- 24 Ocak 2021
- 11.279
- 25.399
-
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Her ailede kayırılan evlat ve ezilen bir evlat mutlaka var gibi , benim eş ailesi de kaynımı başlarında taşırlar, eşime de gelişi güzel davranırlar, maddi manevi tüm yatırımı kaynıma yaparlar, nedenini size söyleyeyim, sizin eşiniz ailesini her halükarda sevip saydığı için ve de ailesine bağlı olduğu için değer göremiyor, kaynınız ise bencil , kendi keyfine düşkün ve sınırları olan bir birey , anne baba hangi evladından korkuyor ve çekiniyorsa ona yatırım yapıyor, hayırlı, iyi evladın kıymeti olmuyor, ha bir de maaşlı, memur gelinin de kıymeti olmuyor3 yıllık evliyim. Eşimle severek evlenme kararı aldık ikimizde yeni memurduk eşim ailemin durumu o kadar iyi değil 5 bilezik kolye falan ben yaparım dedi tmm dedim halledilir. Neyse isteme oldu kaynanam surat asmış isteme günü o zaman nişanlı olan elimden bahsedip duruyor. Sonra gel git tanışma altın ne kadar istersiniz dedi babam siz ne kadar yaparsanız dedi o sırada kaynım atladı şimdi söyleyin ya da bu iş kalsın. Nişan bohçasına annem gil haberli gitmesine rağmen kaynanam o gün misafirliğe gitmiş yolda araba arızalanmış saatlerce geç gelmiş gene buna benzer olaylar ama bilmiyorum körmüşüm. Sonra babam dedi ki kızıma ekstra bir şey yapın eşim bana dedi ailemin durumu sıkışık durumumuz yok bende tm o zaman dedim babamı ikna ettim.Ondan sonra düğün oldu kaynanam mutlu mutlu düğünde gezindi. Kısa bir süre sonra nişanlı olan kaynım evlendi bizden 5 6 ay sonra. Ondan sonra olanlar oldu bana yapılmayan altınlar yapıldı alt katı temizleyip eksiğini yapıp içine marka eşya dizildi bize 1 çeyrek takmayan insanlar bunlara yaptı ben şoke oldum ve eşimle kavgalarımız başladı ben ona dedim sen maddiyatmız yok dedin ben ailemi ikna ettim eşyamı eksik aldım memuruz ama 1 yıllık memur maaşı ile ne gelir ev kira kiralar uçmuş. Neden onlara yapıldı bana yapılmadı annen bana hep sertti ben karakteri öyle sandım ama eltime aşkım canım resmen prenses muamelesi demk annen böyle değil bana öyle. Kavga dövüş evde küslük eşimin ailesini savunması birbirimizi resmen yedik komşular hep soruyordu neden bu kadar ses geliyor kavga ediyorsunuz düşünün. Öyle böyle diğer kaynım da 1 yıl sonra evlendi onlara da üst kat yapıldı artık sabrım bitmişti ha bu arada da bizden para istedi yok kardeşi bin TL yok annesi düdüklü tencere hiç birini almak istemedim daha farkına varmadan onlar hediyeler almıştım veriyordum öğrenince kestim o da sorun oldu. Kaynanam sürekli ağlıyordu bize para yok diye ama aynı şekilde diğer kaynıma da en marka şeyler yapıldı. Benden de para istiyorlar ev kira eşyalar idare eder gece gündüz çalışıyoruz kimse yardıma gelmedi maddi manevi ona rağmen kayınbabam daha arayıp yok şurada soğuk yaptın yok bizi aramadın. Neyse velhasıl biz kaynanam gildeyiz bende kayınvvalideme dedim anne neden herkese her şeyi yaptınız biz tm çalışıyoruz ama hayat çok pahalı ev kira eşya borcu var uzak yerdeyiz araba lazım bari en azından bize biraz araba için destek olun sonra olanlar oldu kaynım diğer odada duydu büyük kavga çıktı kaynım beni evden atmak için üstüme geldi kaynanam susuyor sadece onu tutuyor bana onların yanında mal senin annenin bilmem neresinde dedi. Ben susuyorum 2 kardeş üstüme geliyor bu evden defol bir daha gelme siz çalışıyorsunuz bize ne faydanız var yok kaç bin maaş alıyorsunuz bende siz bedavadan ev aldınız bizim alın teri yıllarca çalışsak alamayız dedim ama boş ondan sonra eşim araya girdi hemen sen kimsin benim eşimi kovuyorsun haddini bil diye o da ona saldırdı herkes araya girdi ama kaynanam o tarafta artık ben araya girdim eşimle 2 kaynım birbirini dövmesin diye eşim ağzına geleni saydı sabah biz 2 miz o evden çıktık eşim 2 saat boyunca ağladı yolda daha sonra bende ona dedim ayrılalım olmaz artık haklarımı ver gençsin işin var evlenirsin bıkmıştım çünkü ama eşim gene ağladı beni sevdiğini annesinden bu kadar büyük darbe yiyeceğini düşünmediğini bu kadarını beklemediğini ve bana sahip çıkacağına söyledi sözler verdi gerçekten de tuttu beni daha fazla el üstünde tuttu onlarla görüşmeyi kesti sanırım 2 yılda 1 defa gitti telefonda da konuşmuyor konuşsa da çok nadirdir. Muhtemelen onlar da gelme demiş olabilir. Sorum şu kaynanam neden evlat ve gelin ayrımı yaptı tm çalışıyoruz diye ama bize de yazık 0 dan kolay mı onlara hazır verdi bize böyle yaptı daha saymakla bitmez bizden galiba para bekliyordu üstüne ben isteyince olanlar oldu. Düşünüyorum oğlunu hiç mi düşünüp özlemiyor. Eşim bundan sonra sen görüşme diyor o da zaten git dedim gitmedi 1 defa dışında anne babadır git dedim gitmiyor. Artık onların arasında ne dönüyorsa. 1 defa haber göndermiş ee beni arasın ben ona ne dedim benle arayı iyi tutsun tabiki aramadım bir evladımız var gene de görüşmüyoruz. Sizce bana neden kancayı taktı diğer eltim mutlu olsun ben olmayım istiyor eşim yumuşak onu kaybetmemek için mi bizi kullanmak istedi? Ve bundan sonra ne yapaym tavrım nasıl olsun sizce görüşlerine açığım kızlar..
Son düzenleme: