Kaynanama bir ift lafm var

bir arkadaşım var...evlendi hemen cocuk yaptı k.validesi hastanede kaldı altını dahi temizledi...evine kaldı gelinin aylarca (kocasıda hasta bir adam) sonra gelin işe girdi cocug ak.valie bakıyor gece gündüz gelinde k.valide kalıyor aylardır...k.valide haftaiçi gider gelinin halılarını çırpar evini temziler...gelinede 1 günde koltukları çek latlarını temizlesen dediğinde gelin köpürür bana gelir dertlenir.......şimdi işten gelir k.valide yemegi çayı içer bulaşıkalrı cocugu bırakır kocasıyla evıne gıderrrr..gezmeyemı gıdecek cocugu alma zyanına k.validede 60 yasında....böyleleride var yani..kadının agzından 1 kere kötü söz duymadım gelini hakkında ve gelin patavatsız herşeyi yzülerine söylerdeeeeeee....

benim kaynanam da kaynana lafından nefret eder...durup durup ben sana kaynanalık mı yapıyorum der....bırak da buna ben karar vereyim......tabii ki yapıyorsun neler neler yapıyorsun da....sesimi çıkarmıyorum....çünkü hep üste çıkmayı biliyorsun.....tek dileğim raabim sana beni aratıcak bir gelin versin...rabbim büyük.....

tam bana göre topikmiş valla.bende kaynana mağdurlarından biriyim..anlatsam bitmezki:sm_confused:

ben kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum.ılk baslarda bıraz sıkıntı cektım evet ama oda benım alısamamamdan kaynaklandı.saolsun cok ıyıdır benımkı.hıc bıseyımıze karısmaz.gezmeye gıderız gıdın gezın kafanız rahatlasın der.tatıle cıkıcaz benden daha heyecanlı.sunuda alın bunuda yanınızda goturun aman sız uzulmeyın sakın der.hep eksıklerımızı tamamlamaya calısırlar kayınpederımle bırlıkte...sevdıgım yemeklerden mutlaka ban gonderır esım ıs cıkısı ugradıgında..daha bırgun nıye bunu boyle yaptın demedı allah razı olsun..
hep benden yana olur oglunu atar nerdeyse.bana taktık bıle verır.bak kızım akıllı kadın kocasını kendıne asık eder dedıgını yaptırır der.canım ya ben onu annem gıbı cok sevıyorum...
tek kusuru fazla nazlı..ama kanser hastalıgı gecırmıs bu hassaslıgı normal der hep esım.o yuden nazlı olusuna bısey dıyemıyorum..
daha cok yazardım ama sıkılmayın arkadaslar..
yınede herkez halıne sukretmelı bence beterın beterı var..

sağol canım alkışlar için,bu cadalozları çekmeyen bilmez klava:

benim kaynana uyuzu depresyona girmiş,yemek yemiyormuş,ilaçlarını içmiyormuş çok üzüldüm doğrusu , bende onun yüzünden girmiştim depresyona 1 sene tedavi oldumda zor atlattım o günleri,depresyona neden girdiğini söyleyeyim,hamileyim,eşim eskisinden daha çok ilgi gösteriyor,karnımdaki torununu bile kıskanıyor,oğlu elden gitti diye sinir oluyor,etme bulma dünyası bu kaynanacığım,düşmez kalkmaz bir Allah,birde bana gelemiyor kuduruyor kaydirigubbakcemile3

:lepi:kızlaaaar yarın gidiyorlarkaydirigubbakcemile2:sm_cool:hihoyyyt

gnydın kızlarropuyorumnanaktan
ne gsll bir topik açmşsnz..
ben kynanama hiç ısımadm ısınammda artk lohusaykn çok şeler yaşadm onlar aklıma geldkçe hala oturr ağlarmm geniş bir zmnda siznle pylşrm çok öptm kızlropuyorumnanaktan

:lepi:kızlaaaar yarın gidiyorlarkaydirigubbakcemile2:sm_cool:hihoyyyt

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
süprizzzzz​

bu topiği bir kaybettim pir kaybettim bulamadım ya birdaha :bbo:
neyse ki tekrar gündemde :lepi:
ben ara ara uğrar yazarım buraya :jeyyar:

ayyyy süpermiş bende yazamda rahatlıyam
cok seviyorsan al oğlunu koynunda yatır cok üzüldüysen evlendirmeyip turşusunu kur koca adamın
sustukca susuyorum birgün bir patlıcam bogulup kalcaksın ama nezaman olcak bilmiyorum
torunun oldu hala oğlunu kıskanıyorsun bizi rahat bırak artık

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
süprizzzzz​

teşekkürler herkese aydınlık içinde olun bacılarıma.s.:1hug:

of offfffffffffffff hergun bır tantane hergun bır ıgrenclık pesındesın be kadın valla ıgrenıyorum senden ve kocandan

anam daha dün gittiler bu gün gelin diyolar gelmiyom işte lülülülülülüdaha dünün şokunu attlatamadım bi soluklanıyım hele :1shok:laelaelaelaelaeo muhteşem villanı ziyarete gelcem tabi elim mahkumdelikafadulden

gül gibi geçinip giderken gelipte 1 hafta içinde hayatımı alt üst ettiğin için allah seni ve o lafcı kocanı bildiği bibi yapsın:mymeka:sokmadığınız laf kalmadı hoş ağzının payınıda aldın ama sizden nefret ediyorum:tomato::tomato:

benim kiyamadigim kocami biz evlenmeden önce daha birakip evlendigin ve oglunla yani benim kocamla:)hic ilgilenmedigin icin sana cok kiziyorum...simdi zengin kocada yasiyorsun ve bizim halimiz ne durumda sormuyorsun bile ....ne diyim ben sana daha ....

38 haftalık hamileyım bebeğin ultrason resmını kayınbabama gösterdim veeeee lafa bakın( kaynanam dediki) o benım rahmimmiş gösterilmezmiş o zman bebekte benım rahmimden çıkacak sevmeyin dokunmayın bebeğime uzak durun bizden offfffffff

Offffffffff dılerım benden sonra gelecek gelın sıze ole bır cektırsınkı ahhhhhh ahhhhhhhhh senın kıyemetını bılemedık dıyın ezılın muzulun karsımda buda yakındırrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…