He bu arada da madem o kadar becerikli pilav yapmasini benden ogrendi,olabilir tabiki ama hani herseyi biliyorum tarzindalar ya bu kaynanalar,madem biliorsun herseyi iyi pilav yapmayi niye ogrenemedin simdiye kadar esimin dedesi pilav yemeyen insan ilk defa benim evimde yemis kendi diyor kaynannam.seninki de ayri bisey ne demek kahve yaparken basinda beklemej herkes ayri bi kafadan.
Tabiki begenmeyebilir,herkesin zevk meselesi.Benim ailem de gecen yil yanima geldiler ne annem ne babam ne kizkardesim hicbiri kayinvalidemin yemegini begenmedi yagdan gecinmiyordu diyor annem ,netYaptığınız yemekleri beğenmiyor, net.
Iftar sofrasinda hamburger ilginçmiş yalnız.
Bence de en makul seçenek bu.Siz yemek gotururken once kendi yemeklerini koyuyorsa sizde yemek goturmeyin onun yemeklerini yiyin.O size yemek getirip sofraya koyyorsada yemek pisirmeyin onun getirdikelrini yeyin ne guzel iste )
Bende zaten esim sogumasin diye onun yanindayken bisey demiyorum tekken soyluyorum, nasil kayinvalidem oyle yapiyor bende oyle yapiyorum..ama sunu diyim esimin kardesi ve karisi yillar once bir ay falan ayri kalmislar ,kayinbiraderim annesinin evinde kaliyor. Kayinvalidem dusun gelini arayana kadar neoldu neetti diye sormuyor evine geri don demiyor ,bunu esim anlatti ben sok insan demez mi oglum evine geri don diye .Iste farkli kulturde bunlar olabiliyor. Takma sen relaks ol. Sen taktigin icin esinde sana karsi olmasin. Kacirma adami diger tarafa. Farkliyi gectim ayni kulturde bile oluyo. Benim kaynanam bana oglum olmasa seni alan olmazdi diyen biri ve evleneli 1 ay olmus. Senin oglun 10 yildir pesimde kosturuyo dedim ama gulerek. Parlamicaksin kizmicaksin alay eder gibi konuscaksin. Bana bunlari bide oglunun yaninda diyor dusun yani. Ama altta kalirmiyim sanslarina arkadasim aradi yanlarindayken bana neden evlendin sana aday hazirdi dedi. Kaynanamin gozleri pirtladi. Istesem 10 yil once evlenirdim ama evlenmemek benim tercihimdi dedim. Esim bana hep der cok uyanik ve pratik zekan var. Hazir cevabimdir. Oyle olmak gerekiyo cunku. Bazen esim anneme soyle icinden geceni ama aglatma tamam mi der. Oyle deyince daha da yumusarim esimi kirmak istemem. Bende de cok sey var emin ol ama ben zerre altta kalmiyorum aileme gelip kizin boyle deseler bile ailemin verecegi cevap kizdirmayin tententeni olur. Rahatlik onemlidir
Bende zaten esim sogumasin diye onun yanindayken bisey demiyorum tekken soyluyorum, nasil kayinvalidem oyle yapiyor bende oyle yapiyorum..ama sunu diyim esimin kardesi ve karisi yillar once bir ay falan ayri kalmislar ,kayinbiraderim annesinin evinde kaliyor. Kayinvalidem dusun gelini arayana kadar neoldu neetti diye sormuyor evine geri don demiyor ,bunu esim anlatti ben sok insan demez mi oglum evine geri don diye .
Demez.Hatta benim kayınvalidem kaynım için keşke çocuğu olmasaydı (ilk evliliğinden çocuğu olmamış) ne güzel bunu da bosatirdim dedi.Ama şimdi söylesem yuzume karşı bana iftira atıyorsun der.Hicbiri senin anan baban değil ,seni düşünmelerini ,senin çıkarını görmelerini bekleme lutfenBende zaten esim sogumasin diye onun yanindayken bisey demiyorum tekken soyluyorum, nasil kayinvalidem oyle yapiyor bende oyle yapiyorum..ama sunu diyim esimin kardesi ve karisi yillar once bir ay falan ayri kalmislar ,kayinbiraderim annesinin evinde kaliyor. Kayinvalidem dusun gelini arayana kadar neoldu neetti diye sormuyor evine geri don demiyor ,bunu esim anlatti ben sok insan demez mi oglum evine geri don diye .
KK' de kayınvalidesini seven tek ben miyim acabaAllah razı olsun valla. 3,5 yıldır hiç kırılmadım. Eşimi doğurması bile onu sevmem için yeterli bir sebep az görüşüyoruz ondan mı acaba? Bir doktora mı görünsem
Ayy iyi ya sevindim, tek değilmişim ☺Haha bende seviyorum kiz hic kavgamiz olmadi cok sukur. Az gorusmenin faydasi
Tabiki begenmeyebilir,herkesin zevk meselesi.Benim ailem de gecen yil yanima geldiler ne annem ne babam ne kizkardesim hicbiri kayinvalidemin yemegini begenmedi yagdan gecinmiyordu diyor annem ,net
Sanırım kv niz sadece kendi yaptığı yemekleri yemek ve yedirmek istiyor. Böyle bir takıntısı varsa, kendi dışında birinin yaptığı yemeği yiyemiyorsa yemeğe misafirliğe gitmeyecek o zaman.Dogru anladiniz:)birde gelmis dalga geciyor korkma korkma yenilir diyor cunku kendisi sormus ne yapayim diye bende kirmiyayim diye cayin yanina biseyler yap dedik,cayin yanina haric herseyi yapmis getirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?