Kaynanam bana saldırdı.

Elden ayaktan mı düştünüz, aciz misiniz? Siz de aramamıssınız, onlar da. Niye çorba yapıyormuş? Hem belki onların 8 ayda acizliği oldu?

Yatacak yeri yok o kaynananla kayınpederinin eşinde yazık ama helal olsun biraz gecte olsa tavrını koymuş

geri dönülmez şeyler yaşamışsınız. neden sorsunlar...

Ortada şiddet hakaret ne ararsanız var ben olsam benim annem yapsa bende görüşmem. O şiddeti ha bana göstermiş ha eşimle yavruma ne fark eder.

Ortada şiddet hakaret ne ararsanız var ben olsam benim annem yapsa bende görüşmem. O şiddeti ha bana göstermiş ha eşimle yavruma ne fark eder.
Konu sahibinin kendisi de altta kalmamış. Kimse anasını babasını silmez. Kendi görüşmez o ayrı.

o itmiş konu sahibi tekme atıp gözlüğünü kırmış... halen 8 ay, çay, çorba demiş, anlamadım... o kadar yaşanan şey var.

Öyle ama hani yazmışsınız ya profilinize "Senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor. "
Etkiliyor işte. Bu denli büyük cahillikler daha da ebedi etkiliyor maalesef
Ölmemiş miydiler sizin için? Ölüler kimseyi etkileyemez. Konuşmazlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…