bak kaynanalülülülülülü tuvaletten çıkarken hiç merak edip bakmıyon heralde ben ne yaptımdiye tuvaleti temiz bıraaaaaaaakdelikafadulden
bak kaynanalülülülülülü tuvaletten çıkarken hiç merak edip bakmıyon heralde ben ne yaptımdiye tuvaleti temiz bıraaaaaaaakdelikafadulden
dur bende içimi dökeyim,
müstakbel kaynanacım,oğlun 1,95 boyunda bunda sonra senin koynuna ,kucağına sığma ihtimali yok, birde benim oturduğum gibi oturmaya çalışma,(ben bacak bacak üstüne atmadan oturamada)senin bacakların romatizmalı hemde tombiş,bu günden sonra olmaz...
güzel bir konu açılmış tam benlik.yüzüne karşı söyleyemediklerimi burdan yazayımda içimi dökeyim bari naniknanik
burda bile saygısızlık yapmıyorum lafıma kaynanacığım diye başlıyorm değerimi bil ona göre :dilcikar:
evet kaynanacığım gidip gelip bana doktora nezaman gideceksiniz,ayın kaçına gün verdi,sonuç ne çıktı,doktor ne dedi ne zaman olacakmış diye sorular sorupta benide strese sokma .yüzüne söylemiyorum ama o anda sana içimden neler söylüyorum neler haberin yok lülülülülülü .hem tedavi başarılı giderse inşallah tedaviye iyi ve tez zamanda yanıt verirsem ALLAH'ın izniyle hamile kalırsam sana söyleyeceğimide sanma taki karnım belli olana kadar.
bebek olmuyo diye bana söylediğin lafları unuttuğumuda sanma :mymeka:
ohh be keşke yüzüne karşıda söyleye bilsem .neden bukadar sessiz duruyorum ki sanki çok iyi niyetliyim tatsızlık çıkmasın diye hep üzülen ben oluyorum .
bundan sonra buraya yazayımda görsün sositososito
Kaynanalarınız burayı basarsa görürsunuzzz kaydirigubbakcemile3
Kaynanalarınız burayı basarsa görürsunuzzz kaydirigubbakcemile3
hiç sıkma canım kendini,allah verir inşallah,:Saruboceq:
onuda umursama cehalet ,kanserdende kötü...
evet canım cehalet demekten başka çarem yokki zaten .cahildir ne dediğini bilmiyor diyip duymamamızlıktan geliyorum.
ama söylediklerinede üzülmüyo değilim tabiki senağlama