Kaynanam bana saldırdı.

Denize gittiğinden kimsenin habeti yoktu. Ve sen mi duyurttun bunu? Bunun adı fitne çıkarmaktır. Bunun üstüne ne bekliyordun? Seni kucaklamalarını mı? Ortalığı karıştır, bie de gel dert yan. Pes

Iki cambaz bir ipte iki kaynana bir yerde olmazzzz.

Gelin olarak siz de suçlusunuz çoğu kadın kimse olmadan lahusalığı atlatıyor. Anneniz yeterince kalmış kv'yi neden yollamadınız ki?

Tabi ki de gorusmeyin
Ama sizin laf söylemek için kv de gitmenizi normal bulmadım.tekme atıp gozluk kirmissiniz.
Hicbirsey normal değil. Şeytan bile olsa karşınızda anneniz yasinda biri var., Kendinizi koruyun çekilin.cocugunuzla siz neden oraya gidiyorsunuz ki? Bunların olacagi belliymis

Sizinde ağzınız bozuk tek taraflı haklı degilsiniz

Laf sokup durmuşsunuz, yüz göz olmuşsunuz. Tekme atmışsınız. Sizin de hatalarınız var. Eşiniz şimdi yanınızda olur. Yarın obür gün sizi suçlar. Eşiniz ile annesinin, çocuğunuz ile babaannesinin arasına girmeyin. Kenarda kalın, mesafeli olun ve beklentiye girmeyin.

Son düzenleme:
Rezillik diz boyu...

Doğumdan sonra haftalarca anne, kayınvalide bakmasını zaten hiç anlamıyorum, yatalak gibi. Biz de sezeryan doğum yaptık, akşamına eve dönüp, yemek yaptık, iki çocukla hemde. Millet ne kadar prenses. Annem yok, kayınvalideme de gel demedim bile. Gelince böyle rezillik oluyor işte. En güzeli yalnız olmak.

bu 40 gün lohusalık olayı nedir ya sen tek başına bakamıyomusun çocuğuna bi süt verip altını değiştirecen benim kızım prematüreydi annem 2 gün kaldı yanımda kayınvalide hiç yoktu bu nazlar niyazlar çok kaprislisin eşinde kılıbık belliki o raddeye gelene kadar beklemiş ne seviyesiz bi olay kayınvalidene tekme atmışsın o iteklemiş ayrıca evlenmeyi biliyorsanız evliliğin çocuğun sorumluluğunu almayı bilmelisiniz ben sezaryenli halimle 2.gün ev süpürdüm bırak lohusa yatmayı

Doğumdan sonra aileler çok geriliyor..kızlar lütfen doğumdan sonra ailelerin o kadar uzun kalmasına izin vermeyin,bebeğin sorumluluğu üzerinize ne kadar çabuk alırsanız, işler o kadar kolaylaşır..yoksa sonunda herkes birbirine kırılıyor..

Üzücü şeyler. Kayınvalidenizin tavrı sinir bozucu. Ama tekme atıp gözlüğünü kırmak nedir? Bu nasıl bir tavırdır. Kayinvalideniz size saldırmış ama karşılığını fazlasıyla almis. Düşünün oglunuzu buyutuyorsunuz evlendiriyorsunuz, sonra gelininizin size tavrı bu. En fazla mesafe koyardiniz olur biterdi. Bu olayın çıkış sebebi kusura bakmayın sizsiniz. resmen üzerine üzerine gitme durumu var. Kayınvalideniz her ne kadar rahatsız edici bir insan olsa da sonuçta anne. Eşinizin annesi. Hadi onu geçtim, sizin büyüğünüz. Sizin de oğlunuz var. İnşallah yavrunuz büyüyüp evlenince eşi size bu şekilde davranmaz.

Bence siz gorusmeyin.cocugu babasi gostersin tamam

Sarılacam demekle ne demek istedi?Size mi sarılacakmisNe okudum ben ya... Şükür bebeğe bir şey olmamış.

Herkül müsün mübarek ilk gün değildir bence o bir hafta sonradır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…