Kaynanama bir ift lafm var

henüz ne kendisiyle ne de oğluyla tanışmadığım kaynanacıımm lütfen iyi birisi ol olurmu -tatlicadiarzu- bak ben bu hanımlar gibi sabırlı değilim patı patı sölerim yüzüne sora kötü gelin olurum ona göresengözlerimebaksanab anlaşalım şimdiden vereliniortak ne senin kalbin kırılsın ne benim çenem düşsün okişş :jeyyar:

amin diyin hanımlar hihoyyyt

nasıl hitap etsem şu an bilemiyorum

8 senelik birikmiş ne varsa hepsi aklımda yüregimde tazelendi birden

iki tane evladın var şu dünyada

şimdilik üç torunun var ki benim çocuklarım

sözde çok seviyorsun dünyaları değişmezsin onlar için ama evine gelmelerine tahammülün yok .çünki karıştırıyor dağıtıyorlar

size gelmeyelim diye her akşam çıkıp gelmenden nefret ediyorum

geliyosun ses etmiyorum , çocukları gezdirim diye sokaga çıkartıpta 3 dkk sonra beni aşşagı çagırıp bırakıp gidiyosun ya deli oluyorum

üç çocuguma toplasan üç lr lık hakkın yokken

daha evlenmemiş oğluşununu doğmamış çocuguna isim koyup ta neler alıcamda diye nispet yapıyosun ya

Dilerim Allahtan benim evlatlarımdan başka sana torun sevgisi tattırmaz

:teytey:kaynana...! bak bi oğluna herşeyi verebilirsin...sevgi,şevkat,güzel yemek,temiz ütülü kıyafetler,..vs. ama bitek şeyi veremezsin ! oda bende Şeniz kabullen artık farkımız bu be kadınklava:lülülülülülü

of of hangısınden baslasam kı

bana suslen puslen gezelım demene sınır oluyorum hanı gercekden suslu bırı olsan ayyyyy derım kadın suslu bu yasından bende yapıyım susden anladıgım sadece gezmelık kıyafet oda sade bırseyler ne makyaj ne ozel bırseyler ayy sende hıc suslenmıosun lafı benı sınır edıyor

bana yemek konusunda hava atman bak sekerım ben yemek yapmayı bılmesem senın oglun 64 kılodan 73 kıloya cıkmaz cnm haaaa hergun nerdeyse aynı yemek yapmak marıfet degıl ayrıca yemek yapmak onemlı degıl lezzet katmak onemlı oglunu bu hale getırdıysem bunu bılıyorum demek demıııııı

yürüü be mızmızımmmmmsırnaşık şey
valla ben düşündüm düşündümmm bir tek şey söylemek istedimmmm,
şu civciv sarısı saçlarını artık koyu renge boyasan diyorum kaynanacıgımm hıııııııııhiç hoş degill.kaç yaşında oldun aaaaaaaaaaaaadelikafadulden

kötükedihüso
oda guzelmıs derın gene senın bırsyeın yokmus keske senın kı gıbı bırsey olsa cokdan demıstım onu ben

benımkının cok seyı var bak aklıma geldı sınır bastı gene benı eskıden ıstemeyen kadın sımdı bır ıkı gun aramıyım sormuyum uzuntuden kahroluomus yelız bıze onem vermıo bızı sevmıyor fılan bu kadarda olmaz ya ne cabuk unuttun burnumdan getırdıgın gunlerı ıstemıyorum ıstemıyorum dedıgın gunlerı yuce allahım ısteeeeeeeeeee bana bole muhtac kalırsın hasta oldugunda ben vardım yanında bennnnnnn sımdı mılletttttt ylzde ylz dıoooooo sende havalanıon gıcık kadınnnnnnn eskıden nıye ıstemıom dıyodunda sımdı kıymetlendımkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kaynana, her zamanki gibi canimi sikma gorevini hakkiyla ifâ ediyorsun , ne deyim allah'indan bul.. izne gidecegimi herkese soylemissin, seyinde anten takili herhalde, ben duyali pek olmamisti.. kizinda ayni sana benziyor, arayipta hayirli olsun demedi.. eee bu hesap bigun doner.. siz planlarinizda kaybolcaksiniz alah'in izniyle. kurdun dan kendi kendini yiyon eminim.. su an yanimizda olsan benim gitmemen icin elinden geleni yapardin (oglunu fitleyerek) bu bi gercek.. allah nasip etmesin buraya gelmeni ins. :Saruboceq:

3 sene önce yılbaşında sana aldığım hediyeyi bana tekrardan vermeye kalkma bir daha onu alırım oğlunun gözü önünde paramparça ederim kötükedihüso

''çocuklarım dahil herkes beni kullanıyor''tezini her yerde söyleyenini bi sende gördüm.nasıl bir inancın var?sana bu kadar yardımcı olmaya çalışırken nasıl bunu düşünürsün?anlamıyorum..

kendi arabanız olduğu halde "bizimki mazotlu siznki gazlı çok yakmaz" deyp her hafta köye gitmek için arabamızı istemenizden bıktım artık.Bi yerlere gtmek için size göre plan yapmak zorunda değiliz.Ben o arabayı bileziklerimi bozdurdumda aldım.(bu arada düğünde kaynanamdan bi bilezik fazla istediğimde yapmamıştı kendileri,çok fakir ya) kaynana bozuntusu ne olcek.

Dur dur daha bitmedi ben pantolon giydiğimde sinirden ölüyosun ya o kadar hoşuma gidiyoki içimin yağları eriyo,oğlun giydiriyo nabeeeeeeeeerrrrrr!sositososito sen stediğin kadar çatlada dur delikafadulden

sevgili müstakbel kaynanacıgım;
senle tanışalı 2sene oldu telefonlaşıp arada görüşüyoruz
şu an aramız çok iyi seni seviyorum
umarım hep böyle gider zemuszemus

Sen istemesende birgün oğlunun çocuğun doğrup kucağıma alacağım inşallah Allah' ın izniyle... 3 defa düşürdüm bebeğimi birgün demedin geçmiş olsun kızım, sağlık olsun kızım demedinsenağlama

seni allah'a havale ediyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
senağlamakaynanam benle konuşmuyosenağlamanası üzülüyom bi bilsenizşakkıdı:sm_cool:neye takıldıysa yine amaaaan pek güzel oldu konuşmasını isteyenmi var ayol

kaynanamdan nefret edıyorum nefret edıyorum

ıkı gun once sole bır olay oldu abım ınternetten 3 senedır bır kızla gorusuyor daha ılk defa bulustular kız avusturalyadaydı bız ankara neyse kız benım evıme geldı ben kızla gorusuyordum uzun zamandır yemege aldım kaynanamda meraklı ya aradım onlar gelmeden kız gelebılır onlar gelınce ben sızı ararım gelırsınız dedım tamam ben hazılırlık yapıyorum bu arada bır kac gun once dusuk yaptım bunuda belırtıyım annemle temızlık yaptık yemek fılan mısafrler geldı yemeklerını yedırttım cayları koyacam aradım acmadılar kocam cepden aradı babası aptal saptal bagırdı cagırdı erdeme senın aılenden hıc bırsey anlamıyorum dedım ben anlasam saclarım beyazlarmıydı yelz bosver dedı onemsemedım ertesı gun onlara gıttık surat bes karıs tlf actım yoktunuz demezmı bana ben kırıldım sıze nıye kırıldın dedım sen aramadın demezmı ya dedım aradım yoktun sonra erdem aradı bu sfer kıvırdı gec aradın sen dedınkı ben sızı ararım gelırsısnız bır oglumuzun evıne ızınlemı gelecez demezmı kırılmıs hanım efendı ya bende ben ne yaptımd akırılıyorsunuz buna mı gelseydınız yok sole bole benı yalancı duuruma dusuruyorsunuz dedım bagırmya basladım kapıyı carptım geldım allahım ne dengesız bır aıle bu yaaaaaa

be kadın benım mısafırım senı belkı kabul etmeeyecek onu ılk once ogrenmem lazım ondan sonra emın olup senı cagırmam lazım dengesız oldugu ıcın bunu dusunemıyor gercı aklı hıc bırseye basmazda neyse allahım benden uzak olsunlar ne olur tek ıstegım bu uzak uzak uzak uzak olsunlarrrrrrrrrrrrrrrrr hayatımdan defolup gıtsınlerrrrrrrrrrrrrrrrr

ya hamıle oldugumu bılmıyordum ev tasıdım kartonladım onca seyı onca sey yaptım cam sıldım kapı sıldım yer sıldım yanı bılırrsınız neler yapılabılecegını bana demezmı bırsey yapmadı bebek ondan dusmez dıye ayyyyyyyyy geber emı geber ıgrenc kadınnnnnnnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

daha evlenmeden sana bişiler söylemek istemiyorum kayınvalidecim..hele şu nikah bi olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…