Kaynanama bir ift lafm var

hırsından catla oglun bana asık:jeyyar:
bugun evi süpürdü sildi kıyamıyo bana bebegımsın dıyo:jeyyar:
keske bunları okuyupta hırsından catlayıp oldugun yere yıgılsankaydirigubbakcemile3

ha solemeyı unuttum senden nefret edıyorum ettgın butun beddulara döner dolanır senı bulur bunu unutma zemuszemus

ha bide senın ıcın damadı nın olumune sebeb oldu dıyolar, senın kanbagının bulundugu saygıdeger akrabaların :nazar:

bu aralar sinir ediyo yine benii..söylemeden gecemicem...
yahuu kaynanacim,alnimda salak falan yaziyormuda benimle konusurken oglum nasil,nerde,söylemi böylemi diye soruyorsun???oglun aksam eve gelince senin onu hergün arayipta rapor aldigini zaten anlatiyor bana..böyle daha komik oluyorsunn inan bana...sanki niye aradin mi dicem,birak bu isleri allasen
of off bi gün elin dursa bi gün ayagin durmuyo hee

kaydirigubbakcemile3 ilahi yaaa çok hoşsun sen beni güldürdün allahta deni güldürsün delikafadulden
bizimkindede aynı taktikler var:lepi: bunun yanında bonus olarak her konuşmamızda canımı sıkacak bişey bulur kendisi... :mymeka:

sana ne demeli ben bilmiyorum nasıl bi insansın anlamıyorum
işine geldigi gibi davranıyorsun
içten pazarlıklı ...........
hesapların tutmicak merak etme sen
para için ruhunu bile satarsın sen
kefenin cebi yok haberin ola

Sevgili kaynanacığım, artık başka şehirlerde olduğumuz için eskisi kadar problem yaratamıyorsun bana:jeyyar: gerçi problemin dikalasını taşınmamız sırasında yaşattın, sağolasın ömrümden ömür gitti sayende, hayatım boyu yetecek strese soktun beni, kocanı da dolduruşa getirdin o da ne uyuntu adammış kardeşim! gerçi iyi bağlamışsın adamı kendine sen desen inanıyo, aferim kaydirigubbakcemile5
kaynanacımkaydirigubbakcemile tüm iyi niyetime ve saflığıma rağmen sen ve kardeşlerin az kaynanalık etmediniz bana, senin iğneleyici sözlerin, hiçbirşeyi beğenmemen, art niyetin, şefkat ve sevgi yoksunu bir insan olman, herşeyi bilirimciliğin bana fenalıklar geçirtti... bizi ayırmana ramak kalmıştı ama oğlun aklını başına topladı allahtan:mymeka: ayrıca seni kendi evladımdan ayırmadım teranelerini de başkalarına anlat, oğlun işten geldiğinde derhal yemek koyuyordun bana asla aynı özeni göstermedin o çalışıyormuş eve ekmek getiriyormuş yaw oğlunun iki katı parayı kazanan bendim düşüncesizliğin bu kadarı...pes:kızgın: her fırsatta aldığınız evi başıma kaktın, paramız bitti dedin onca eşyanın yanı sıra düğünümü bile bana yaptırdın, düğünden sonra gittin kendine başka bir ev daha aldın... emrivakilerinle hayatımızın ortasına oturdun... oğlunu anneme düşman ettin... sana daha ne diyim ben... allah sana- öbür oğlunda -öyle bir gelin versinki bana ettiklerini hatırladıkça vicdanın sızlasın inşallah :Saruboceq:

ayrıca kaynanacımlaelaelaelaelae dünyanın en iyi, eğitimli, alçak gönüllü, yardımsever insanları gibi görünüpte başkalarını küçümsemeniz gözümden kaçmadısengözlerimebaksanab aile akraba herşeyin üstünde diyorsunuz ancak sadece kendi aileniz için geçerli bu, bizde kaya kovuğundan çıkmadık herhal :mymeka: önemliyse herkesin ailesi önemli. bu kan bağı takıntınız beni mahvediyor, bu ne bağnazlık kardeşim... insana insan olduğu için değer verin biraz, ben akrabam diye sevmediğim insanlarla görüşmek durumundamıyım canım :mymeka: acık arkadaşı eşi dostu olur insanın, oğlunuzu da kendiniz gibi yetiştirmişsiniz varsa yoksa kuzenleri, sosyal olamıyor çocuk sizin sayenizde:mymeka::eek:klava:
ooohhh beee, acuk rahatladım, dolmuşum üzerinize afiyet delikafadulden:nazar:alkisalkisalkis

Kaynana kız, dünkü emeklerinden dolayı çoook teşekkür ederim. Taşınmam esnasında göstermiş olduğun üstün çabadan dolayı bu kupayı sana veriyorum:hooray:. Ve alkışlıyorumalkisalkisalkis

senden başka kimse yoktu dün yanımda :1hug:

eweett sıra bende kaynanacgım sewgimi gösteremiyom ama seni sewiyorum bee iyiki geçen bana sarma gönderdin çünkü canım çok çekiyodu sağoll

kaynanam semizotunu niye azcık gönderdin bol bol yapta bol bol yiyek . zemuszemus
bende tatlu yaptıydım sırf şekerin çıkmasın diye göndermedim sana lülülülülülü tüh çokta güzeldi keşke yaşlı olmasaydın bi nefeste yedim yuttum koca tepsiyi :jeyyar:

eweett sıra bende kaynanacgım sewgimi gösteremiyom ama seni sewiyorum bee iyiki geçen bana sarma gönderdin çünkü canım çok çekiyodu sağoll

:) Benimki de başlarda sarmalar dolmalar gönderiyordu süprizzzzz inşallah böyle devam edersiniz, allah bozmasınkaydirigubbakcemile5

sevgili kaynanacım buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
aslında son 2 yıldır falan senle bir problemimiz yok .
onun öncesi çok gıcıktın,beni hep eleştirirdin.ama sanada dünyanın kaç bucak olduğunu benden sonraki gelinlerin gösterdiya sende gördün ondan sonra e.........i delikafadulden
ee ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.:sm_cool::sm_cool:
artık benim kıymetimi deyerimi çok iyi bilyorsun ama bende sana karşı ne sevgi nede saygı kalmadı :1closedeyes::1closedeyes:
geçmiş ola sevgili kaynanatör'üm geçmiş olaa:mymeka:

Ayyyy çok güldüm ve çok tuttum bu lafı kaynanatör he.. Bizimki de kayınvalide, kaynana laflarından nefret edermiş hanım anne dicekmişiz... Çok hanımanneliğini gördüm ya emin ol derim bidaha hatırlatırsa kaynanatör diyelim nasıl olur dicem laelaelaelaelae Kızlar bütün yazıları okudum benimkinden kötüsünü bulamadım :KK43: allahıma havale ediyorum..

ah ahhhh sevgili kaynanacımmm
senin herşeyime karışmandan bana hesap sormandan imalarından nefret ediyorum
her seferinde cahilliğine verdim ama artık bittiiiiii bi hareketinde daha cevabını alacaksın hiççç kusura bakma beni başkalarıyla karıştırıyorsun yaa buna pişman olacaksın kötükedihüso
ohh içim çok rahat Allah herşeyi görüyor haklıyıda haksızıda elbet alırlar karşılığını Allah hepimize bol bol sabırlar versin inşallahhhhhh

hersey için tşklerrr annecigim :asigim:
iyi ki varsın a.s.

X