Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Ayrılma ihtimaliniz var mi? Yapabilir misiniz, mesleğinin var mi? Aileniz ne der ayrılma durumunda?
Mesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor

Kocamın evi ne olursa olsun, annesi haklıdır dediğiniz için bunca şey gelmiş başınıza. Size ve ailenize bu kadar laf söyleyen insanlarla hala aynı evde kalmayı nasıl mideniz kaldırıyor? Sarılınca mideniz bulanıyormış gerçi zahmet olmuş. O dakika çekip gitmeliydiniz. Sizin o evde hükmünüz yok kocanız annesiyle evli siz de evde bir süs eşyasından farksızsınız. Kendinize biraz saygınız olsun. Boşanın derdim ama biliyorum ki boşanmak niyetinde olan insan o anda çeker giderdi siz hala durup akıl istediğinize göre yine kocamdır diyerek çekiceksiniz. Kendinizi ezdirmeyin bu kadar. Evlenmeden hiç konuşulmadı mı birbirinizi hiç tanımadınız mı anlamadım

ay resmen korku filmi gibi
hiç sağlıklı bir ilişkileri yok anne oğul arasında
evlenmeden önce hiç mi fark etmediniz
aynı evdesiniz ve daha şimdi mi fark ettiniz. :KK57:
o kadar anormal ki ilişkileri sabah ezanına kadar ne konuşuyorlar bu kadar?
kuzuların sessizliği filmi gibi

Kanım dondu resmen. Ağzımı bozan biri değilim ama içimden ne sövdüm. Adamın imam olduğunu ve söylediklerini duyduğum anda kan beynime sıçradı. İşte böylesi rezil kepaze insanlar yüzünden islamın adı kirletiliyor. Yaptıklarının ne islamla ne de insanlıkla alakası var.

Boşanacak mısın? Hayır. E ne diye arkandan ne konuştuklarını öğrenmeye çalışıp seslerini kayıda alıyorsun yahu? Nasıl çıkacak şimdi o sözler aklından.

Bak unutma bir kere şunu kafana sok, evlilik sabır işidir. Sabır etmem dersen boşanırsın bu kadar basit.

Annesini rakip olarak görme. Zaten rakip olmana erkekler izin vermez çünkü erkrklerin kafa yapısı çok başka çalışıyor. Anneyi asla bulamam beni büyütmüş vs. Ama eşi bu olmasa başkası olur kafasındalar.

O yüzden annesiyle yüz göz olma daima sen hatalı çıkarsın. Annesinin sözlerini kulak arkası yap çünkü onlar susmaz. Sadece eşine odaklan. Güzel sözlerle onu kendine çek.
Normal bi adam olsa evet çok haklısınız. Ama değil işte. Kafa yapısı çok çok farklı. Ayrıca anneme babama ettiği küfürleri duysanız eminim böyle konuşmazdınjz.

Asla pişman olmaz. Asla dön demez. Hatta şuan desem böyle böyle konuştunuz. Yarın öbür mahkemede. Der ki sen ne hakla dinlersin bizi. O hep haklı asla haksız olmaz

vallahi şükret ve dua et de öyle desin
sen de boşanırsın
çeyizlerini de kullanmamışsın
git güzel bir adamla evlen adam gibi bir evde mutlu mesut yaşa

Normal bi adam olsa evet çok haklısınız. Ama değil işte. Kafa yapısı çok çok farklı. Ayrıca anneme babama ettiği küfürleri duysanız eminim böyle konuşmazdınjz.

Bu adam kaç yaşında allah aşkına, bir de eminim senden epey büyüktür.

Mesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor
Seni korkutmak icin soyluyor inanma. Ailene ziyarete git ses kayitini dinlet. Bosan demezlerse anne baba degillerdir

Kocanı dinleme o seni korkutmak için öyle söylüyor. Bu adamla 40 yıl yaşayabilecek misin?

X