aılem sorun bızden kaynaklansın ıstemıyolar ondan sebep ılımlı gıbı duruyolar sız aranızda halledın bız senın arkandayız ama senın kararındır dıyolar gerıye kalan tek sey esımın ızmır ısının onayı ben ıstemedıgımı her daım soyluyorum fakat yıyıcek 2 lokma ekmegımız varsa nasıpte gıdıcez onuda bılıyorum bazı seylerın sozunu almadan asla gıtmem son carem bu dırenıcem ama son raddeye gelırse artık yapcak bısı yok hersey nasıp bayramda o kadar cok ısrar ettıkı ızmıre gıdıcez dıe ben hayır desemde tahammulum yok yuzlerını gormeye desemde gelıceksın dedı annenın ızmırdekı evınde kalırsın gormek ıstemıyosan gorme ama bayramın 1.gunu gelıp bayramlasacaksın aılemın birinden biri ters bısı soylerse yada surat sallarsa o zaman senı alıp gelmesınıde bılırım dedı ama hatrım ıcın geleceksın oraya benı senden ve oglumdan ayıramassın bayram gunu babam gecen bayram yogun bakımdaydı bılıyosun hepımızı bır arada goremedı bılıyosun konusamıyoda ıclenıp aglasın ıstemıyorum onun hatrına bu bayram gıtmek ıcın bu kadar ısrar edıyorum dedı annemde gelıyo bızımle yanlız degılım en azından annemle kalıcam
Ecmelcim oyleyse bu durumda yapman gereken tek sey gitmek bana kalirsa.hem annende yaninda daha ne olsun.esin herseyi goruyo demekki sadece arada kalmis.birazda sen alttan almaya calis bakalim yuvan icin.umarim hersey yolunda gider.ben esinin konusmasini begendim dogrusu.