Kaynanam bana saldırdı.

Beklenti dogumdan önceki zaman icin de:

Kv nin yaptiklarina karsilik yaptiklarin okey. Ama senin hatan ne soyleyim mi? 4 ay oldu 2.bebegimi dogurali. Ilk bebegimde yanimda bi gece annem kaldi sonra 4 5 gun donusumlu gunduz geldiler kv ile aksam herkes evine gitti geri kalaninda yalnizdim. 2. Bebegimde kimse gece yanimda kalmadi. 4 5 gun gunduz geldiler gittiler sonra yine yalnizdim. Gerekirse ev daginik oturdum gerekirse ogluma yumurta pisirdim kendime pisiremedim bazen esim gelmeden aksama kadar tuvalete giremedigim oldu ama kmseyi istemedim. Emzirecek olan sensin uyutacak olan sensin ev isi icin bunlara katlanmaya gerek.yoktu. senin hatan da bu. Ama iyi olmus zaten manyakmis kaynanan kurtulmus oldun

Tam olarak bunu demek istedim esı de suclu, ama cevremden bılıyorum bazı kadınlar kayınvalıdelerıne en son noktada patlıyor, konu sahıbı gibi

Kadin burda gayet makul ya hu.
Olabilir boyle seyler gergindik demis.
Kiskandim bize de gelin demis.
Uslubu kendi ifade etme sekli sizden daha iyi bence.
Acikca itiraf etmis, gergindik diye kapatmaya da calismis.
Ay bilmiyorum kadini asiri zorlamis darlamis gibisiniz. ben gittikce sizi daha fazla hatali buluyorum.

Ay bir de oyle bir yazmis ki "sok oldum onunde cay oturmus bana kahvaltti ettik biz dedi" falan.
Kadina hizmetci muamelesi yapmak bu, beklenti de degil.

Ben eşimin hatrina sustum. Sustukca başıma çıktı kadın.
Sizi anlıyorum zaten cogu kadın kayınvalıdesı sorunlu biriyse esı ıcın katlanır susar ama bi yerden sonrada patlar malesef, keske bunlar yasanmasaydı ama yasandı onemlı olan su saatten sonrakı tavrınız

Vallahi okuduklarimdan çıkardığım;
Sizde az değilsiniz !

Lohusa lohusa lohusa.

Eee tamam canım, pek çoğumuz doğurdu. Ne yapalım...
3 hafta olmuş anneniz gitmiş, kayınvalidem önüme zeytin çıkarmadı diye söyleniyorsunuz.
Eee 3 haftada artık kendinize gelin yani .
Kalkıp kahvaltınızı yapabilin bir zahmet.
Kendi eviniz üstelik.
Gir çık ne varsa ye. Kime ne ...
Ama kayinvalideye bilenmek dolaptan zeytini almaktan daha kolay tabi ....

Kadın gelmiyor, gelmesin diye her şeyi yapıyorsunuz. Sonra da sen üç aydır beş dakikalık yerde oturdun gelmedin diye laf ediyorsunuz.

Sizi ittiğine bile yüzde yüz inanamıyorum mesela..
Olaylara bakış açınız çok farklı geldi bana . Yani belkide evet sarılmak istemiş, siz refleksle saldıracak sandınız kendinizi korumaya aldınız olabilir.. bilmiyorum.

Her şeyde yüzde yüz siz haklı, o haksız olamaz gibi geldi. İnsanı kışkırtan sürekli bir şeyler söyleyen bir tarzınız var.

Artık görüşmemek hepinizin hayrına olacaktir şüphesiz.

Annem 20 gün kaldı. Kayınvalidem ise 33 gün
İşte onu diyorum iki anne için de cok fazla max 1 hafta da zaten toparlanırsınız.
İlk bir kaç gün kalınır sonra herkes evine gider , eşiniz yardımcı olacaktı izin alıp.
Eşiniz de konu mankeni gibi , o kadar şey olmuş hiç birinde ortada yok.

Allah askina 40 dediler diye illa 40 gun dolmasini neden bekliyirsunuz?Ayaklandiniz gonderin evine aileleri.Kendiniz kasiniyosunuz valla.

Hayır dedim ki "çocuk seni tanımıyor ki, ee çekip gitmeyecektin o zaman torununu 3 ay önce birakip sen gittin sonra da ayağına bekledin paket gibi" dedim

Siz de az degilsiniz hani Kadinla olan derdinizi cocugu katmadan da cözmeye calisabilirdiniz. Ama siz orda laf sokmayi tercih etmissiniz. Öyle veya böyle patlayacakti. Böyle aile ortamlarda büyüyen cocuklara yazik oluyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…