Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

Offf bu kadar anlam yüklemeyin kıymaya. Annesidir. Kıyma vermiş ne var bunda. Her olaya bakış açınız bumudur. Bu şekilde asla mutlu olamazsiniz

Off amaaan ne kadar fesat düşünceli insanlar var ya. Ben olsam mutlu olurdum bizi düşünmüş almış. Zahmet etmeseydi derim ama düşüncesinden dolayı sevinirim

Ben de benzettim ancak çocuğum yok dedi. Tereliye ikizlere hamileydi

Biraz mesgul olacaginiz seyler bulsaniz boyle sacma seyleri dusunecek vaktiniz olmaz.

Gönderdigine şükredin diyecegim ben bunda manidar bir durum göremedim dusunmuş almiş ne güzel
Benimki hiçbir şey göndermez çok da önemli degil göndermesin de yillardir hep yaptim ettim teranesi yaşiyoruz buna gicik oluyorum .

Ay aklima geldi şimdi anlatayim da gülün biraz, ben her aklima geldiginde gülüyorum .Turşu zamani turşu yapacagim, kayinvalide ben size yaptim yapma dedi, ben biliyorum yapmaz göndermez kac defa farkli seylerde yasadik bunu ama eşim tutturdu annem yapmiş diye, bütün sülaleye ve eşe dosta da her zamanki gibi ben yaptim diye söylemis yapmadim bekledik ne gelen var ne giden. Eşim her defasinda üstünü kapatir görmezden gelirdi, bu defa istedi yüzsüzlük edip anne hani bize tursu yapmistin dedi. Kayinvalidenin cevabi, yaptim geldiginde yiyorsun ya
Yapmadigini ispat et edebilirsen

Onu bunu isterimin suyunu çıkartmışsın, kibarca al kendin yap demiş. Hamilesin diye hiçbir gün pişi yapmayacak değilsindir bence. Bi gün halsiz olursun, iki gün olursun, on gün sonra yaparsın yani.

Yarım kilo mu 1 kilo mu, karar verin

Onu bunu isterimin suyunu çıkartmışsın, kibarca al kendin yap demiş. Hamilesin diye hiçbir gün pişi yapmayacak değilsindir bence. Bi gün halsiz olursun, iki gün olursun, on gün sonra yaparsın yani.
Mevzu eski arkadaşlar. Zaten kaynanamla görüşmüyorum artık. Konu artık sorun değil

Mevzu eski. Kaynanamla zaten görüşmüyorum artık. Dolayısıyla kaynana sorunumda kalmadı. Sizinki baya komikmiş. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…