- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.602
-
- Konu Sahibi Thedemetriax
Evet çünkü eşim beni kapalı görmek istiyor bende çok mutlu olmadım bu durumdan ama eşimi mutlu etmek istedim sonradan alıştım namaz kılıp, Kur'an okuyorum. Siz hiç böyle birşey yaşamadığınız için yorum yapması kolay oluyor. Görümcelerim hep laf soktu kavga çıkardı evlendiğimiz günden beri. Eşim hep para yedirdi hala yediriyor cezaevinde kaynım var 2000 TL gönderiyor çocuğum var ve kaçarak evlendim.
Beddua etmiyorum yaşadıklarım kolay değil herşey biranda gelişti. Beni çağırdılar eşimde götürdü bunları yapacaklarını bilmiyordum.Tarzınızı benzetmistim ama vazgectim. O kimseye sizinde basiniza gelsin minvalinde beddua etmezdi
Sizinde başınıza gelsin o zaman böyle boş konuşmayı görürsünüz o zaman ne diyeyim. Görümcelerim laf sokuyor, babası abisi eşimin parasını yiyor. Eşim dellendi bunları haketmedim dedi. Tabi size lay lay lom
Siz burda insanlarla dalga geçmek için yorum yapıyorsunuz? Ben darbe almadım ama senin alman yakındır böyle giderse kafan çünkü şuan mutlusun ama birden mutluluğun bozulursa o zaman anlarsın
Biz ailesinden ayrı ve uzak yaşıyoruz. Çok iyiyiz ama onlar sorun çıkarmazsa tabi. Geziyoruz, eğleniyoruz mutluyuz şuan da öyle bakalım babası konuşursa ne diyecekHanımefendi eşiniz karısını kapalı görmek istiyorsa kapalı biriyle evlenseymiş. Gerçi ben ne anlatıyorum siz kocamdır diye kabul etmişsiniz, yeter ki mutlu olsun. Sizin mutluluğunuz, sizin bedenininiz, sizin hayatınız önemi yok. Siz kendinize saygı duymadığınız sürece kimseden saygı beklemeyin. Çok şükür yaşamadım eşim gördüğüm kadarıyla aklı başında bir insan çünkü. Böyle biriyle üstelik kaçarak evlenip bir de çocuk yapmak sizin seçiminiz, sizin hayatınız ama hala daha suçu nasıl eşinizde bulmuyorsunuz ben ona hayret ediyorum. Ailesi olmasa çok iyi olduğunuz yalanına kendinizi iyi inandırmışsınız ama biz inandırıcı bulmadık. Sorunun asıl kaynağı sizin eşiniz çünkü
Beddua etmiyorum. Yaşadıklarım kolay değil ben çok üzüldüm kimsenin üzülmesini istemem tabi sizinde istemem ne kadar böyle konuşursanız konuşun.Oh cok sukur gunluk beddua dozumuzu da aldik. Cok sukur, bin sukur. Tesekkur ederim
Yasadiklariniz normal seyler degil. Esinizin size vurmasi da normal degil. Hem fiziksel hem psikolojik olarak saldiriyor hatta. Kapanma konusu kisinin kendi kararina baglidir. Ne olursa olsun bir insan kendinden daha gucsuz durumdaki birine siddet uygulamamali ozellikle siz küfür yiyen magdur tarafken vurmasina tepki gösteriyorlar. Sorun sadece ailesinde degil, esinizde deBeddua etmiyorum yaşadıklarım kolay değil herşey biranda gelişti. Beni çağırdılar eşimde götürdü bunları yapacaklarını bilmiyordum.
Kavga olmadan önce eşin melakeydi sanki:) ben bu ay konular açtığın bebekten bahsediyorum. Canına yazık. Lütfen eşim beni seviyor deme, sevgi bu değil.Kavga olmadan önce çocuğum vardı zaten bu 1. Babasıyla konuşmasını bende istemiyorum ama eşim babasının yaşlılığın öne sürüyor ne yapabilirim öneri verin
Tabiki eşimin de sorunları var hakim olamıyor kendine ama tek sorun tek isteği kapanmamdi onu yaptım çokta mutlu olduk zamanla ailesinin yanına gidince birden herşey değişti çok şükür şimdi iyiyiz ama korkum var nedense babasıyla konuşursa yani zamanla ne olacak merak ediyorumYasadiklariniz normal seyler degil. Esinizin size vurmasi da normal degil. Hem fiziksel hem psikolojik olarak saldiriyor hatta. Kapanma konusu kisinin kendi kararina baglidir. Ne olursa olsun bir insan kendinden daha gucsuz durumdaki birine siddet uygulamamali ozellikle siz küfür yiyen magdur tarafken vurmasina tepki gösteriyorlar. Sorun sadece ailesinde degil, esinizde de
Ne yapmalıyım peki empati kurar mısınız ben önerilere açığım merak ediyorum fikriniziKavga olmadan önce eşin melakeydi sanki:) ben bu ay konular açtığın bebekten bahsediyorum. Canına yazık. Lütfen eşim beni seviyor deme, sevgi bu değil.
Kocanız ne derse yapıyorsunuz anladığımız kadarıyla. Kendi kişiliğiniz karakterinizi kaybetmişsiniz öyle tabi iyi olursunuz. Yarın bir gün o dağ ayısı kocanıza bir hayır diyin de göreyim sizi. Kendi yaşlı babasına el kaldıran adam sizi pamuklara mı saracak? Hala daha ailesi sorun çıkartmazsa diyorsunuz ya pesBiz ailesinden ayrı ve uzak yaşıyoruz. Çok iyiyiz ama onlar sorun çıkarmazsa tabi. Geziyoruz, eğleniyoruz mutluyuz şuan da öyle bakalım babası konuşursa ne diyecek
Allah yardimciniz olsun, birsey diyemiyorumTabiki eşimin de sorunları var hakim olamıyor kendine ama tek sorun tek isteği kapanmamdi onu yaptım çokta mutlu olduk zamanla ailesinin yanına gidince birden herşey değişti çok şükür şimdi iyiyiz ama korkum var nedense babasıyla konuşursa yani zamanla ne olacak merak ediyorum
Kocamda benim istediğim şeyleri yapıyor bilip bilmeden konuşmayın bence. Babası bana saldıracaktı onu tuttu babası da çıldırdı iyi okuyunKocanız ne derse yapıyorsunuz anladığımız kadarıyla.ko Kendi kişiliğiniz karakterinizi kaybetmişsiniz öyle tabi iyi olursunuz. Yarın bir gün o dağ ayısı kocanıza bir hayır diyin de göreyim sizi. Kendi yaşlı babasına el kaldıran adam sizi pamuklara mı saracak? Hala daha ailesi sorun çıkartmazsa diyorsunuz ya pes
Beddua etmiyorum. Yaşadıklarım kolay değil ben çok üzüldüm kimsenin üzülmesini istemem tabi sizinde istemem ne kadar böyle konuşursanız konuşun.
İnşallah, dua ediyorum her gün..Allah yardimciniz olsun, birsey diyemiyorum
Sen git bence boş boş konuşmalarına devam etme millet salak koca bulup elinde oynatıyor sende onlardansın heralde inşallah benden beter olursun kocan seni paramparça etsin ailesi de binbir kötülüğü etsin o zaman boş boş konuşursun yine hadi işineYa bir git gece gece iyi kafa buldun. Kardesi denize gitmis de foto paylasacakmis da, esi bunu gormus de, neyse ki esi arkasindaymis korumus, sonra karsi geldigin icin tokat atmis ama aile olmasa cok seviyormus, mutlularmis. Ya kafan guzel ya da kafaya saglam darbe almissin. Aile aklibasinda insanlarmis ki ikinizi de evden kovmuslar.
Kocamda benim istediğim şeyleri yapıyor bilip bilmeden konuşmayın bence. Babası bana saldıracaktı onu tuttu babası da çıldırdı iyi okuyun
Onun niye başına gelsin ki, kapanmak gibi kişisel bir konuya bile burnunu sokan, ona buna saldırıp kendini askeriyede zanneden bir adamla evlenmez o. Hatta kaçmaz. Öyle adamla değil Brad Pitt ile de kaçmaz. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Bari beddua falan etmeyin.Sizinde başınıza gelsin o zaman böyle boş konuşmayı görürsünüz o zaman ne diyeyim. Görümcelerim laf sokuyor, babası abisi eşimin parasını yiyor. Eşim dellendi bunları haketmedim dedi. Tabi size lay lay lom
Tabi size kolay geliyor yorum yapmak. Yaşamak lazım yaşayan bilir ne söylesem boş.Onun niye başına gelsin ki, kapanmak gibi kişisel bir konuya bile burnunu sokan, ona buna saldırıp kendini askeriyede zanneden bir adamla evlenmez o. Hatta kaçmaz. Öyle adamla değil Brad Pitt ile de kaçmaz. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Bari beddua falan etmeyin.
Sen git bence boş boş konuşmalarına devam etme millet salak koca bulup elinde oynatıyor sende onlardansın heralde inşallah benden beter olursun kocan seni paramparça etsin ailesi de binbir kötülüğü etsin o zaman boş boş konuşursun yine hadi işine
Sen git bence boş boş konuşmalarına devam etme millet salak koca bulup elinde oynatıyor sende onlardansın heralde inşallah benden beter olursun kocan seni paramparça etsin ailesi de binbir kötülüğü etsin o zaman boş boş konuşursun yine hadi işine