Kaynanam, kaynım, eşim ve yaşadıklarım

Eşler kolay kolay aileyi ne yaşanırsa yaşansın kenara koyamazlar. Sizin eşiniz bunu başarmış ve elinizden tutmuş. Sende ona bu konuda destek ol, elinden tut. (Seviyorsan) o kadar mutlu olun ki, onlar sizle görüşmek için can atsın. Pozitiflik yayın, siz ikiniz gezin, eğlenin, yaşayın. Oydu buydu şuydu şöyle dedi böyle dedi bunları bırakın.

Daha ne olsun istiyorsunuz?? Ne olduklarını bile bile evlenen sizsiniz Eşinizde onların lafıyla sizi kandırmış yok yok diye ucuz yoldan evlenmişsiniz.İşin sonunda köprüyü yakmış mesafeyi koymuşsunuz adama hâlâ görüş diye ısrar etmek çok saçma kocanın aklı yok mu? Görüşmeye kalksa çocuğu götürse görsünler diye bir de bu durum için kurulup kavga çıkaracaksınız belli.Ya sınırları net koyun ya da saçma sapan kavgalar içinde olun karar sizin.....

Hepsini evden kov ve beddua et bekle.Bi de sizden utanmadan para mı beklemiş kolpalar.Yaptıklarında haram zehir zıkkım olsun.Ben okurken sinir oldum. Sanki siz keyfinizden çalışıyorsunuz.Bu ne ahlaksızlık.Madem kocanda seninle çok mutlu olun inşallah. Onların da canı cehenneme.

Günler gecmıs ama okudum artık yorumlucam …

Konu sahibi olmayacaklar şeyler olmuş yapılmayacak şeyler yapılmış kenara atmışsınız kendınızı onlara şu bunlara bu kavgası yapmışsınız nişanlıyken isteyeydıniz yapmayız diyenide def edeydiniz .

oturun oturdugunuz yerde
Şimdi ne diye adamı onlarla görüştürme derdindesiniz ne istiyorsunuz Allah tan belanızı mı . Sizi isteyende yokmuş zaten bu neyin kafası .

Amma yooo ben böyle rahat edemıyorum kaos lazım diyorsanız arayın özür dileyin davet edin gelsin biraz kayınvalideniz sizde kalsın giderkende o ay ki maaşlarınızı cebine koydunuz mu tadınızdan yenmezsiniz .

Ben de kimseye para verecek göz var mı onlar da onu öğrendiler ondan ipleri koparttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…