Bence zehirli olabilir kıyma suikasttırArkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?
Ya dert değil de anlam veremedim. Ne benim yarim kilo kıyma yollanmasina ihtiyacım var ne o almak istediyse maddi durumu kısıtlı biri değil. Yarim kilo olması garip geldiValla verse dert vermese dert, altında bir şey aramanın manası neden?
Nerede olmalıydı bilmiyorum bu konularda acemiyim üzgünümBüyü olabilirama konu yanlış yerde yjne
Hiçbir başlığa uymayan yazılar olabilirNerede olmalıydı bilmiyorum bu konularda acemiyim üzgünüm
Ya dert değil de anlam veremedim. Ne benim yarim kilo kıyma yollanmasina ihtiyacım var ne o almak istediyse maddi durumu kısıtlı biri değil. Yarim kilo olması garip geldi
Geçmisinde büyü işleriyle ugraştigi söylentileri cok. Günahını almak istemem gözümle görmedim sonuçta. Ayrica ben pek inanmam böyle şeylere ama birsey mi demek istedi diye düşündüm yada. Cok zengin bir o kadar da var yemezdirlerSizce ne amacı olabilir ki?
Yarım kilo kıyma için konu açmaya değecek nasıl bir amaç güttüğünü düşündünüz?
Hususi alınmış bölünme degil. Kasaptan yarim kilo kıyma paketletilmişAnnen verseydi de aynı böyle düşünür müydün?
Belki sadece içinden geldi, eve kıyma geldi biraz da çocuklara vereyim yesinler diye düşündü annelik iç güdüsüyle?
Kaynanan şeytani bir yapılanma değilse bu kadar eşelemek bana fazla geldi bilemedim
Hususi alınmış kasaptan yarim kilo paketlenmiş. BölunmemişEvinde vardır içinden gelmiş göndermiştir. Benim annem de evinden çıkarken üç beş elma, sıkılmış köfte ne bulursa atar çantama. Kv' dem biri bizim şehre gelecekse evindeki soğanı bile yükler gönderir. Kıymanın başka ne anlamı olacak ki. Yaşlı insanlar severler böyle çantaya evdeki malzemeleri sokuşturmayı :)
Hususi kasaba gidip yarim kilo kıyma alması garip geldi. 1 kilo olsa bu kadar sasirmazdim diyimSulu kofte yap mis..
Bunu neden sorduğunuz u kimsenin alamayacağını sanıyorum. Yapmadığı bi hareket deyin ummadığım bi sey deyin kadinla aram iyi degil deyin .....kaynanalar oğullarına biseyler veriyordur evine götür diye ben bunda tuhaf bisey göremedim.
Geçmisinde büyü işleriyle ugraştigi söylentileri cok. Günahını almak istemem gözümle görmedim sonuçta. Ayrica ben pek inanmam böyle şeylere ama birsey mi demek istedi diye düşündüm yada. Cok zengin bir o kadar da var yemezdirler
Şüpheli isen yeme ben inanırım haci hoca islerine .. suphelendigimi de yemem.. ..Hususi kasaba gidip yarim kilo kıyma alması garip geldi. 1 kilo olsa bu kadar sasirmazdim diyim