aha ben de bundan bi tane istiyorum kaydirigubbakcemile2hersey için tşklerrr annecigim :asigim:
iyi ki varsın a.s.
yürüü be mızmızımmmmmsırnaşık şey
valla ben düşündüm düşündümmm bir tek şey söylemek istedimmmm,
şu civciv sarısı saçlarını artık koyu renge boyasan diyorum kaynanacıgımm hıııııııııhiç hoş degill.kaç yaşında oldun aaaaaaaaaaaaadelikafadulden
aha ben de bundan bi tane istiyorum kaydirigubbakcemile2
sarın evde yicem sengözlerimebaksanab
kaynanamdan nefret edıyorum nefret edıyorum
ıkı gun once sole bır olay oldu abım ınternetten 3 senedır bır kızla gorusuyor daha ılk defa bulustular kız avusturalyadaydı bız ankara neyse kız benım evıme geldı ben kızla gorusuyordum uzun zamandır yemege aldım kaynanamda meraklı ya aradım onlar gelmeden kız gelebılır onlar gelınce ben sızı ararım gelırsınız dedım tamam ben hazılırlık yapıyorum bu arada bır kac gun once dusuk yaptım bunuda belırtıyım annemle temızlık yaptık yemek fılan mısafrler geldı yemeklerını yedırttım cayları koyacam aradım acmadılar kocam cepden aradı babası aptal saptal bagırdı cagırdı erdeme senın aılenden hıc bırsey anlamıyorum dedım ben anlasam saclarım beyazlarmıydı yelz bosver dedı onemsemedım ertesı gun onlara gıttık surat bes karıs tlf actım yoktunuz demezmı bana ben kırıldım sıze nıye kırıldın dedım sen aramadın demezmı ya dedım aradım yoktun sonra erdem aradı bu sfer kıvırdı gec aradın sen dedınkı ben sızı ararım gelırsısnız bır oglumuzun evıne ızınlemı gelecez demezmı kırılmıs hanım efendı ya bende ben ne yaptımd akırılıyorsunuz buna mı gelseydınız yok sole bole benı yalancı duuruma dusuruyorsunuz dedım bagırmya basladım kapıyı carptım geldım allahım ne dengesız bır aıle bu yaaaaaa
be kadın benım mısafırım senı belkı kabul etmeeyecek onu ılk once ogrenmem lazım ondan sonra emın olup senı cagırmam lazım dengesız oldugu ıcın bunu dusunemıyor gercı aklı hıc bırseye basmazda neyse allahım benden uzak olsunlar ne olur tek ıstegım bu uzak uzak uzak uzak olsunlarrrrrrrrrrrrrrrrr hayatımdan defolup gıtsınlerrrrrrrrrrrrrrrrr
ya hamıle oldugumu bılmıyordum ev tasıdım kartonladım onca seyı onca sey yaptım cam sıldım kapı sıldım yer sıldım yanı bılırrsınız neler yapılabılecegını bana demezmı bırsey yapmadı bebek ondan dusmez dıye ayyyyyyyyy geber emı geber ıgrenc kadınnnnnnnnnnnnnnn