Kaynanama bir ift lafm var

dilerimki mahvettiğin evliliğimizin acısını Allah senden misli misli alsın
senin yüzünden yuvam dağıldı ve sen hala kendini ve oğluşunu düşündün
Allah belanı verecek ama sen illa belanı bende aradın!
Umarım 2 yakan ne ahrette ne dünyada bir araya gelmez kadın!
sen beni yaktın Allahda seni yaksın!

yasakkelimeher akşam arayıp nabız tutuyon güya o ufacık beyninle daha pazar günü gittin bizi rahat bıraaaaak:mymekaoooooh akşam sen çaldırdın oğlun aramadı şimdi tadımızı kaçırırsın diyelülülülülülü klava:

biz gtmioz diye kaynanam bana gelmioooooo çokk üzüldümmm:))

a
aa çok acıııkaydirigubbakcemile3bizimki gelmese kahrımdan ölürdüm herhaldelülülülülülü şaka biyana tadını çıkar ne güzel:sm_cool:

kızlaaaar kaynanalar tatildemi ne topikte çıt yokkaydirigubbakcemile3

sana bugün telefonda söyliyemedim neden uğramadın diye sorduğunda senden kaçtım kagana senden peşime takılırsın diye ooooohhh benle gelemedinya oğlun çağırdı ben seni getirmedimya çatlada patla senin yüzünü görmeye tahammülüm yok orda kal asla benim yanıma gelmek nasip olmasın oğlunun yanına gelemedin beni kıskandırmak için geliyorsun sırf buraya oohh oğlun benimle beni seviyor seni değil çatla dapatla buz istersen vereyim hahayt hhaaaaaaaayyttt::umursamaz::teytey::teytey:

:kedi:kaydirigubbakcemile5:teytey:

men harikayım yaaaaaaaaa
övünmek gibi olmasında

ee benım kaynanayı öteki tarafa yollayalı baya oldu.
ben kımı kötülücem şimdimafoldumben

allah rahmet eylesin :Saruboceq:zaten problemi hayattakiler çıkarıyor

deli olucam yakında senin yüzünden kınalanırsın artık

Ogluma doktor önemli olmayabilir ama delikte olabilir kalbinde dedi Hastaneye götürecem diyorum 'doktor ne bilir bademciklerindendir bronşit ondandır ' diye saçmalamanamı söylenim

Yoksa sabaha hastaneye götürecegim dedigim halde hiçç adetin olmadıgı üzre hala bu saate kadar evinde tutuyor olamanamı söylenim

Kendin bi yerin agrısa gitmedik hastane çalmadık doktor kapısı bırakmazsın onunlada yetinmez gider hocalara muska yaptırırsın içime kurt düştü araştırtıcam diyorum bırakmıyosun sana ben ne diyim bilmiyorum

YÜCE MEVLAM SANA havale ediyorum bana sabır ver

bayramı bana zehir ettinya helal olsun sana arkamdan LANET demişin SENSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN LANET.......................................

Bende kaynana yok ama kaynana gibi bir kayin var. Bende onu burda cekistirebilirmüyümkaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm:senağlamacnm yaaa..

:roflol::roflol::sm_cool::roflol::teytey: muhtesem yaa....

AL BENDENDE OKADAR CANIM NEDIR CEKTIMIZ BIZIM YA laelaelaelaelae

söyleyecek laf cokta,kalsinnnn Allaha havale ettim ben..tek dilegim bu dünyada göstersin bana,diger tarafa birakmasin....:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…