Kaynanama bir ift lafm var

Etna

kader ile kanlı bıçağım
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
207
0
söylemek isteyipte söyleyemediğimiz şeyleri yazalım
içimizde kalmasın hep olan bizemi olcak yorumlarınızı bekliyom akideşlerdelikafadulden

bak kaynanalülülülülülü tuvaletten çıkarken hiç merak edip bakmıyon heralde ben ne yaptımdiye tuvaleti temiz bıraaaaaaaakdelikafadulden

dmtksn
süpersin cnm........
evli deilim henüz ondan kadının şimdiden günahını almıyayım:)
ama ben hep kayna+na ismine takılırım..hakket boşuna kaynaNA denmio demi kaynayıp duruyolar habire:)

dur bende içimi dökeyim,

müstakbel kaynanacım,oğlun 1,95 boyunda bunda sonra senin koynuna ,kucağına sığma ihtimali yok, birde benim oturduğum gibi oturmaya çalışma,(ben bacak bacak üstüne atmadan oturamada)senin bacakların romatizmalı hemde tombiş,bu günden sonra olmaz...

alemsin ilaydaadelikafadulden çok güldümm demek kaynanan taklitçi bidee yazık kıı sana özeniyo zaar..:dance:

güzel bir konu açılmış tam benlik.yüzüne karşı söyleyemediklerimi burdan yazayımda içimi dökeyim bari naniknanik

burda bile saygısızlık yapmıyorum lafıma kaynanacığım diye başlıyorm değerimi bil ona göre :dilcikar:

evet kaynanacığım gidip gelip bana doktora nezaman gideceksiniz,ayın kaçına gün verdi,sonuç ne çıktı,doktor ne dedi ne zaman olacakmış diye sorular sorupta benide strese sokma .yüzüne söylemiyorum ama o anda sana içimden neler söylüyorum neler haberin yok lülülülülülü .hem tedavi başarılı giderse inşallah tedaviye iyi ve tez zamanda yanıt verirsem ALLAH'ın izniyle hamile kalırsam sana söyleyeceğimide sanma taki karnım belli olana kadar.
bebek olmuyo diye bana söylediğin lafları unuttuğumuda sanma :mymeka:
ohh be keşke yüzüne karşıda söyleye bilsem .neden bukadar sessiz duruyorum ki sanki çok iyi niyetliyim tatsızlık çıkmasın diye hep üzülen ben oluyorum .
bundan sonra buraya yazayımda görsün sositososito

hiç sıkma canım kendini,allah verir inşallah,:Saruboceq:
onuda umursama cehalet ,kanserdende kötü...

Yüzüne yeterince söyledim ama rahatlamadım,buraya da yüzüne söylemediğim şeyleri söyleyeyim bari.
Cadısın sen tam bir cadı,kızının yuvasının içine ettin yetmedi şimdi de oğlununkine et.Bakalım eden bulur derler ,bulursun bulur........
Allaha havale ediyorum seni en güzel o cezalandıracaktır zaten.

bak kaynanalülülülülülü tuvaletten çıkarken hiç merak edip bakmıyon heralde ben ne yaptımdiye tuvaleti temiz bıraaaaaaaakdelikafadulden

:1shok::tomato::mymeka:
Ben olsam yüzüne söylerim hiç tahammül edilesi bir durum değil canım allah kolaylık versin sana.

Kaynanalarınız burayı basarsa görürsunuzzz kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada güzel bir konu olmuş bu konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum
ama benim kaynanayla sorunum yok çok şükür dolayısıyle yüzüne söyleyemediğim birşeyde yok

dedin ya bana dün Annen seni Kadir gecesi doğurmuş diye,
aslında sen oğlunu Kadir gecesi doğurmuşsun, kurban ol sen benim gibi geline beee

basarsa bassın ne güzel hissettiklerimizi öğrenmiş olurlar yüzüne diyemediğimden değil kocamı üzmek istemediğimden buraya yazdım

hiç sıkma canım kendini,allah verir inşallah,:Saruboceq:
onuda umursama cehalet ,kanserdende kötü...

evet canım cehalet demekten başka çarem yokki zaten .cahildir ne dediğini bilmiyor diyip duymamamızlıktan geliyorum.
ama söylediklerinede üzülmüyo değilim tabiki senağlama

evet canım cehalet demekten başka çarem yokki zaten .cahildir ne dediğini bilmiyor diyip duymamamızlıktan geliyorum.
ama söylediklerinede üzülmüyo değilim tabiki senağlama

bu zamanda hala var böle insanlar canım sıkma sen canınıı...konuşsun dursun ooo...bölelerine bide saygılı davranmak zorunda kalıyo ya insann oda kötüü,,allah sabır versin tatlım

ay süper ...bak canım kayınvaliden;sürekli söylediğin ve sustuğum şeylere cevap: "boyun uzun oğlumun yanında topuklu giyme" ya giyicem ama zaten abartmıyorum söylemene gerek yok oğlun şikayetçi değil..
"aa o parfümünün adı ne bende alıcam"artık hiç birinin adını söylemicem..sana gitmez bu koku nie aynı kokalım yeter..
"şu farından şu rujundan bende istiyorum banada gider"iiiide tenimiz gözümüz farklı sen gençkızla nasıl aynı makyajı yaparsın hayııııırrrr
"bende senin gibi 36-38 arasıyım kendine hangi beden alıyorsan banada o bedende al rengide aynı olsun"hehe yedik 44 bedensin saklama
"benim oğlum bir yakışıklı bir yakışıklı..ama gözü kimseyi görmüyor hiç bir kıza bakmıyor"sanki ben bakıyorum nie baksın ki hanım hanım bende daş gibiyim..
"aaaa o yüzüğün yeni mi oğlum mu aldı pırlanta mı beyaz altınmı ne zaman aldı"önceden verdiğim cevap:hayır ben aldım o gümüş taşıda zirkon ve çok eskiii...şimdi olsa...:hee oğlun aldı hemde yeni doğru altın...ahahha
ay diyemiyorum hiç bir şey hep içime atıyorum ben yaaa..hep benimle yarışıyoorrrr..ama hep susuyorum.ben terbiyemi bozmıycam:dilcikar:

anne demek içimden gelmesede mecburum
nasılsa bunları okuyamazsında
iki yüzlülüğünden bıktım ikide bir gelip bana benim ailemi çekiştermenden nefret ediyorum
çocuklarımı görüp yalandan kurbanlar oluyorsun işine gelmeyincede banamı güvendin doğurdun doğurmasaydın demen yokmu deli oluyorum
iki evladın arasında ayırım yapman sadece beni değil oğlunuda üzüyor bilesin
sanki senden para isticekmişiz gibi her fırsatta paramız yoook yetiştiremiyoruz vs vs sızlanmalarının ardından çektiginiz arabanızda HAYIRLI olsun
ay daha neler biriktirdimde şimdi yazmiim hepsini yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…