Kaynanama bir ift lafm var

daha evlenmeden sana bişiler söylemek istemiyorum kayınvalidecim..hele şu nikah bi olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ınsallah benım gıbı bırseyler solemek zorunda bırakmaz senı

ama sunu bılkı solemek ıstedıgım seylerın ceyregı bıle olamazzzzzzzzzzz

ay su lafa hala takıldım oglumun evıne ızınlemı gelecem yok sana bır anahtar yapıyım ıstedıgınde gel tabıkı ızınle gelecen yaaaa bakın bu olay oldu esım bana bır tek laf etmedı nıye anasını oda bılıo dengesız ınsanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlaaar kaynanam geliyoooooo senağlamadelikafadulden

kaynanaaaaaaa kaynar kazanda kayna emi kötükedihüso

9 aylik hamileyken ekmekk yapicam sabah 5de gel yardima demen,3 gun sonrada mevlut okutucam sabah kalkar kalmaz gel demen, dogum yapip 7. gunumde sabah 10da gelip koltuga yatman oda yetmiyomus gibi yuzsuz yuzsuz sanki logusa benim deyip yatman yardim edicegin yerde yemegi bana yaptirip sonrada kizlarini kocani toplayip yemege cagirman,yemegi yedikden sonra kicinizi kaldirmadan hizmet beklemen cay getir meyve getir demen, hamileyken benim canimin icli kofte cekip dolabinda oldugu halde cikarmaman kizin hamile diye cani manti cekdi diye kalkip usenmeden manti yapman( aramizda 2 ay vardi 8. ayda dogurcak o biz daha 18 gunluguz) yengemin dogumdan once misafirin gelir sen kizindan bisey yapamazsin deyip pogaca yapip dolaba attigini gormen ve iki kokmus misafir gelince sende gel dolabdanda iki poset pogca getir demen, rahat rahat gezip evde yemek yapmayip kocani arayip yemegi gelinin orda ye demen, izne gidicen gitmeden annemi aratip evi temizlet demen, iki gun gecmeden niye gelmedin bir haftadir demen , cok bilmislik yapman soyle yap boyle ol demen,yeni dogmus kizimi birak aglasin demen........ SiNiR oluyorum bu tavirlarina...birde kizlarimla birsin hatta kizlarimdan ustunsun demen yokmu sen soyle nerde kaldi bu dediklerinle yaptiklarin :dilcikar: sevmiyo degilim ama bi yere kadar sabirimda benim dimi patliycam bi gun ama ne zaman...fisfisfis

ayy hep yüzüne söylemek üzere bir liste yapmıştım söyleyeceklerime dair.sözlüye kalkmış gibi heyecan yaptım şimdi.
her akşam üstü beni arayıp''oğluma neler yaptın??'' diye sormandan.
her akşam oğlunla yarım saat telefonla konuşmandan
sürekli olarak haber vermeden 15 saatlik yolu gelip bize süpriz yapmandan.
her geldiğinde evimimi didik didik aramandan
yatak odamıza kapıyı çalmadan çat diye girmenden
paradan başka bişey düşünmemenden
beni sürekli olarak incelemenden
her evine dönüşte evde ağlayarak dolaşıp oğlunun kıyafetlerini koklamandan
......nefret ediyorum
say say bitmez bunlar kısacası hayatta nefret ettiğim tek insan sensin.

vallahi bencede say say bitmez kızlarrrrrr aboooooooo kaynana demek dert demekmişşş..

vaaaaaaaaaaaaayyyyy tam benlik burası kaynana en iyi kaynana ölü kaynana
yazdım yazdım sildim deymez onun için
ondan nefret eeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiyoooooooorruuuuuuuuummmm
oohhh oğlunda beni seviyorya çatlada patla
oğlunu senden alıp istanbullara getirdimyaaaa kaydirigubbakcemile5
oğlun her gece benim yanım da yatıyorya bana yardım ediyor evişlerinde senin çatladığını biliyuorum

oooo nagihanım k.validen duymasın bu yazdıklarını daha ne yazacaksın zatenn...oglunu çeker alır senden bak duymasınn...sositososito

ay bu topik tam benlik kaydirigubbakcemile3 yüzüne söyleyemediğim öyle çok şey var ki hep içimde biriktirdiğim,başlıyayım hemen kaydirigubbakcemile2
*nişanlıyken beni en dandik en adi perdeciye götürüp evde popumu bile silmeyeceğim perdeleri gösterip bunların içinden beğen dediğin o anda seni o perde kutusunun içine gömmeyi çok isterdim ama ben ne yaptım orda kötünün iyisini bulup bunları istiyorum dedim sende olmaz vermem o kadar para dedin bende benim param var ben alırım dedim ve evimin tüm perdelerini kendim aldım,utanmadan bana evi daha yeni tutmuşuz,temizlenmemiş bir haldeyken perdeleri getir de tak demiştin,kendi pasaklı evinle karıştırdın herhalde pis cadı.
*evlendikten hemen sonra beni arayıp oğluma sakın her gün makarna , kahvaltı vs. gibi uyduruk şeyler yapma dedin halbuki sizin evinizde pişen hep makarnaydı hep kahvaltıydı,oğlun bende gördü yemek yemeyi.
*yatak aldım en büyüğünden ve en kalitelisinden kalktın bana yatağın koruyucusu yok mu oğlum iyi bir yatakta yatsın dedin sanki oğlun senin evinde lüks yatakta yatıyordu unuttun galiba kırık bir çekyatta yatıyordu oğlun,popusu yatak gördü sayemde.
*her gelişinde bugün oğlumu bana bırak,bugün benim dedin aptal kadın şu kafayı çalıştırsana oğlun hep benimle 1 güncük senin olmuş ne olacak ki
*sürekli laf soktun,insanlıklı olsun deyip durdun ne kötülüğümü gördün,çalıştığım halde her gelişinde börekler dolmalar tatlılar yapıp yedirmedim mi zıkkım olsun onlar sana.
*oğlun yokken evde sağlığında sorun yoktu akşam geldiğinde hemen şekerin yükselirdi,sürekli ilgi isterdin,oğlun biraz benimle ilgilense suratını asıp otururdun,aramızı açmaya çalışırdın.
bunları yaptında ne geçti eline,unuttun galiba bu dünyanın birde öteki tarafı var,hep sustum eşime saygımdan değilse sana saygım falan kalmadı benim,seninle orda hesaplaşacağız.
boşanmaya kalkıştık hiç arayı bulmadın hep benim ailem mücadele verdi sen ne yaptın oğlumun huzuru için uzak durayım dedin mi?
her gelişinde karıştırdın ortalığı.
hamile oluşum eşimle barışmam bir tokat gibi indi yüzüne,yine de rahat duramıyorsun,gelmek istyorsun ama ben istemiyorum seni üstelik artık bununda farkındasın ama sen gel senin için güzel şeyler düşünüyorum,gelin nasıl olurmuş şimdi göreceksin,kim kime gelinlik yapacak anlayacaksın,ektiğini biçeceksin,gel bekliyorum,bu sefer güzel hazırlandım,seni çok rahat ettireceğim hemde çok şüphen olmasın,o çenen bir daha açılabilecek mi bakalım,önüne konacak mı bir sürü çeşit,hakimiyet bende artık hem hamileyimde,istediğini yapmayacağım artık sen benim istediklerimi yapacaksın :lepi:

oh be rahatladım valla kaydirigubbakcemile3

çok şükür kayınvalidemın yuzune söyleyemıycegm bısey yoksölerım ne sölemkisityosam içimde kalamsındıye söledım derım bıe gecip ardına :)
ama sağolsun öle çok gıuyık insna batan bı kayınvalidem yok sadece şu var söylemek istediğim galıba :
ıLK EVLENDIGIMZ ZAMNLAR BENı KUCUK BULDUN YAŞIM KUCUK DIYE HEP EZMEYE CALIŞTIN KADRıYE GEL KARIYE GıT DEIDN HEP SENIN ıSTEDIKELRINI YAPAMMI ıSTEDIN .BAKK ŞıMDı NOLDUUUU
KUCUK GELININE SÖZ GECıREMIYOSUN KAFASINA GÖRE HAREKET EDIYOR GIK BILE DIYEMIYOSUNN NERD EKALDI KAYNANALIGIN BıE YEMEGE GEL DERDIK GELMEZDIN KUCUKLER GELIR DERDIN ISRAR ETTIRRIDN BIZE HEP CAGIRDIK GELEMZDIN ŞıMDı AYDA YILDA BIKEZ GELININ CAGIRMADAN GıDıYOSUN ONU EVINEODA AYDA YILDA BIKEZ
.
AMMADA SÖLUCEK SEYIM YOKMUŞ DıMııı kaydirigubbakcemile3

bengüsu
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende herkesten kendi sessizliğimden etrafımdakilerden sıkıldım okadar daralttınızki beni evden çıkmak gelmiyor içimden dört duvar arasında günlerce oturmak istiyorum kimseyi kırmamak için herkesin gönlünü hoş tutmak için iki büklüm olmaktan daraldımmmmmmmmm onun hatırı var yaşananların hatırı var bilmem ne bilmem ne ama benim kimsede hatırım yok onca çabama rağmen artık kimseyi görmek istemiyorum yalnız bırakın beni nolur bıktım iki yüzlülüklerinizden bırakın düşün yakamdan nolurmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sorunlar kaynanayla ilgiliymiş ama benide idare ediverin aranızda ben kaynanamdan kurtulalı yıllar oldu ben kazandım muharebeyi.............

çok güzel bir topik olmuş ama

ben seni seviyorum allahıma şükürler olsun ki senin gibi bir kayınvalidem var hiççç sorun çıkarmadın hep bizim mutluluğumuz için uğraştın teşekkürler sana
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bebeyimi ; yavrumun yavrusu ,oğlumun kuzusu diye sevmenden bunu özelliklede benim yanımda bastırarak sürekli sölemenden nefret ediyorummmmmmm YAVRUNUN YAVRUSUDA GERİSİDE YILAN YAVRUSUMU cadolozu kaynana lülülülülülü

ayy bayildim topige benim en sinir oldugum olay herseyi muhtesemde yapsam kaynanama yaranamazdim bi bahane bulurdu sanki herseyi bitek o biliyo yyy sinir sey

seni sevmiorum kadın
evimde 5 kuruş hayrın yokken
nasıl düğün yaptık durumumuz kötü diebiliosun hem de başkasına değil bana
nasıl oğlunu rakip görüosun da ev aldık deyince para istemesinler die hayırlı olsun bile demiosun
çok şükür senden gelecek çöpe ihtiyacım yok
her fırsatta duygu sömürüsü yapıp para imaları yapmanı ikimizde anlıyoruz.
faydan yok zararın olmasın bari bizden bişey bekleme
evlenmeden önce oğlunun yediğin paralarına say
iyiki oğlun adam ki ne olduğunu biliyo ve bana daha düşkün oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
valla hiiiiiiç sevmiorum seni
yaptığın en iyi şey oğlun bana verdiğin için sağol
torun diyip durma
oğlunu üzüosun

oo nagihanım oglunu aldın kadının vah vahhh ne olucak şimdi...anası senin için dogurmuşşşş

ne yaparsan yap canım kayınvalideler gelinleri sevmiyorlar...bak ben aramasam o beni hayatta aramaz..hep ben alttan aldım aradım ettim yeter artık o beni merak etmiyorsa ben onu hiçç ama hiç merak etmiyorum..ogluda benim artıkkk ohhhh ohhhh gerçi ogluna düşkünlüğüde tartışılırrrrrr

X