Hanginizin annesi size bu kötülüğü yaptı kaldıramıyorum

Evet açık açık söylemeye bile dilim varmadı o yüzden öyle yazamadım babam anlatmadı ama annem gerçekten anlattı hayatımda böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi
Oha!!! Çok afedersiniz,bu ne iğrençlik??! Yedin bir halt süs otur yok illa evlatlarının hayatının içine edecen,kendi karanlığına onlarida çekecen.Aramayin ,sormayın bagriniza bebeğinizi basın.Farz edin öldü anneniz ......

Ne yaptı acaba diye girdim konuya böyle bisey beklemiyordum şok oldum şu an. Birde hacca umreye gitmiş he vay vay vay. İgrenclik diz boyu. Evlenirken anlatma mantığı nedir biz yapıyoruz sana da tavsiye ederim falan mı demek istiyor felaket soğutucu bi durum.

Aboooo :KK57: :KK57: :KK57:
Valla ben eski kafalıyım galiba Tulumbachen. :KK53: Ananın babanın kendi hayatı deyip geçemiyorum buna.
Küçük de değilim hani 32 yaşında kocaman kadınım. Ama yok aşamam ben bunu. Yani bu kadar uç fantezisi olacaksa bir kişinin neyine çoluk çocuk diyesim geliyor. :KK53:

Çocuklu aileler için büyük risk olarak görüyorum ben bu tarz fantezileri. Bir yabancıyı, üçüncü olarak yatağına almak pek çok sınırı ortadan kaldıracağı için gereksiz bir samimiyete ve aileye dair bilgi akışına da sebep olacaktır, tam bir güvenlik açığı. Düşün ki çoluk çocuğuna kadar ailenizi öğrenecek bir yabancı, yatak sırlarınıza bile taşıyor. Bunu, aldatmalı konularda da düşünmüşümdür hep, "Öldüren cazibe" diye bir film vardı, Türk versiyonu da "Sapık kadın" olarak çekilmiş ve Perihan Savaş oynamıştı. Adamın tek gecelik kaçamağı başına bela olmuş, çocuğunun kaçırılma girişimine kadar gitmişti (Biraz spoiler yediniz ama :) ). Çoluk çocuğa karışmış insanlardaki bu cesareti(!) anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Hep böyle herşeyi anlatan bir kadındı yıllardır babamla olan tüm sorunları sıkıntıları kavgaları hep bize gelir anlatırdı zaten ben başka türlü anne figürü hatırlamıyorum hep kendini anlatan hep destek bekleyen hep ağlayan sızlayan böyle biriydi işte değişik ama bu hayatta en büyük yaram hep annem olacak babam bile değil annem
derdi neymiş o ananızın derdi!!
adamı bulun aşık oldum beni everin falan mı derdi
ayyy çok sinir oldum özür dilerim

sakın eşinize anlatmayın
ve onu o anda silmeliydiniz babanızı da

Annenin psikolojik sıkıntısı var da uyduruyor olabilir mi ? Ne bileyim normal insan bunu yaşasa da niye kızlarına anlatsın.? Akıl sağlığında filan bir rahatsızlık olabilir mi ?

Heeee zaten bizim amcalar , teyzeler, dayılar komple tüm sülalemiz sürekli grup yapar, Türk aile yapısının temel taşıdır grup yapmak, grupsuz aileye aile demem zaten , her ailede olan bisey zaten cnm 🙄 Bunu da normalleştirmezsiniz beee, hey Allahim ...
Bu arada cidden yaygın bu 😃 yapan tipler de aynen o amcamız yengemiz tarzı Anadolu insanı. Tahmin edemeyeceğiniz kadar yaygın. O köylerde ilçelerde ne sapıklıklar var aklın hayalin durur şehirde o kadar göremezsin.
Böyle yerler yani ekonomisinin çoğu içsel, işi az, kadın istihdamı yerlerde, özellikle bizimki gibi mazoşist muhafazakar, hasetliğin, dedikodunun, fitneciliğin gırla gittiği, çok fazla boş vakitten kalan enerjinin bir Avrupa kasabası gibi hobilerle sporla atılamadığı için sapıklığa dönüştüğü köyler korkunç sapıklıklara ev sahipliği yapıyor . Büyük şehrin sosyal kurallarının ehlileştiriciliğinden uzak oldukları için çekinceleri de pek olmuyor. her an "cıs" olabileceklerini düşünmediklerinden davranışlarının sonucunu pek düşünmüyorlar ve akla hayale sığmayacak işler yapıyorlar .

Bu arada cidden yaygın bu 😃 yapan tipler de aynen o amcamız yengemiz tarzı Anadolu insanı. Tahmin edemeyeceğiniz kadar yaygın. O köylerde ilçelerde ne sapıklıklar var aklın hayalin durur şehirde o kadar göremezsin.
Böyle yerler yani ekonomisinin çoğu içsel, işi az, kadın istihdamı yerlerde, özellikle bizimki gibi mazoşist muhafazakar, hasetliğin, dedikodunun, fitneciliğin gırla gittiği, çok fazla boş vakitten kalan enerjinin bir Avrupa kasabası gibi hobilerle sporla atılamadığı için sapıklığa dönüştüğü köyler korkunç sapıklıklara ev sahipliği yapıyor . Büyük şehrin sosyal kurallarının ehlileştiriciliğinden uzak oldukları için çekinceleri de pek olmuyor. her an "cıs" olabileceklerini düşünmediklerinden davranışlarının sonucunu pek düşünmüyorlar ve akla hayale sığmayacak işler yapıyorlar .
Ege kahve ve sınırsız tatlıyla oturup dedikodu yapmayı isterdim sizinle. :KK53: Ay merak ettim valla neler neler oluyor deyince:KK48:

Nereye gidiyor bu toplum hiç kestiremiyorum, nasıl bir zamandayız 🤢 Her gün yok artık bu kadarı da olamaz dediğim şeyler duyuyorum...

Hanımlar öncelikle ben evliyim Allahıma bin şükür iyi bir eşim var hayat bana buradan güldü ve şuan hamileyim Allah'ım bana ilerde benim yaşadıklarımı asla yaşamasın diye üstüne titreyeceğim bir kız evlat nasip etti çünkü ben çok şey yaşadım size çok detaya girmek istemiyorum sıkmamak için ama bir sır var üzerimde ve artık kaldıramıyorum kimseye anlatamıyorum bir çaresi de yok sadece biraz içimi dökmek istedim evlenmeden bir ay öncesi annem ablamla bana öyle bir yük bindirdi ki evliliğimin bile tadını çıkaramadım hep aklımda beynimde yankılanıyor kimseye haykıramıyorum babanızın annenizin üçüncü bir erkek şahıs ile cinsel ilişki yaşaması ve bunu bize anlatması herşey bitti bir anda bende anne baba aile herşey yok olup gitti çokta mükemmel bir ailem yoktu zaten sadece kendini düşünen anne baba ve çocuklarıydık biz ama o detaylar da boğmıcam sizi ama bu olaydan sonra bu dünyada tek başıma hissetmeye başladım yalnız kimsesiz ailem yoktu artık kimseye söyleyemediğim için görüşüyoruz ama ben çok nadir görüşmeye çalışıyorum acı çekiyorum çünkü onları her gördüğümde siz olsanız ne yapardınız bunların daha hastalığı var yaşlılığı var bende Allah korkusu var ama içimi bulandırıyor ikisi de Allah korkusu olmasa herkese rezil etmiştim bi beni kendi yerinize koyun öyle yorum yapın bana psikolojimi nasıl ayakta tutucam benim de kızım olcak inşallah ama psikolojim içim yangın yeri
Psikolojik destek alın bence. Ben olsam ne görüşürdüm ne çocuğumu gösterirdim. Evet ikili özel ilişkileri onları ilgilendirir ama buradaki sorun annenizin size bunu marifetmiş gibi anlatması.

X