Kaynanam bana saldırdı.

Konu sahibinin hamilelik konularina bakin birde. İskender sevdigini bilen kv konusahibine istkender alip getirmemiş an filan

Evet lohusa halde bu kadar saçmalığa nasıl susulur? Çocuğu aç birakti diye burda laf etmiş e sen annesi olarak nerdesin acaba? İnsanlar böyle sınırlarını korumayip saçma sapan şeylere susuyorlar sonra bir birlerini tekmeliyorlar. Ayrıca bunların hepsi 1+1 evde oluyor. Allah'ım içim daraldı.

Sonuna gelene kadar sizdede çok hatalar gördüm ama yeni anne olarak bebek kucağındayken sizi ittiğini görünce kan beynime sıçradı el kadar bebek düşüyor hala size vurma derdinde o sıradasa bebek tehlikede boğazını keserdim o karının

Çok kötü olmuş ya

Kayınvalide ruh hastası, ama siz de elinizden geleni ardınıza koymamışsınız. İşler bu noktaya gelene kadar ince ince oya gibi işlemişsiniz her şeyi.
Kayınvalidenin evine gidip ağzına geleni sayıp sonra ilk fırsatta sanki hiçbir şey olmamış gibi yok çocuğu sildin yok ben gölge miyim. Mümkünse herkes birbirinin hayatında gölge gibi olsun. Yoksa bu anne ve babanneyle çocukta bir sürü travma gelişecek.

Ya senin kafanda koca lafı, tazmanya canavari gibi bisey olarak kodlanmis cok komik bu farkında olsana bi artık. Çünkü sen koca dedikçe benim aklımda döne döne fütursuzca evin içinde hareket eden, ortaligi birbirine katan, yüz verdik ayiya geldi sicti ipek halıya lafina cuk oturan beyinsiz bi hayvan canlanio gözümde

Kizlar konuyu değiştireyim.esinjz sizden gizli birikmisinizi ailesine verirse naparsnz.Ve ailesinin durumu çok iyi olmasına rağmen evlenirkn vs bir gram yardımları olmamışsa size??

Kocaniz yavsagin teki. Siz de maalesef herkesi memnun etme pesindesiniz. Kvnizin her yerinden red flag fiskiriyor siz ise eve alma derdindesiniz. Uzak durun uzak tutun, hayatinizi yasayin.

Evet kadın deli ama sİzde laf sokıp sokup durmussujuz. Mesela durduk yere cocuk seni tanımıyor bile demişsinz ne mana o sırada

3 aydır görmüyorsun kısmına kadar sizi haklı buldum ama ondan sonra resmen kadıni tahrik etmişsiniz.Bulasip durmussunuz.Agzinizi tutsaydiniz keske.Derdiniz neydi sizin tam anlamadım.Kadin yanınızda kalınca sürekli evimizdeydi diyorsunuz tartışma olmuş annenizde kalmışsınız üç ay.kadin gelmemiş .Hazır uzakta daha ne ortalığı bulandiriyorsunuzki.Sizde hiç masum değilsiniz.Kayinvalide zaten komple hatalı hiç olgun davranmamis sinirlerine hakim olamayip sizi itmiş.İkinizde ergen gibi davranmissiniz Allah korusun ikinizin yüzünden bebeğe birşey olsa ne olacaktı .En büyük hata sizide annesinide tanıyan kocanizda .Önlemini alıp sizi yanyana getirmemeliydi.

23 yaşındayım, bilmiyordum ailesinin ve eşimin böyle olduğunu evlendikten sonra daha çok şey öğrendim hiçbirini ne eşim nede ailesi söylemedi önceden.

Kizlar konuyu değiştireyim.esinjz sizden gizli birikmisinizi ailesine verirse naparsnz.Ve ailesinin durumu çok iyi olmasına rağmen evlenirkn vs bir gram yardımları olmamışsa size??
Siz niye durduk yere milletin konusunu değiştirmeye kalkıyorsunuz ? Kendi konunuzu açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…