kaynanam beni cildirtiyor

sizce ben mi cok abartiyorum

• hayir

OY: 25 36,8%
  • evet

OY: 45 66,2%

• Ankete Katılan
    68
Yahu bunun için mi kaynananız sizi çıldırtıyor.
Burada ki modaya uyayım mı dediniz?
Bırakın Allah aşkına.
He evet modaya uydum ne alaka ben derdimi anlatiyorum dalga gecilsin diye degil
Evet canim haklisin ben ilk basta hic kotu dusunmemistim birgun mercimek corbasi yaptim goturdum esimin cok sevdigini soymemistim ama valla su mubarek gunde aklima geldiyse, tak 3gun sonra mercimek salatasi getirmis ,esimin sevdigini imaediyor bana 2 yildir mercimek salatasi getirmemissin ,ben yapinca hemen aninda getiriyor

Yok canim haftada bir iftar yapiyoruz ama esime anlatsam desemki sen oyle dusunuyorsun biliyorsun ki esler hep annelerin yaninda kendi eslerinin yanindz hic olmazlar.Annesini tabi atacak degil ama hep annesi hakli
Öyleyse onlara iftara giderken siz eşinizin sevdiği bir tatlıyı yapın .Evden çıkmadan esinize tatliyi daha once kayinvalidenizin cok begendigini aslinda o gün hiiic vaktinizin olmamasına rağmen anneciginiz için yaptığınızı söyleyin.Genelde de siz gidin koca insanları yollara dokmeye gerek yok .Yani siz de eşinize oynayin

Sende deseydin
Yapacağını soyleseydin biz yapmazdk israf olmazdi diye alttan alttan laf soksaydn

Birde dun sabah esimle kavga ederken baska bi konudan acildi bana ima ettigi ;ben ailesinin gozune girmek icin namaz kiliyormusum gibi bisey ima etti.Cok uzuldum ,ben o zaman kucukken kuran kursuna gidiyordum evet senin annen baban icin gidiyordum dedim,sustu kaldi

Suan sizle tam olarak ayni durumdayim ve esimin ailesi yaptigim hicbiseyi yemez. Hemde hicbiseyi. Takmamayi ogrenin derim ve yemek saatlerinde bir araya daha az gelin. Esinde goruyodur belki bu durumu

Suan sizle tam olarak ayni durumdayim ve esimin ailesi yaptigim hicbiseyi yemez. Hemde hicbiseyi. Takmamayi ogrenin derim ve yemek saatlerinde bir araya daha az gelin. Esinde goruyodur belki bu durumu
Beni en iyi anlayan sizsiniz galiba kayinvalidem temizlik hastasi oldugumu bilir, cocuga mesela oyuncak verir yikadim yikadim der iyi de ben sana sormadim ki yikadimmi diye ,esim begensin kiskanir ne varki mutlu olman lazim.Eve komidin alincak esine soyle internetten alsin der ama 2 3euroluk icin alincagi zaman aliverir .Benim ailem geldiginde illa buzdolabini biz aliverelim dediler ama esimin ailesi sagolsun hicbisey almadi,allaha sukurde herseyimizi kendimizi aldik allahimda kimseyi kimseyi muhtac birakmasin.

Siz de onun getirdiklerini koymayin.

Beklentiye hic girmeyin bence. Biraz resmiyet koyun ve evle ilgili yapilcak seyleri onlara soylemeyin. Kendi kv mde merak eder evimle ilgili bazi seyleri hissediyorum ama bana acikca sormaz mesela. Anlatmam ve esimi de tembihlerim kimseye soyleme diye. Bende tam tersi rahat biriyimdir kv titiz biridir. Orta yol maalesef olmuyo boyle durumlarda. En guzeli herkes kendi evinin duzenine baksin kimse kimseyle icli disli olmasin. Kafaniz daha rahat oluyor.

Yok canim haftada bir iftar yapiyoruz ama esime anlatsam desemki sen oyle dusunuyorsun biliyorsun ki esler hep annelerin yaninda kendi eslerinin yanindz hic olmazlar.Annesini tabi atacak degil ama hep annesi hakli
ay canim takma kafana benim kayinvalidedei oyle. benim goturduklerimi sofraya koymaz. kendi hazirladiklarini koyar. bende hic bir sey goturmuyorum. esim laf etti bir iko annen begenmio goturmuyorum diyorum. isime geliyor. o hazirlar ben yerim zaten calisiyorm

Benden once atliyor ben mutfaktayken hemen 2tabak verirmisin diyor ,ya kendi cok iyi aslinda ama bazi huylarini alttan alttan yapiyor esimin yaninda bisey demez ama tek iken lafi sokar
Allah yardimciniz olsun. Ama anladigim kadariyla esiniz ailesine cok düskün oldugu icin bu sımarıklıklarına maruz kaliyorsunuz.

benimde oyle kayinvalide. oglun begenmis almis beni diyorum.

Hani diyorum ben mi kotuyum allaha sukur ne gorumcem ne eltilerimle ne kiskancligimiz ne biseyimiz oldu.Bir gun dugunde hava cok sicakti bebegim sicaktan durmuyordu emziriyordum,kayinvalidem gelmis baska kadina tanimiyoruz bile cok sutu yokta diyor ,baska zamanda bi kac kere ac bu cocuk ac dedi ,bende kizdim esime dedim esim gelmis nolcakki diyor ,bende dedim tanimadigim insanlara benim ozelimi anlatamaz dedim.Kisacasi patavatsiz allaha sukur bebegimi de hala emziriyorum bir kere bile hasta olmadi ve sutumde geliyor.

bosver, kendini geriye cek. arama. sorma. gitme. onu kalee alma bile. o zaman rahat edersin. ben oyle yapiorum.

Demekki yemeklerinizi beğenmiyor oglunada kendi yemeğini yedirmek istiyor ama pizza Hamburger nedir koskoca kadın iftara daha düzgün yemek yapamamismi bide sizin kileri beğenmiyor haklısınız tabi

Goturmezsende lafedilir kesin bu sefer adetleri el bos gidilmez,ekstrada giderken gelenlern eline veriyorsun evlerine donerken zaten ama emin ol cogu yemegi dokuyorlardir nasil muslumansiniz dicektim
Bu ne saçmalık yahu
Bi eve giderken yemek götürülecek
Birileri geldiğinde evlerine dönerken ellerine yemek tutuşturulacak
Bunlar ne tuhaf adetler
Yemekten soğurdum ben olsam

Ayrıca önce kendi yemeğini yediriyor benim yemeğimi sonra sonra diyormuş ya
Sende yemek götürme
Artık birşey getirmycem nasıl olsa yenmiyor de
Kimse kimseye yemek götürmesin yahu
Herkes kendi evindeki yemeklerden yesin
Başka işiniz mi yok allasen

Ama sunu gordum hayatta benim ailem istemedi,esimi uzak diye kabul ettirdim yinede ve annecum gecenaylarda kalin bagirsak kanserinden ameliyat oldu,allahtan iyi huylu timormus doktorlar 1.5 yildan beri olusmus bu demisler yani ,hersey benim stresimden o kadar uzuluyorum ki hep kendimi suclu buluyorum ama esim az ben hakli olsam bile beni savunmucak bunu gordum o kadar uzuluyorum ki .Sukurler olsunki annecim iyilesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…