Kaynanama bir ift lafm var

O 100 er kiloluk kızlarını ben üstün tuttuğun için ,
ekmeklerin tazelerini oğluna bayatlarını bana yedirdiğin için,
sürekli laflarınla kızıma iyi bakamadığımı ima ettin için,
kızımı büyütmek için benden istediğin,
7-8 aydır çalışmayan oğlunu her şekilde savunup haklı çıkardığın içinnnnn,
telefon edip sadece oğlunun nasıl olduğunu sorup kapattığın için,
oğlunun yanında başka oğlun gidince başka davrandığın için,
ve En çokta bunu söylemek istiyorum sana....
Müberek bayram günü 8 aylık yavrumla işsiz oğlunla bizi evden kovduğun için
SENı SEVMıYORUM SEVEMıYORUM HATTA SENı GÖRDÜĞÜMDE MıDEM BULANIYO

ne güzel böyle kaynanaların olması :1shok:ben hastayken yüzüme bakan olmadı walla

ohhhhhhhhhhh beeeee bunları yüzüne söylesem hemen yalandan bayılır ayılırsın allah'tan kk var

ohhhhhhhhhhh beeeee bunları yüzüne söylesem hemen yalandan bayılır ayılırsın allah'tan kk var

kalıbımı basarım kaynanaların folklorik ortak özellikleri yalandan ayılıp bayılmalarıdır kafamçokkarıştı bunu anladığına göre sen rütbe yapmış bi gelinsin canıma.s.

biraz yardımcı olsan n'lur duuuuuuuuuuuuuuuuuu:sm_confused:

ah ah benim laf edecek kaynanam bile yok:çok üzgünüm:

Simdi bu duruma sevinsemmi, üzülsemmi-tatlicadiarzu-

evdeki eşyalar senin benim demene sinir oluyorumm bide herşeyi biliymoş gibi konuşup halbuki bişey bilmemene boş yere konuşmmana gıcık oluyorummmmmm

sabah sabah bütün motivasyonumu düşürüp beni dellendirdigin için ne desem bilmiyorum artık
gıcıksın işte ikide birde bana yok filanca gelin yok falancanın gelin ile başlayıp beni eleştirmene deli oluyorum ama anneliğime dil uzatman delirtti artık ya yasakkelime
önce bi kendine bak sen oğlun sizin yüzünüzden benim ailemin yanında mahcup elinizden gelse içgüveyi verecektiniz hoş şimdide bi fark yok ya neysekötükedihüso

bana bak kaynana, yine dun beni fena halde kizdirdin.. ben yaninda degilim zannederek oglunla telefonda rahat rahat konusuyordun :mymeka: oysaki oteki odadanda duyabilme ozelligim var a.s oglun ne desen yapiyo bunu biliyorsun, ve bununda tadini cikariyorsun eger bir gun o oglun benim lafima giderse gozunun yasina bakmayacam haberin olsun :jeyyar: cocugumuz olmuyosa bunun nedeni sen ve oglundur, doçent doktor gibi bize akil verip durma, seni seyime sallamiyom haberin ola laelaelaelaelae

sevgili kaynanacım buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
aslında son 2 yıldır falan senle bir problemimiz yok .
onun öncesi çok gıcıktın,beni hep eleştirirdin.ama sanada dünyanın kaç bucak olduğunu benden sonraki gelinlerin gösterdiya sende gördün ondan sonra e.........i delikafadulden
ee ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.:sm_cool::sm_cool:
artık benim kıymetimi deyerimi çok iyi bilyorsun ama bende sana karşı ne sevgi nede saygı kalmadı :1closedeyes::1closedeyes:
geçmiş ola sevgili kaynanatör'üm geçmiş olaa:mymeka:

kaynanatorrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tuttum bu sozu, harikasin canimmmm :teytey: :teytey: :teytey:

hangisini yazsam bilmiyorumki.....

"sevgili" kocamı doğuran kişi

ben oğlunu bayılıpta almadım (görücü usulü)
siz peşimden koştunuz
sonrada aman bunu nerden de aldım
elalem seçti aldı ben s.çtım aldım dediğini hiç unutamıyorum
hemde yüzüme

bi köylü kızı getirseydim bu evde fırıldak gibi dönerdi dediğinide

tabi numaradan ağladığını hasta olduğunu ne ben ne oğlun yutmuyo
numaracısın işte

seni hiç sevmiyorım gıcık kadın

akrabalarınada beni kesmekten vazgeç

hepsini duyuyorum

öbür gelinin çok güzel yapıyo oohh canıma değsin

ay daha çok varda ilk bunlar aklıma geldi

yani didişcek bir kaynanam bile yok ama o beni duyar sanırsam neden kocak gibi diğer oğlunuda akıllı doğurmadı diye kızıyorum. hepsi kardeşlerin akıllı bu adamda akılnamına bişey yok. iyi hoş efendi saygılı ama akıllı değil hayatı kendinede ailesinede bizlerede zehir ediyor adam. duy kaynanacım.

bana bır zararı yok sadece oğluna annelık yapmamıs oğlunun mutlu gününde düğününde bıle hıc bır seye el suremeden sadece benım aılmden her seyı bekleyen bır ınsana aslında tek bır lafım bıle yok sadece sunu dıyorum evımı alan dugunumu yapan babam ve annem eşimin iç çamasırına kadar alan benım annem damatlıgını bıle alan bız, pekı bu kadın hıc utanmadan nasıl daha benı her gun arayıp olmadı msn den yazıp kızım nasılınız allah ıyılık versın sızın ıcın cok sey yaptım dıyebılıyor yazıklar olsun.... Bunu kaldıramıyorum..Aman allaha yakın bıze uzak olsun hıc muhattabım olamaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…