Kaynanam yarım kilo kıyma yollamış?

Yani bu konu bir tek bana mı tuhaf geldi anlamadim herkes ne var bunda demiş ama yarım kilo kıyma nedir arkadaşlar? Yani hic yollamayabilir,kiymayla ilgili mevzu olmamış yani yarım kilo kıyma niye? Hadi içinden geldi dediği gibi aldı yarım kilo mu aldı yani? Komik geldi

Başka zaman probleminiz yoksa kendine alırken az da size almıştır iki kişi iseniz yarım kilo kıyma zaten bir yemek, köfte için yeterli bir miktar ki.

Evinde fazladan kalmiş,bozulmasin diye size vermis.
Olay bu
O kadar mana yuklemeyin yarim kg kiymaya

Et yemedigim icin yarim kilo bir yemek icin cok mu az mi bilemiyorum, ama bizim oralarda böyle ufak tefek verilen ev ihtiyaclara kimse birsey söylemez. Neden olmasin 🤷‍♀️

Burda "neden" diye kafa yoracağınızı
Arayıp tatlı bır şekılde kendınız sorsanız daha mantıklı.
Bizim sağlıklı yorum yapabilmemız icin kayınvalıdenızın huylarını, daha önce bu tarz seyler yapıp yapmadığını vs bilmemiz gerekır.
Burda bosuna cevap arıyosunuz bunun yanıtını sıze sadece kv. Verır

Şaka gibi🤦‍♀️
O bir anne ya kendi yerken aklına gelmiştir oglumda yesin diyip göndermiştir. Neden göndermiş olabilir başka yada illa kasaptan aldıgınız herşeyi 1 kılo mu alıyorsunuz alırken. Bırak sen yeme oglu afiyetle yesin sanada zarar verememiş olur böylece 😬

Kıymalı pişi neden yapamıyormuşsunuz acaba
Pişi zor bişey değilki en fazla hamurunu hazır alabilirsin yani
Böyle şeylerin lafını yaparsan böyle muamele görürsün
Kadında borçları var kıyma alamıyorlar zahar der 🤪

Arkadaşlar kayınvalidem yarım kilo kıyma yollamış. Anlam veremedim. Eşim onlara uğradığında kalkarken eline vermiş kıyma aldım size diye. Şaşırdim neden niye diye. Yarım kilo olmasına da anlam veremedim. Maddi bir sıkıntı vs yok hani yardim amaçlı olsun. Sizce amaç ne?

Daha önce de hamileydim eşim kaynanamdayken canımın kıymalı pişi çektiğini söyledi. Ben eşime söylemiştim yapabilsem cok canim istiyor demiştim annesine söyledi. Kaynanam bazen haftada bazen 10 günde mutlaka pişi yapar yollardi. Hani zaten yapıyor diye ona söyledi. Yapmadı yapmak zorunda da değil zaten de. Esim o lafi ettiğinin ertesi günü 1 kilo kıyma yolladi. O bana manidar gelmişti çok
Otur kıymalı pişini kendin yap demiş olabilir mi 😬😬😬😬 belki de iyi niyet gütmüştür normalde nasıl biridir kayinvaliden

Kıymalı pişi ilk defa duydum.
Deniyim onu yemediğim şeyi canım çekti.
Çibörek gibi midir acaba, sevmem çünkü onu.
Neyse konuya döneyim.
Kendin yap diye yollamış olabilir. İçinden gelmiş olabilir.
Çünkü ben hiç yarım kilo kıyma büyüsü duymadım.

X