ay bu topik tam benlik kaydirigubbakcemile3 yüzüne söyleyemediğim öyle çok şey var ki hep içimde biriktirdiğim,başlıyayım hemen kaydirigubbakcemile2
*nişanlıyken beni en dandik en adi perdeciye götürüp evde popumu bile silmeyeceğim perdeleri gösterip bunların içinden beğen dediğin o anda seni o perde kutusunun içine gömmeyi çok isterdim ama ben ne yaptım orda kötünün iyisini bulup bunları istiyorum dedim sende olmaz vermem o kadar para dedin bende benim param var ben alırım dedim ve evimin tüm perdelerini kendim aldım,utanmadan bana evi daha yeni tutmuşuz,temizlenmemiş bir haldeyken perdeleri getir de tak demiştin,kendi pasaklı evinle karıştırdın herhalde pis cadı.
*evlendikten hemen sonra beni arayıp oğluma sakın her gün makarna , kahvaltı vs. gibi uyduruk şeyler yapma dedin halbuki sizin evinizde pişen hep makarnaydı hep kahvaltıydı,oğlun bende gördü yemek yemeyi.
*yatak aldım en büyüğünden ve en kalitelisinden kalktın bana yatağın koruyucusu yok mu oğlum iyi bir yatakta yatsın dedin sanki oğlun senin evinde lüks yatakta yatıyordu unuttun galiba kırık bir çekyatta yatıyordu oğlun,popusu yatak gördü sayemde.
*her gelişinde bugün oğlumu bana bırak,bugün benim dedin aptal kadın şu kafayı çalıştırsana oğlun hep benimle 1 güncük senin olmuş ne olacak ki
*sürekli laf soktun,insanlıklı olsun deyip durdun ne kötülüğümü gördün,çalıştığım halde her gelişinde börekler dolmalar tatlılar yapıp yedirmedim mi zıkkım olsun onlar sana.
*oğlun yokken evde sağlığında sorun yoktu akşam geldiğinde hemen şekerin yükselirdi,sürekli ilgi isterdin,oğlun biraz benimle ilgilense suratını asıp otururdun,aramızı açmaya çalışırdın.
bunları yaptında ne geçti eline,unuttun galiba bu dünyanın birde öteki tarafı var,hep sustum eşime saygımdan değilse sana saygım falan kalmadı benim,seninle orda hesaplaşacağız.
boşanmaya kalkıştık hiç arayı bulmadın hep benim ailem mücadele verdi sen ne yaptın oğlumun huzuru için uzak durayım dedin mi?
her gelişinde karıştırdın ortalığı.
hamile oluşum eşimle barışmam bir tokat gibi indi yüzüne,yine de rahat duramıyorsun,gelmek istyorsun ama ben istemiyorum seni üstelik artık bununda farkındasın ama sen gel senin için güzel şeyler düşünüyorum,gelin nasıl olurmuş şimdi göreceksin,kim kime gelinlik yapacak anlayacaksın,ektiğini biçeceksin,gel bekliyorum,bu sefer güzel hazırlandım,seni çok rahat ettireceğim hemde çok şüphen olmasın,o çenen bir daha açılabilecek mi bakalım,önüne konacak mı bir sürü çeşit,hakimiyet bende artık hem hamileyimde,istediğini yapmayacağım artık sen benim istediklerimi yapacaksın :lepi:
oh be rahatladım valla kaydirigubbakcemile3