Bir yazı gördüğümde, önce noktalama işaretlerinin içimi açmasını beklerim. Sonra imlâyı gözden geçiririm. Sizde her şey hak getire...
Halamın eşi de faslıydı bu tür şikayetleri vardı rahmetlinin götür sen masa hazırlanırken koy yenir
Dogru anladiniz:)birde gelmis dalga geciyor korkma korkma yenilir diyor cunku kendisi sormus ne yapayim diye bende kirmiyayim diye cayin yanina biseyler yap dedik,cayin yanina haric herseyi yapmis getirmis
Ay valla ben de aynir detten bir adet istiyorum:)))Dogru anladiniz:)birde gelmis dalga geciyor korkma korkma yenilir diyor cunku kendisi sormus ne yapayim diye bende kirmiyayim diye cayin yanina biseyler yap dedik,cayin yanina haric herseyi yapmis getirmis
Esimlemi paylasayim sizce haklisin dermi ?genel olarak hep anneleri hakli ,biz haksiz..Her konuda sadece bu konudada degil canimKültürünüz baya farklı ama şunu merak ettim aynı şeyi kendi anneniz yapsa "annem beni çıldırtıyor "başlığı açacak miydiniz?
Her şeye takılırsanız hayat geçmez. Huyunu öğrenmişsiniz siz ona uyun kac yas büyük sonuçta eşinizle paylaşacağınız konuları da burada paylaşmanın pek bir anlami yok.Baska olaylar da yaşamış olsanız burda gaza gelirsiniz daha kötüye gider durum Allah yardimciniz olsun.
Bunu ramazan bittikten sonra deneyecegim ama emin ol israrla yine cagirir kalin der, caydan sonra butun cocuklari genelde aksam toplandiklari icin..Birde tek konu yemek degil iste herseye ben diye atlamasi ,benimde buna karsilik cevap verdigim icin ona sinir oluyor.Gecenlerde onlarin tarafindan misafirim gelecekti ,gelecek olanlar ilk defa gelecek pogaca yapicam dedim yarina,yok ben yapicaktim diyor ,arkadasim sen kimsin hemen atliyorsun bana sordun mu? Yok ..diceksiniz ki iste ne guzel ama evime ilk defa gelecekler kayinvalidem yapsa anlamazlar mi onun yaptigini..tamam anladik yapabiliyorsun ama bi genclerin onunu acin.Yemekli buluşmalar yapmazdım. Herkes kendi evinde doyursun karnını, çaya geliriz/gelin derdim. Mesele de delirmeden çözülürdü.
Yok canim tam tersi temizlik konusunda hepsinden en titiziyim temizlik konusunda sorun yok,sorun esime kendîne unutturmama cabalari.Evine gittigimizde zaten diyorum begendigim olunca a cok guzel olmus diye.Bir kere esim peynirli pogaca seviyor onu yapmistim.esimde annesine anlatyordu benim yaptigimi,kendide yapiyor guzelde oluyor ama ertesi hafta git sen hemen patatesli ,peynirli pogaca yap..2 yildir burdayim bir kere gormedim peynirli yaptigini hep sade gordum pogacayi.Ama kendi esimin begendigi bisey yapsa kiskanipda ben gidip yapmam onun yaptigini.Okuyana kadar boğuluyodum nefes alamadım.Kv sizi pis falan mı buluyo acaba yemeğinizi yemek istemiyo ne zorlayıp duruyosunuz bırakın ne hali varsa görsün
Yok canim tam tersi temizlik konusunda hepsinden en titiziyim temizlik konusunda sorun yok,sorun esime kendîne unutturmama cabalari.Evine gittigimizde zaten diyorum begendigim olunca a cok guzel olmus diye.Bir kere esim peynirli pogaca seviyor onu yapmistim.esimde annesine anlatyordu benim yaptigimi,kendide yapiyor guzelde oluyor ama ertesi hafta git sen hemen patatesli ,peynirli pogaca yap..2 yildir burdayim bir kere gormedim peynirli yaptigini hep sade gordum pogacayi.Ama kendi esimin begendigi bisey yapsa kiskanipda ben gidip yapmam onun yaptigini.
Hiç bir şey anlamayınca ne yapıyoruz :))anlamadımda :))Siz kayınvalidenize misafirliğe giderken yemek götürdüyseniz, kayınvalideniz sizin yemeklerinizi sofraya koymuyor. Ancak size misafirliğe gelirken kayınvalide sizin yemeklerinizden yemek yerine, kendi yemeklerinin sofraya konulmasını istiyor.
Doğru anladıysam dürtün, yanlış anladıysam düzeltin :)
Yemeği siz yapıyorsunuz;ben servis ediyorum; forumdakiler yemiyor:)Hiç bir şey anlamayınca ne yapıyoruz :))anlamadımda :))
Poğaça yapacaginizi neden söylüyorsunuz ona ?Bunu ramazan bittikten sonra deneyecegim ama emin ol israrla yine cagirir kalin der, caydan sonra butun cocuklari genelde aksam toplandiklari icin..Birde tek konu yemek degil iste herseye ben diye atlamasi ,benimde buna karsilik cevap verdigim icin ona sinir oluyor.Gecenlerde onlarin tarafindan misafirim gelecekti ,gelecek olanlar ilk defa gelecek pogaca yapicam dedim yarina,yok ben yapicaktim diyor ,arkadasim sen kimsin hemen atliyorsun bana sordun mu? Yok ..diceksiniz ki iste ne guzel ama evime ilk defa gelecekler kayinvalidem yapsa anlamazlar mi onun yaptigini..tamam anladik yapabiliyorsun ama bi genclerin onunu acin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?