Kaynanam, kaynım, eşim ve yaşadıklarım

karı koca memur ailesiyiz. Kayın ailenizin sizden ne gibi beklentileri olduğunu tecrübemle biliyorum. Fakat ben eltinizin aynı binada oturmasını niye kıskandınız anlamadım. Aynı bina ya kv ile aynı binada yaşamak kabus gibi.. etlinize ev verip hayatını esir alacaklar resmen..bence şu an çok iyi konumdasınız oh ne güzel görüşmüyorsunuz bence durumun keyfini çıkarın..

Amin inşallah gerçekten. Çocuk olunca yumuşak karnımiz onlar olduğu için mecbur iyi geciniyoruz

Bizim komsu ilk gelinine pek birsey yapamadi ikinci gelini de herseyi istedi 7 bilezik altin zincir falan dahil
Ilk gelin cok bozuldu bu duruma ne yasandi bilmiyoruz surati asikti dugunde ve komsuya aylarca gelmedi
Komsu dugunden sonra ilk gelinine 3 takmis 5 tane daha aldi borc harc
Sonra da gunluk islere gitti kredi cekti ilk gelinine altin zincir aldi ikisini de esitlemis oldu
Boyle kvler de var

Geline bilezik takmak için günlük işlere gitmek.. ne zor durum.. aslında ikisine de hiçbir şey takmayacaksın en temiziay 2 oğlum var en korktuğum şey evlat ayırmak Allahım korktuklarımla sınama..

Bana maldan mülkten daha degerlı gelıyor kaynana kayınbabayla ıletısımı kesen eş ıcın,mal alıp yarın ev ıslerıne karışsa daha nı ıyıydı laf sokup sureklı hızmet bekleyen ,bu krizde çalışıyorum bunaltıyorlar derdınız
En büyük hedıye görüşmemek ve kocanın senı tutması resmen belanı arıyorsun

Düğünün üstünden üç sene geçmiş artik olan olmuş. Benimde hiçbir sey yapmadi ailesi, kv dem şey demişti sana bişey yaomadim yapabilirdim seni okuttuk dedi. Eşimde kardeşi için ben mi okumasın dedim kendi tercihiydi dedi. Şuanda o evlense yaparlar yapsinda evde o çocuk birbirleriyle iletişimi farklidir

Karı koca neksdar sacmalamıssınız
Bide bosanmaya kadar gelmis is
Hadi diyelim sizi istemediler
Yapmasın bisey tenezzül etmem istemeye.
Yok sayarım yahu
Kimse mecbur degil sonucta ev araba altın vermeye.
Cok takılıyorsanız ona göre muamele gösterirsiniz.
Kocayı bosamaya kalkmak ne mana?

Valla nedeninin önemi yok. Eşiniz de görüşmesin bu ne rezillik. Kayn8non istemenizde altın konusunda olmazsa bu iş olmasın gibi bişey demiş ya isteme olmasın mı dedi kimse de sen ne diyorsun demedi mi . Ek olarak kaynanam da eltimi tutar. Şahsen ne b.k yerse yesinler , yaslılığında ben bakmam şimdi de az görüşüyorum. Hak yiyenin kendinden çocuğundan çıkar malesef. Siz kendi hayatınıza odaklanın.

Benim kayınvalidem eşimin ablası abisi ve anneannesi dedesi bir olup 1 tane ipli çeyrek bileklik taktı üstüne çok şey gibi her gördüğünde neden bilekliği takmadınnnnnnnn nedennnn diye sordu. Ve kaynana anne babasıyla yaşayıp kira ödemeyen memurdu. 20 sene önce boşandığı kayınpederim taktı diye takmadı ama bizden önce evlenen eşimin abisine taktı herhalde ya da abisi kendi biriktirdi bilmiyorum sormadım. Üstüne yüzsüzce altınlarını borç istediler

Bu hikaye gerçek mi borç verildi mi peki sonra ay çok merak ettim

Ay gercekten işin gücün var maddi bir beklentiye neden giriyorsunki
Çek kapını kapat onlarında senden istemeye yüzü olmazdı
Nıye ortalıgı karıstırdınız
Bundan sonrası ıcınde bence karısmayın gorusmeyın
Esınızede gorus dıye baskı yapmayın
Görüşecek busefer yıne vay onu dedıler vay bensız gıdıyorsun
Vay benı saydırmıyorsunlara gireceksiniz
Çekin kapatın kapınızı ne güzel muhattap olmayın ıste

Geline bilezik takmak için günlük işlere gitmek.. ne zor durum.. aslında ikisine de hiçbir şey takmayacaksın en temiziay 2 oğlum var en korktuğum şey evlat ayırmak Allahım korktuklarımla sınama..
Valla isteyen nasil istiyor bilmiyorum kursu falan var mi ki sjdksjk
Biz istesek kvden kavga eder küser ustune bide konu komsuya kötuler esimizle aramiz bozulur vs vs
Millet altin haraç kesiyor resmen
Bide bu komsu ilk gelininin cocugunu okula goturup getiriyordu
Gelin evde oturuyordu komsu 2 dolmus degistirip gidip kizi alip okula goturup evine geliyordu sonra tekrar gidip aliyordu torununu okuldan
O gelin yüyü mü yapti diye dusunmeden edemedik

evli kaldigin surece bu kavga dongusu devam edecektir iletisiminiz mutlaka devam edecektir.bu aileninde dinamigi bu sekilde.ne yaprsan yap duzelmez.ya bosanacaksin ya da bu karmaşaya alisacaksin canim hep savasla gececek hayatin

Görüşü hoşunuza. Eşiniz dizin yanınızda olmuş. Ayrıca onlara ev verdın her seyı yaptın demek dıze düşmezdi eşiniz dıyebılırdı. Tamam sız demısınız. Eşiniz yanınızda. Ne ıstedıgınızı anlayamadım. Evlenmeden keşke sıze yapmadıklarında kabul etmeseydınız

Kısmen haklıyken tamamen haksız duruma nasıl geçilir diye soru sorulsa bu konuyu gösterirdim. Hiç utanmadınız mı kayınvalidenize bari bize araba için destek olun demeye ya. Gururla her şeyi kendimiz yaptık diyeceğinize kendinizi ne hale düşürmüşsünüz.

Helal olsun eşinize. Şimdi çocuğunuzda varmış çekirdek ailenize yönelin. Aile konusunu da açmayın açtığınızda da git görüş onlar senin ailen deyin. Merak etmeyin size kuzu kuzu adım atacaklar

Gerçekten herşeyin hesabını tutup bir de üzerine bunlar için olay çıkarmak gerekli miydi? Yapmasatydınız bir ağırlığınız olurdu. Bir de boşanmak bu kadar kolay mı yani adam sizin yanınızda hala boşanalım diyorsunuz

İyide kendiniz istemiş siniz.Babanizi ikna etmeseydiniz.Demekki elti etmemiş ailesini ikna Cok çirkinlik olmuş.İnsalksh eşiniz sonuna kadar bu tavrını aynı tutar.Yoksa sürmez evliliğiniz.Uzak duracaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…