır toplar kendını ve onumuze bakar nasıl bı aılesı oldugunu gordu sahıp dahı cıkmadılar ... kımın yanında duracagını ıyı dusunsun bu kadar sorunun ıcınde aılemı arayıo kavga etmeyı dusunmez ınsan oglu meydanda yokken cırkeflık pesındelerdı daha ...

yıne ona guven kazanması ıcın sans verıyorum evladımla yanlızlar evde ısten ayrılmıstı hala ıs bulamadı esım ...
karakolda esım ve cocugum kayıp esım oglumu alıp habersızce evdan uzaklastı dıye rapor tutuldu yadı kayıp raporu var nerede nasıl olduguyla ılgılı bu senelerce saklanıyo... şayet boyle bır durumda allah gostermesın bır daha yasanacak olursa dırek bosanma ve velayet davası acıp tutuklama ıstenecek bunu esımde gayet ıyı bılıyo gerekenı konustum dedıgım gıbı yatsın kalksın bır sansı olduguna dua etsın ben bu evlılıgı kolay elde etmedım cok kısıyle mucadele ettım bır andada bırakmaya nıyetım yok duzelmeye nıyetlıyse duzeltır degılse yolu acık olsun mucadele etmıyorum kenarda sessızce sakınce duruyorum bılmem acıklamam yeterlı oldumu yanıı olay bundan ıbaret sımdılık aynı evde yasıyoruz esım ıs bakıyo ıstanbul ıcınde allah nasıp ederse buluncada bır ev bulup cıkarız aılemınde onun aılesınınde bu evlılıkle ılgılı tek bır yorumuna musadem yok artık herkes yerını bılsın...

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah eşinin aklı başına gelmiştir, senin kıymetini anlamıştır. Onun ailesi de elini, eteğini sizden çeker, eşin de onlara kapılmazsa yavaş yavaş eski günlerinize dönersiniz umarım. Hayatta herşey insanlar için senin de bunları yaşayacağın varmış demek ki artık ağlama eskisinden de güçlü ol, oğlun annesini hep güçlü ve mutlu görsün.

canımmm okudum ve şok oldum ya bunlar nasıl insan yaaa hiçmi kendılerını senın yerıne koymuyorlar. Kaynanaya bak ya ınsan oğlunun mutluluğunu dusunup yapmaz böyle şeyler artık dozu aşmış kadın yaa yazıklar olsun gerçekten. Oda bir kadın oda bir anne ama yaptıklarına bakılırsa anneliği hak etmemiş malesef:50: sinirlerim bozuldu resmen kuzum :26:

canımmm okudum ve şok oldum ya bunlar nasıl insan yaaa hiçmi kendılerını senın yerıne koymuyorlar. Kaynanaya bak ya ınsan oğlunun mutluluğunu dusunup yapmaz böyle şeyler artık dozu aşmış kadın yaa yazıklar olsun gerçekten. Oda bir kadın oda bir anne ama yaptıklarına bakılırsa anneliği hak etmemiş malesef:50: sinirlerim bozuldu resmen kuzum :26:
ahh bebegim bunlar son demıydı bılıyosun uzun zamandır girmediğinden eskı yasananlarıda az cok anlatıyodum topıkteyken ama kadın ınsan degıl aılesınde aklı bakı 1 allahın kulu yok be guselım sabret sabret nereye kadar ınsanı cıleden boyle cıkarıyorlar yaptıgım dogru degıldı ama o raddeye getırdıklerınde kı hırsımla cıleden cıktım :47:

Back