Normal bir insan olsa sürekli laf sokmasa suphe etmezdimYarım kiloya niye mana buldun ki şimdi?
Sen kaç kilo istediydin? Yani kac kiloya şüpheye düşmezdin
Ben siz degilim üzgünüm kendinizden pay biçtiniz herhalde yorum yaparken. Ev benim evim. Benim evimde oturuyoruz eşimle. İçini dışını kendim yaptım dayadım dosedim. Şükür ne koca eline ne kaynana eline bakıyorum. Malim mülküm de gelirim de mevcuttereliye hem kadının yaptıklarını yer hem evinde oturur hem hizmetini yaptırır hem bekar gibi kocasına baktırır sonra da kv nin arkasından dedikodu yaparüyeliğini sildirip gitmişti çok olmadı hamileydi en son tarzı tavrı ona benziyor.
Benim ki her gördüğünde laf sokan biri. Her kelimesi hareketinin altında sosyal mesaj var. Yoksa çocuğuna birsey vermiş niye diye düşünürmüyüm. Normal şartlarda hoş birsey. Ama o kadar negatif olay var ki. İnsan simdi ne hakaret etti anlamadim acaba moduna giriyor gerçektenBenim kayınvalidem de eşimle gönderir bazen. Her gittiğimizde çantamızı doldurur öyle gönderir. Kullandıkça Allah razı olsun derim kendi kendime.
Bu kötü niyetli bir şey değil ki.
Kendi annemiz yapsa ah anneeem diyeceğimiz şeyi eşimizin annesi yapınca kötü mü oluyor?
Kadın samimiyetsiz laf sokucu. Surekli asagilama sinir bozma egiliminde yoksa elbet dediğiniz gibi. Kim niye birsey yollandı diye rahatsiz olsun memnun olunurGeçen benim annemler de 2 paket kıyma getirdi bende tam gidip alacaktım iyi oldu dedim sevindim. Tartmadım kaç gram geliyor diye siz yarım kilo olduğunu nasıl anladınız
Kiz ev benim evim istemeyim sokmam kaynanayi. Kaynana evlerinde oturmadım ben. Benim evim var oraya gecelim dedim bakıyorum keyfime. İstemediğim insan kapımın önünden geçemez.Valla bence de tereliye bu onun vardı kıyma mevzusu kız tereliye kaynanana laf ediyorsun ama pişileri de götürüyorsun maşallah yaptırdınız mı çatıyı yoksa kaynanandan geçinmeye devam mı devam tabii
EvetE pişi yolluyormuş eskiden onlar büyüsüz müydü
Hanımefendi benim canım çekiyor denene kadar her hafta pişi yapardı. Benim canımın çektiği söylendikten sonra bir daha hiç yapılmadı. Gitmedigimi nerden çıkardınız rüyaya mi yattiniz . Düzgün okumuyor ama herseyi de siz biliyorsunuzHerşeyin altında birşey aramak zorunda mısınız alırken aldı belki de kadın daha önce canınız çekti diye her hafta yapmış istemese yapmazdı niye laf soksun siz niye hep eşinizi yollayıp kendiniz gitmiyorsunuz gidin beraber yapıp yiyelim deyin hem yardım edin hem öğrenin.hem kadına gitmiyorsunuz hem pişi yapsın yollasın istiyorsunuz bu defa yapmadı diyorsunuz öğren yap demişte olabilir
Evet anca yeterdi banaYarım kilo kıyma nedir ayol , size kuzuyu diri diri paketleyip yollamalıydı
Hak eden kazansınKasaplar kazansın bari
İş güç sahibiyim.bazı kadınlar gerçekten iş güç sahibi olmalı yoksa bu şekilde yarım kilo kıymayla ilgili kötü şeyler arama peşine düşüyorlar
Guzel ve mantıklı yorumun için tesekkur ederim. İnsan bazen olmadık şeylere takilabilecek kadar hırpalanmış olabiliyorBinbir çeşit senaryo ve tahminler oluşmuş doğal olarak. Biz ne kv nizin huyunu, kişiliğini, ne kıymanın neden yarım kilo olduğunu, ne de büyüdür filandır gibi kötü amaçlar barındırıp barındırmafığını bilemeyiz ki! Eğer şüpheleriniz varsa, verin sokaktaki canlara onlar afiyetle yesin,karıncıkları doysun bi güzel. Ya da aranız iyiyse arayıp sorun mesela. Anne bu kıymayı ne için gönderdin? Bir şey filan mı yapacaktık da ben unuttum, ya da sen söyledin de eşim mi bana söylemeyi unuttu, bir sorayım dedim sana? gibisinden sorun. Yok onu da soramıyorsanız ya da halen şüpheli geliyorsa dediğim gibi sessizce miyavlara verip evinizdeki kendi kıymanızla mis gibi bir köfte yapıp soran ev ahalisine de ha işte bu kıyma o kıyma, evdekinden de kattım içine dersiniz olur biter.
Sen kendin yap anlamına gelmiş kuzumArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Yedim kıymayı ben kazandımHak eden kazansın
Oda hastayken kendi yapar artık caninin istediginiSen kendin yap anlamına gelmiş kuzum
Yani demek istemiski kendi pişisini kendi yapsınArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Oda hastayken kendi yapar artık caninin istedigini