Kaynanama bir ift lafm var

bi insan bu kadarmi pasif ve savunmasiz olur..kendini savunmadigin gibi pesinden bizlerinde ezilmesine izin veriyorsun...pasif oldugunu biliyordum ama bukadarini bilmiyordum...cok hayalkirikligina ugrattin beni cok...seni sevecegimi düsünmüstüm ama pasiflikten nefret ediyorum o yüzdende sevemedim seni...kusura bakma...

kaynana ben ameliyat olduğum da kızınla ikiniz oturuyordunuz 2günlüğüne yanınız da kaldım bana iş yaptırıyordum belimi doğrutamaz ken ama şimdi kızın doğurdu sezeryanla 20 günü geçti daha poposunu yataktan kaldırmamış sen bakıyorsun evinde kalıyorsun tabi o damadına yalakalık yapacaksın ya sen o şrv siz damadın için oğlunu bile ezdin

aha aha daha neler yazacağımda

canım kayın validem değil annem sen bana annemin göstermediği ilgiyi sevgiyi gösterdin bana herşayi sen öğrettin yemek yapmayı ev geçindirmeyi alışveriş yapmayı giyinmeyi bile:) çok zevklisin bana aldığın hediyelere bayılıyorum allah seni başımızdan eksik etmesin kuru fasülyem hala seninki gb olmuyo halılarıda senin gb güzel silemiyorum bize her geldiğinde halılarımı sildiğin temizliğime yardım ettiğin kuru fasülye yaptığın için dondurucuna benim için hazırladığın bi günlük yemekleri gelirken getirip bi hafta yemek yapmaktan kurtardığın için bütün kozmetik ihtiyacımı karşıladığın için sana çok teşekkür ederim mükemmel bi evlat yetiştirdiğin ve benimle evlendirdiğin için ve senin cadı kaynananın sana yaptıklarını bana yapmadığın beni kızın olarak gördüğün için sağol varol seni çok seviyorum bayramda da ne temizlik ne tatlı yaptırmayıp ezziyet etmediğin için sağol ama sana sarma sarıcam sen benim sarmamı seversin seni seviyorum benim annemde böyle kızlar aman maşallah deyin nazar değmesin

:1shok:

amanın dilini ısır bacım maşallah. :1shok::1shok: hepimiz şoka girdik burda :1shok:

Hıhı onu Çok sevıyorum oda benı telefonu bıle ÖmrÜmmmmmmm dıye aÇar hep benı tutuyo oĞluna karŞı 17 yaŞımda sÖzlendım 18ımde evlendım lıseden Çıktım ne Çeyızım vardı ne bı bılgım sevdım oluverdı ıŞte kısmetmıŞ ama ıyı yere gelmıŞım verılmıŞ sadakam varmıŞ ben Çok duygusalım bıŞıden bıŞı yokken aĞlarım eŞım 28 yaŞında hep benı korur annesı sen onun yaŞındayken sokaklarda gezıyodun falan der anlayıŞlı ol der valla bı tane dır ama herkezın bı derdı var arkadaŞlar benımde bebıŞım olmuyo dua edın benım ıÇın olur mu ............

:1shok:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende böle kaynana istiyomsenağlama
su kaynanani keske benim kaynana da tanisaydi:sm_confused:

:1shok:biri bana cimdik atsin:1shok: :mymeka:

arkadaşlar inşallah sizinkilerede allah merhamet verir çok üzülüyorum bölelerine nolcak sanki 2günlük dünyada ama karşılıklı herşey heeeeeee bende onun isteklerini yapıyorum hiç kötü bişi istemiyoki annecimmmmmmmmmmmmmm

kayınvalıdemden nefret edıyorum sanki genc kıs geldın 56 na alooooooooooooooooooooo moruk yusune herseyı dedım az bıle dedıklerım ıyı degılsın kısın bıle ben den yana allahın moruğuuuu

kayınvalıdem herseyı yaptı oglu yokken kocama anlatınca ınanmıyo kayınvalıdemde ben napıyorumkı demesı yokmu ::((((( benı delı edıyo sımdı kendımden uzaklastırdım tlde bıle sesı tıtrıyo

kayınvalıdem cok pıs ayda bır duşş alıyooooo toroman saclarını tarayıp heryerı kıl yapmasın dan usandım yolucam saclarını senın bı gunnnn

eve doldurdugun hızmetını yaptırdıgın mısafırlerınden bıktımmm

oglundan bıle vazgecmıstım sana olan nefretımden senın nefesını bıle duymak istemıyorum gece odan cekılıp gengirirken oglun bu ses sendenmı geldı dıye sorunca yoooooooooo demen den anca kendını kandırırsın ogluna dedım bıle pıs karıııı senı yalancı bana gelen hedıyelerı kısına tasıma yeter yada gosunuz doysun ne dıyım yemek menusu nıye senın zevkıne gore market alısverısı fılanda sen gorursun benı cıleden cıkarıyosun canımı yakıyosun dusuk yaptım beaaa perde sırasımı utuledım ama mıllete ben ıs yaptırmadım de sen kurtuldum sen den en sonun da

kıslar anlatmakla bıtmes yaptıkları bu masum olanlar ah ah ne gunlerdı evı terkettım en sonun da sımdı evım var esyam olmasada husurumda kendınızı ezdırmeyın bu kadınlara

of kıslar offf bu kaynaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın deyınce altına odun atmalııııı

kayınvalıdem cok pıs ayda bır duşş alıyooooo toroman saclarını tarayıp heryerı kıl yapmasın dan usandım yolucam saclarını senın bı gunnnn

Gerçek mi inanılır gibi değil yolun anacım saçlarını hatta eline verin bir güzel postiş yaptırsın bir gün lazım olur nasılsa :hulya:

kayınvalidemi kaybettik erkenden ,
allah rahmet eylesin diyebiliyorum sadece:Saruboceq:

Müstakbel Annecimmm Seni Çok Seviyorummmmmmm :asigim:
Hele O Telefonu "Efendim Anneeemmmm" Dİye açman yokmu eritiyo beniiiiiiiiii :1hug:
Allah başımızdan eksik etmesin seniiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…