Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

Ne olmuş şimdi yarımkilo gönderdiysee
Maddi durumu iyi olsun olmasın
Genede içinden gelmiş yarımkiloda olsa göndermiş dua ette bi avuç kadar göndermemiş
Annen gönderse böyle düşünmezdin ona eminim bunu bile böyle düşünmeniz çok yanlış

Ya artik insanoglundan korkar hale geldik cidden.yani birine yarin kilo kiyma gondereceksin al pişini yap diye o da buyu sanacak.iyi olmak da yetmiyor artik herkesten uzak durmali diye dusunuyorum kimseye de o.istemeden iyilik yapmamali valla bu baslik beni sarsti yaw

Evde kiyman mi yok da iki de bi pişi istiyosun? Al sana kiyma otur pişini yap da ye, mi demek istemis.

Acik acik dese ya yapmak istemiorum pişi misi. Deli mi ne ben de garip buldum bunun nesi yardimseverlik ya :)

Şimdi aklıma geldi. Geçen anneme gitmiştim o da bana kıyma verdi. Bak hiç düşünmemiştim neden diye. Şimdi uyuz oldum sormam lazım Hey Allah'ım derde bak

Neden yarım kilo olduğuna şaşırmanıza da ben şaşırdım; pişi yapın diye yollamış belli ki, 1kg’dan mı pişi yapacaktınız? Yarım kg kıyma almak ayıp değil, aksine israfı önleyici, güzel bir hareket. Herşeyi o anki ihtiyaç kadar almaya siz de alışın.

Eliniz ayağınız tutarken pişinizi de yapmayı öğrenin, koca koca insanlar bu sıcakta her istediğimizi yapmak zorunda değil.

Garip gelmedi benim ki ne bulsa koyuyo ufak bir kavanoz reçel bir poşet kışlık sebze okadar var demekki yanında et burda yokmu zahmet etme diyoruz çocuk yesin içim rahat eder diyo yanlış anlayacağını düşünmemistir aile olduğunuz için içinde bir şey arama içine sinmiyorsa ver birine geç

Kayinvalide biyolojik anne degil ne demek?

Yazıyı dikkatli okusaydiniz keşke. Hamile ve düşük riskim oldugu bir dönem olduğunu yazmıştım. Yoksa neden yapamayayim pişi. Günde 2 kez iğne olup doktor iş yapmak ayakta kalmak yasak diyince insan yapamıyor riske atmamak için. Eşime infertilite teşhisi konmuş 2 ay öncesinde. Çocuğunuz olmaz denmiş. Eşim günlerce ağlamış üzülmüş aileside o üzüntüye şahit olmuş. Ben ümidi kesmeyip elimden geleni yapmışım. Tedavisiz hamile kalmışım. Doktor cok dikkat demiş. Yapmak zorunda değildi zaten beklemedim. Beklesem eşim degil kendim söylerdim. Fakat kalk yap der gibi kiyma yollaması.. benim açımdan yorumsuz.

Ben zaten kendisinden talepte bulunmadım. Ayrica yaz degildi mevsim olarak. Dusuk riski olup yatması gereken birine al kendin yap denmez bence. Hiç hiç birsey dememek daha uygun olur
Bu kadar insan size "Ne var bunda" dedi. Hala kendinizi yüzde yüz haklı görmeniz çok ilginç. Farklı bakış açılarını değerlendirip acaba demeyecekse bir insan niye konu açar ki?

Bu kadar insan size "Ne var bunda" dedi. Hala kendinizi yüzde yüz haklı görmeniz çok ilginç. Farklı bakış açılarını değerlendirip acaba demeyecekse bir insan niye konu açar ki?
Acaba dediğim çok yorum var . Ben yanlış yorumladım belkide dedim zaten defalarca. Önceden yaşanan bazı şeylerden dolayı önyargiyla yaklaşıyor olabilirim. Hakaret ederek belirtenler var görüşlerini bu kadarına da gerek yok bence

Sizde bir hanım arkadaş olarak haber vermiş oluyorsunuz işte bana. Ne güzel değilmi. Dogru yerden bakmasına katkı sağlamış oluyorsunuz bir insanın. Neler yaşamış ta artik bu kadar olmayacak şeyler üzerine düşünmeye başlamış diye düşünseniz bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…