1 1nbahar Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2021 1.893 1.169 27 Mart 2022 Konu Sahibi 1nbahar #221 MissCherryBlossom .!.: Beğenmediğiniz yarım kilo kıyma şimdi kaç para Genişletmek için tıkla... Mevzu eski tatlım kendisinide kıymalarınıda hayatımdan çıkarttım. Artık veganım
MissCherryBlossom .!.: Beğenmediğiniz yarım kilo kıyma şimdi kaç para Genişletmek için tıkla... Mevzu eski tatlım kendisinide kıymalarınıda hayatımdan çıkarttım. Artık veganım
ank-lyl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 319 309 32 27 Mart 2022 Konu Sahibi 1nbahar #222 Boş göndermeyim diye bir şeyler sıkıştırıyor demek ki :) Özellikle yaşlılarda çok olur, arayıp teşekkür ederin :)
Boş göndermeyim diye bir şeyler sıkıştırıyor demek ki :) Özellikle yaşlılarda çok olur, arayıp teşekkür ederin :)
Anamnez Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Aralık 2017 9.800 32.016 27 Mart 2022 Konu Sahibi 1nbahar #223 1nbahar .!.: Mevzu eski. Kaynanamla zaten görüşmüyorum artık. Dolayısıyla kaynana sorunumda kalmadı. Sizinki baya komikmiş. Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Bence kocanı da hayatından çıkardığında şahane hayatın olacak
1nbahar .!.: Mevzu eski. Kaynanamla zaten görüşmüyorum artık. Dolayısıyla kaynana sorunumda kalmadı. Sizinki baya komikmiş. Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Bence kocanı da hayatından çıkardığında şahane hayatın olacak