Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

Ben siz degilim üzgünüm kendinizden pay biçtiniz herhalde yorum yaparken. Ev benim evim. Benim evimde oturuyoruz eşimle. İçini dışını kendim yaptım dayadım dosedim. Şükür ne koca eline ne kaynana eline bakıyorum. Malim mülküm de gelirim de mevcut

Benim ki her gördüğünde laf sokan biri. Her kelimesi hareketinin altında sosyal mesaj var. Yoksa çocuğuna birsey vermiş niye diye düşünürmüyüm. Normal şartlarda hoş birsey. Ama o kadar negatif olay var ki. İnsan simdi ne hakaret etti anlamadim acaba moduna giriyor gerçekten

Geçen benim annemler de 2 paket kıyma getirdi bende tam gidip alacaktım iyi oldu dedim sevindim. Tartmadım kaç gram geliyor diye siz yarım kilo olduğunu nasıl anladınız
Kadın samimiyetsiz laf sokucu. Surekli asagilama sinir bozma egiliminde yoksa elbet dediğiniz gibi. Kim niye birsey yollandı diye rahatsiz olsun memnun olunur

Valla bence de tereliye bu onun vardı kıyma mevzusu kız tereliye kaynanana laf ediyorsun ama pişileri de götürüyorsun maşallah yaptırdınız mı çatıyı yoksa kaynanandan geçinmeye devam mı devam tabii
Kiz ev benim evim istemeyim sokmam kaynanayi. Kaynana evlerinde oturmadım ben. Benim evim var oraya gecelim dedim bakıyorum keyfime. İstemediğim insan kapımın önünden geçemez.

Hanımefendi benim canım çekiyor denene kadar her hafta pişi yapardı. Benim canımın çektiği söylendikten sonra bir daha hiç yapılmadı. Gitmedigimi nerden çıkardınız rüyaya mi yattiniz . Düzgün okumuyor ama herseyi de siz biliyorsunuz

Binbir çeşit senaryo ve tahminler oluşmuş doğal olarak. Biz ne kv nizin huyunu, kişiliğini, ne kıymanın neden yarım kilo olduğunu, ne de büyüdür filandır gibi kötü amaçlar barındırıp barındırmafığını bilemeyiz ki! Eğer şüpheleriniz varsa, verin sokaktaki canlara onlar afiyetle yesin,karıncıkları doysun bi güzel. Ya da aranız iyiyse arayıp sorun mesela. Anne bu kıymayı ne için gönderdin? Bir şey filan mı yapacaktık da ben unuttum, ya da sen söyledin de eşim mi bana söylemeyi unuttu, bir sorayım dedim sana? gibisinden sorun. Yok onu da soramıyorsanız ya da halen şüpheli geliyorsa dediğim gibi sessizce miyavlara verip evinizdeki kendi kıymanızla mis gibi bir köfte yapıp soran ev ahalisine de ha işte bu kıyma o kıyma, evdekinden de kattım içine dersiniz olur biter.

Guzel ve mantıklı yorumun için tesekkur ederim. İnsan bazen olmadık şeylere takilabilecek kadar hırpalanmış olabiliyor

Sen kendin yap anlamına gelmiş kuzum

Yani demek istemiski kendi pişisini kendi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…