Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aralar sinir ediyo yine benii..söylemeden gecemicem...
yahuu kaynanacim,alnimda salak falan yaziyormuda benimle konusurken oglum nasil,nerde,söylemi böylemi diye soruyorsun???oglun aksam eve gelince senin onu hergün arayipta rapor aldigini zaten anlatiyor bana..böyle daha komik oluyorsunn inan bana...sanki niye aradin mi dicem,birak bu isleri allasen
of off bi gün elin dursa bi gün ayagin durmuyo hee
:roflol::roflol::roflol:
eweett sıra bende kaynanacgım sewgimi gösteremiyom ama seni sewiyorum bee iyiki geçen bana sarma gönderdin çünkü canım çok çekiyodu sağoll
sevgili kaynanacım buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
aslında son 2 yıldır falan senle bir problemimiz yok .
onun öncesi çok gıcıktın,beni hep eleştirirdin.ama sanada dünyanın kaç bucak olduğunu benden sonraki gelinlerin gösterdiya sende gördün ondan sonra e.........i delikafadulden
ee ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.:sm_cool::sm_cool:
artık benim kıymetimi deyerimi çok iyi bilyorsun ama bende sana karşı ne sevgi nede saygı kalmadı :1closedeyes::1closedeyes:
geçmiş ola sevgili kaynanatör'üm geçmiş olaa:mymeka:
ah ah benim laf edecek kaynanam bile yok:çok üzgünüm:
Simdi bu duruma sevinsemmi, üzülsemmi-tatlicadiarzu-
:) Benimki de başlarda sarmalar dolmalar gönderiyordu süprizzzzz inşallah böyle devam edersiniz, allah bozmasınkaydirigubbakcemile5
:1shok:ya gerçekmi söylüyorsun :1shok:iyilerinde olduğuna inanmayı çok itiyorumfisfisfishersey için tşklerrr annecigim :asigim:
iyi ki varsın a.s.