Offf bu kadar anlam yüklemeyin kıymaya. Annesidir. Kıyma vermiş ne var bunda. Her olaya bakış açınız bumudur. Bu şekilde asla mutlu olamazsinizArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
YimişEe kıymayı naptınız peki?kıymanın son durumunu öğrenmeye geldim
İstemem yan cebime koy hesabı olmuş
Zaten hamileysen yapamazsın cok kotu olursun kokusu fena deger deneme bebegıne yazık kaynana da degişikmis birzKadin her hafta yapardı. 6 aydır pisi yapmiyor. Siz düşünün artık.
Normal zaman olsa yapar yedirir doyururdum kayinvalidecigimi de zamanlaması olmadı işteBence sen de yapta hep birlikte yiyelim diyor
Ben de benzettim ancak çocuğum yok dedi. Tereliye ikizlere hamileyditereliye hem kadının yaptıklarını yer hem evinde oturur hem hizmetini yaptırır hem bekar gibi kocasına baktırır sonra da kv nin arkasından dedikodu yaparüyeliğini sildirip gitmişti çok olmadı hamileydi en son tarzı tavrı ona benziyor.
Gönderdigine şükredin diyecegim ben bunda manidar bir durum göremedim dusunmuş almiş ne güzelArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Yarım kilo mu 1 kilo mu, karar verinArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
2 kere canım. Birinde 1 kilo diğerinde yarımYarım kilo mu 1 kilo mu, karar verin
Mevzu eski arkadaşlar. Zaten kaynanamla görüşmüyorum artık. Konu artık sorun değilOnu bunu isterimin suyunu çıkartmışsın, kibarca al kendin yap demiş. Hamilesin diye hiçbir gün pişi yapmayacak değilsindir bence. Bi gün halsiz olursun, iki gün olursun, on gün sonra yaparsın yani.
Mevzu eski. Kaynanamla zaten görüşmüyorum artık. Dolayısıyla kaynana sorunumda kalmadı. Sizinki baya komikmiş. Allah kolaylık versinGönderdigine şükredin diyecegim ben bunda manidar bir durum göremedim dusunmuş almiş ne güzel
Benimki hiçbir şey göndermez çok da önemli degil göndermesin de yillardir hep yaptim ettim teranesi yaşiyoruz buna gicik oluyorum .
Ay aklima geldi şimdi anlatayim da gülün biraz, ben her aklima geldiginde gülüyorum.Turşu zamani turşu yapacagim, kayinvalide ben size yaptim yapma dedi, ben biliyorum yapmaz göndermez kac defa farkli seylerde yasadik bunu ama eşim tutturdu annem yapmiş diye, bütün sülaleye ve eşe dosta da her zamanki gibi ben yaptim diye söylemis yapmadim bekledik ne gelen var ne giden. Eşim her defasinda üstünü kapatir görmezden gelirdi, bu defa istedi yüzsüzlük edip anne hani bize tursu yapmistin dedi. Kayinvalidenin cevabi, yaptim geldiginde yiyorsun ya
Yapmadigini ispat et edebilirsen