Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

Acaba dediğim çok yorum var . Ben yanlış yorumladım belkide dedim zaten defalarca. Önceden yaşanan bazı şeylerden dolayı önyargiyla yaklaşıyor olabilirim. Hakaret ederek belirtenler var görüşlerini bu kadarına da gerek yok bence
Oralarıni bilmiyorim ama şu an hakaret etmeden fikirlerini söyleyenlere de ama anlamı veren cümleler kurmuşsunuz yani hala fikrinizde diretiyorsunuz gibi geldi

Oralarıni bilmiyorim ama şu an hakaret etmeden fikirlerini söyleyenlere de ama anlamı veren cümleler kurmuşsunuz yani hala fikrinizde diretiyorsunuz gibi geldi
Ben hamileyken sağlığım yerinde degilken yaptigi hareketin doğru olmadığını söylüyorum. Şuan yolladığı yarim kilo kiymayı kötülük yapmak için yolladığı fikrinde ısrarcı degilim. Belki kendi köfte yapacaktı bizde yapalım yiyelim diye annelik güdüsüyle bir paketini verdi. Bu ve benzeri şeylerdir muhtemelen

Herşeyin altında birşey aramak zorunda mısınız alırken aldı belki de kadın daha önce canınız çekti diye her hafta yapmış istemese yapmazdı niye laf soksun siz niye hep eşinizi yollayıp kendiniz gitmiyorsunuz gidin beraber yapıp yiyelim deyin hem yardım edin hem öğrenin.hem kadına gitmiyorsunuz hem pişi yapsın yollasın istiyorsunuz bu defa yapmadı diyorsunuz öğren yap demişte olabilir

Benim kv de et yollamış yarısından fazla kuyruk yağı e ben kuyruğu seviyorum kullaniyorum diye yollamış muhtemelen.
Neden art niyet arıyorsunuz ki altında o burun kivirdiginiz yarim kilo kıymayı verin apartman görevlisine ya da çevredeki bi fakire bari bu akşamki yemekleri çıksın yazık.....

Memlekete gittiğimde marketten alışveriş yapmıştım. Mesela 1 er kilo meyve, 1 kilo karışık çerez, bebe biskuvisi vs. İçeri girerken gelin kız gördü ve hamile. Öyle uğramışlar kalkacaklardı.

Ben de geleceğinden haberim yok diye kendimize göre alınca 3-5 meyve, 1 kase çerez, 1 paket bisküvi ve yine yanında bir şeyler verdim icerik bile tam aklimda degil.

Bu mantıkla düşünürsek, şimdi vermesem belkide diyecekti ki göstere göstere aldı içeri koydu, ikram bile etmedi ki hamile yani alamadıklarındam değil belki canı çekerdi.

Yine ona keza bazen kendisi gelmez, kardeşim gelir. Bir yemek, ya da bir seyler yiyorsam illa ki gönderirim. Kendiside öyledir birşeyler yapınca 1 tabakta olsa getirir. Valla hiç aklımıza garip garip şeyler gelmiyor. Mesela 1 tabak pirinc pilavı bile getirebiliyor. Hiç demedim neden pilav? Etli değil vs. Diye. Ayy hoşuma bile gider düşünmüş diye 😃

Geçen benim annemler de 2 paket kıyma getirdi bende tam gidip alacaktım iyi oldu dedim sevindim. Tartmadım kaç gram geliyor diye siz yarım kilo olduğunu nasıl anladınız 😂

Benim kayınvalidem de eşimle gönderir bazen. Her gittiğimizde çantamızı doldurur öyle gönderir. Kullandıkça Allah razı olsun derim kendi kendime.
Bu kötü niyetli bir şey değil ki.
Kendi annemiz yapsa ah anneeem diyeceğimiz şeyi eşimizin annesi yapınca kötü mü oluyor?

Valla bence de tereliye bu onun vardı kıyma mevzusu kız tereliye kaynanana laf ediyorsun ama pişileri de götürüyorsun maşallah yaptırdınız mı çatıyı yoksa kaynanandan geçinmeye devam mı devam tabii
tereliye hem kadının yaptıklarını yer hem evinde oturur hem hizmetini yaptırır hem bekar gibi kocasına baktırır sonra da kv nin arkasından dedikodu yapar 😂 üyeliğini sildirip gitmişti çok olmadı hamileydi en son tarzı tavrı ona benziyor.

Fakirsiniz mi demek oluyor , yoksa zehirlemek mi istiyor , yoksa büyü falan filan gibi boş işler peşinde midir diye kaygılandınız ? Bu kadar şaşırsam kadına sorarım anne yarım kg kıyma neden getirdin zahmet olmuş masraf olmuş utandırdın beni derm o da açıklar sanırım.

Ya dert değil de anlam veremedim. Ne benim yarim kilo kıyma yollanmasina ihtiyacım var ne o almak istediyse maddi durumu kısıtlı biri değil. Yarim kilo olması garip geldi
Napsın 5 kilomu yollasaydı ne garipsin ya yarım kilo değilde 1-2 kilo olsaydı sorun yoktu galiba. Allah aşkına konu açmak için açmayın.

Herşeyin altında birşey aramak zorunda mısınız alırken aldı belki de kadın daha önce canınız çekti diye her hafta yapmış istemese yapmazdı niye laf soksun siz niye hep eşinizi yollayıp kendiniz gitmiyorsunuz gidin beraber yapıp yiyelim deyin hem yardım edin hem öğrenin.hem kadına gitmiyorsunuz hem pişi yapsın yollasın istiyorsunuz bu defa yapmadı diyorsunuz öğren yap demişte olabilir
Yoo kafanda senaryoyu yazmışsın iyi günler.

Memlekete gittiğimde marketten alışveriş yapmıştım. Mesela 1 er kilo meyve, 1 kilo karışık çerez, bebe biskuvisi vs. İçeri girerken gelin kız gördü ve hamile. Öyle uğramışlar kalkacaklardı.

Ben de geleceğinden haberim yok diye kendimize göre alınca 3-5 meyve, 1 kase çerez, 1 paket bisküvi ve yine yanında bir şeyler verdim icerik bile tam aklimda degil.

Bu mantıkla düşünürsek, şimdi vermesem belkide diyecekti ki göstere göstere aldı içeri koydu, ikram bile etmedi ki hamile yani alamadıklarındam değil belki canı çekerdi.

Yine ona keza bazen kendisi gelmez, kardeşim gelir. Bir yemek, ya da bir seyler yiyorsam illa ki gönderirim. Kendiside öyledir birşeyler yapınca 1 tabakta olsa getirir. Valla hiç aklımıza garip garip şeyler gelmiyor. Mesela 1 tabak pirinc pilavı bile getirebiliyor. Hiç demedim neden pilav? Etli değil vs. Diye. Ayy hoşuma bile gider düşünmüş diye 😃
Muhtemelen dediğiniz gibi dusundu verdi. Ben baska yaşananlardan dolayı herseyi takar oldum

X