BendeNokta (.), virgül (,). Allah aşkına bir kullanın şunları.
Hiç bir şey anlamadım. Anlayan birilerinin gelip açıklamasını bekleyeceğim.
Nokta (.), virgül (,). Allah aşkına bir kullanın şunları.
Hiç bir şey anlamadım. Anlayan birilerinin gelip açıklamasını bekleyeceğim.
Ay ne guzel acikladin )Siz kayınvalidenize misafirliğe giderken yemek götürdüyseniz, kayınvalideniz sizin yemeklerinizi sofraya koymuyor. Ancak size misafirliğe gelirken kayınvalide sizin yemeklerinizden yemek yerine, kendi yemeklerinin sofraya konulmasını istiyor.
Doğru anladıysam dürtün, yanlış anladıysam düzeltin :)
ne guzel iste sizde hic bir sey yapmayin guzelce yeyin getirdikleriniDogru anladiniz:)birde gelmis dalga geciyor korkma korkma yenilir diyor cunku kendisi sormus ne yapayim diye bende kirmiyayim diye cayin yanina biseyler yap dedik,cayin yanina haric herseyi yapmis getirmis
Madem adetmiş ve takıntı haline dönüşmüş bu durum, eşinizin en sevdiği yemeği/tatlıyı yapın götürün. Abartmayın ama tek çeşit olsun. Kayınvalidenize de oğlun çok seviyor onu yiyelim diyin. Zaten eşiniz de isteyecektir. Eğer kayınvalide yanında eşiniz yemesem de olur derse evde de yapmazsınız o yemeği bir süre:)Goturmezsende lafedilir kesin bu sefer adetleri el bos gidilmez,ekstrada giderken gelenlern eline veriyorsun evlerine donerken zaten ama emin ol cogu yemegi dokuyorlardir nasil muslumansiniz dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?