Kaynanam bana saldırdı.

Ne demek ya kocan seni paramparça etsin? Tam kendinize layık bir adama kaçmışsınız tam size layık bir ailesi var üstelik. Millet asıl salak karı bulup elinde oynatıyor, siz de onlardansınız.
Boş boş konuşma yorum yapması kolay tabi senide görürüm bu boş konuşmalarını hatırlarsin birgün.

Tabi size kolay geliyor yorum yapmak. Yaşamak lazım yaşayan bilir ne söylesem boş.
Yorum yapmak kolay gelmiyor, aksine şöyle bir durumun nasıl göründüğünü açıklamak çok zor. Keşke her şeyin ne kadar kötü olduğunu ve kimsenin bu muameleleri hak etmediğini anlayabilecek olsanız. Maalesef mümkün değil.

Boş boş konuşma yorum yapması kolay tabi senide görürüm bu boş konuşmalarını hatırlarsin birgün.

Beni göremezsiniz aklımı kullanıyorum çünkü. Eş seçimimi de ona göre yaptım. Olur da bir gün kocam sizin kocanızın yaptıklarının birini yaparsa boşanacak kadar kendime saygım var.

Evet kimse istemezdi bende dahil istemezdim

Yoo sen gayet istiyorsun ve gonullusun. Sen boylesin diye gorumcelerinin de esine ses cikarmasini istemiyorsun. Sana ne gorumcenin denizinden, fotosundan sana mi kaldi tasasi. Yok denizde erkek varmis esi kizarmis. Esi para veriyormus onlar nasil boyle yaparmis. Sen ve kocan mi milletin namusunu koruyacaksiniz sana ne ya sana neee

Tabi size kolay geliyor yorum yapmak. Yaşamak lazım yaşayan bilir ne söylesem boş.
En fazla 21 22 yaşındasın kesin.
Benim ailem böyle değildi diyorsun e be kızım niye bu saçma aileye kaçtın? Kendi kendine etmişsin. Ailen ne kadar kahrolmustur. Kocan kötü ailesi de kötü.

Bir meslek edinmeye çalış.
Sana verebileceğim en büyük önerim bu.

Son düzenleme:
Her sey iyi hos tamam yasadiklariniz cok uzucu ve siz haklisiniz buraya kadar tamam. Ne diye son kez kayinvalidenin evine seni affermiyorum demeye gittiniz? Madem affetmiyorsunuz ona gore sinirinizi cizersiniz. Bunca olandan sonra kadin sizi gordugu her yerde mesafeli davraniyor yine rahat durmayip laf dalasina giriyorsunuz. Sonuc o sizi itiyor, siz tekme atip gozlugunu kiriyorsunuz. Evlisiniz ve cocugunuz var yani muhtemelen yasiniz 18 degil. Insan iliskilerine dair bu yasiniza kadar bir seyler ogrenmis olmaniz lazimdi. Madem karsinizda affetmediginiz biri var israrla laf sokma yarisi nedir.
+1

Sen git bence boş boş konuşmalarına devam etme millet salak koca bulup elinde oynatıyor sende onlardansın heralde inşallah benden beter olursun kocan seni paramparça etsin ailesi de binbir kötülüğü etsin o zaman boş boş konuşursun yine hadi işine
Eğitim, eğitim, eğitim.

Bence kaynana ile asla barışmayın yoksa sizi eşinle ayıracak

Fizyolojimiz 13 yasinda bile cocuk yapmaya musaitken neden belirli bir yasi bekleyip cocuk sahibi oluyoruz???? Bir kadin ve bir erkek cocugu yapmak icin yeterliyken neden bakmak icin yeterli olmuyor??? Kadinlarimiz neden kendilerini bu kadar gucsuz aciz gorup surekli birilerinin yardimini dileniyor, kendilerini istemedikleri sonuclarin icinde bulacaklarini bile bile.. Normal evinizde dumduz oturdugunuz zamanda bile 40 gun kayknvalide ile gecinilemeyecegi cok acikken, lohusalik ve yeni degisen hayatin karmasasi icinde nasil kayinvalide ile yasanilabilecegine ihtimal verebiliyorsunuz?? Cocuga bakmaktan, kayinvalide ile yasamayi vs goze alacak kadar korkuyorsaniz neden cocuk yapiyorsunuz??

Selam kızlar, beş ay önce doğum yaptım ve eşimin isteği üzerine annem ve kayınvalidem (kayınvalidem 5 dakikalık mesafede, annem ise 2 saatlik mesafede oturuyor) kaldılar. Kayınvalidem ile annem 40 çıkana kadar kalma konusunda anlaştılar, ilk 10 gün ikisi kalacaktı. Sonra iki hafta annem ve sonra iki hafta kayınvalidem. Ama kayınvalidem burnumuzdan getirdi. Sezaryendan çıktım ve eve geleli 3 gün olmuştu sütüm gece yarısı kesildi diye ağladım. Bana tavır yaptı "negatif düşünmeee, negatif enerji çekiyorsun" diye. Ertesi gün ise annem dedi ki "acaba çocuğun göbeğindeki mandal mi batıyor da ağlıyor". Kayınvalidem hemen tavırlara girdi dedi ki "yok canım biz de çocuk büyüttük bizim de bilgimiz var" dedi. Annem doğru söylüyor olabilir dedim, anneme hak veriyormusum da onu kaile almıyomusum diye bana kızdı. Kayinpederim ise 1+1 lohusa evine her gün sabah 8de geldi ve akşam 5-6-7ye kadar oturdu. Cidden şok oldum. Her akşam bizim evde yemek pisti, kayınpeder yedi ve kaynima da saklama kabında gönderdi kayınvalidem. Annem yemek yaptı, kendisi oturdu. Annem temizlik yapti, kendisi oturdu. Annem beni duşa soktu ve yarama merhem sürdü. Mecbur ayrı odaya geçtik, dedi ki"beni mi cekistiriyorsunuz".
Neyse gelelim asıl olaya. Ben doğum yaptıktan 3 hafta sonra kardeşim erken doğuma alındı acilen ve yoğun bakımda kaldı. Annem mecbur kardeşime gidince ben tek kaldım ve kayınvalidem onun eline kandım sandı ve sürekli eşim isteyken bana ters ters bakıp baskı yapmaya başladı. Doktor dedi ki çocuğa 90 cc mama verin, kadın gidip 60 CC verdi ve aç çocuk uyumadı. Ben de çocuğum uyumayınca üzüldüm ve ağladım. Dedi ki "bence sen psikologa git, bu çocuğa soğuk davraniyorsun! İleride bu çocuk sana evlatlık yapmaz. Sen erkek olsan kesin asker olurmuşsun çünkü hayatta tek senin bildiğin doğru, bana sorsan bu Evi kiralatmazdim, bana sorsan bu arabayı aldirmazdim" dedi ve içindekileri kustu. O an çöktüm resmen. Akşam eşim işten geldi kaşık bile cikarmadan aceleyle 2 tabak çıkarmıştım. Niye 3 tabak çıkarmadin diye trip attı eşimin yanında. Ve sabah kayinpederim gelmiş benden önce kahvaltı etmişler, bana bir zeytin bile çıkarmadı. İnanıyor musunuz nispet yapar gibi önünde çay ve dedi ki biz kahvaltı yaptık..
Derken tam 33 gün lohusaydim ve o akşam eşime dedi ki sen eşini dinliyorsun dolduruluyorsun, ben annen değil miyim. Ben de dedim ki sen beni çok kırdın anne, psikologa git falan dedin ve üslubun çok kötüydü. Hele ki bana anneliğime nasıl kötü laf ettin öyle dedim. Olabilir dedi geçiştirdi. Olamaz çok ayıp dedim. Bunun sabahina saat 6.30da evi terk etti. Ben de ailemin evine gittim eşimle. Bunu da cekemedi.
Annem dedi ki hadi neyse kaynanan 40 çıkarmasına gelsin dedi. Kadın geldi ama yüzüme bile bakmadı. Anneannem vefat etti, bizimkilere geldiler ve orada yine beni gördü yüzüme bakmadı. Oğlumu alıp sevmesini biliyor ama. Sonra tam oğlum 2 aylıkken eşimi arada ve telefonda hakaret etti. " Sen bizi sattın, sen de karına benzemissin, dunure gidiyorsun da buraya gelip kalmıyorsunuz" dedi ve telefonu yüzüne kapattı. Bunun üstüne ben son kez kaynanamın evine gittim eşimle ve yüzlestim. Dedim ki seni Allah'a havale ediyorum, sen bize çok çektirdin, affetmiyorum dedim. Tabii ki ailemin evine gidicem kıskanma dedi. Oğlunu benden kıskanıyorsun, dunurlerden kıskanıyorsun yeter dedim herkesin içinde ve gittim. o günden sonra 3 ay boyunca torununu görmeye gelmedi. Beş dakikalık mesafede oturduğumuz halde. Tam tersine torununu ayağına bekledi. Ben gölgeyim tabi hiç görmüyor beni. Neyse en son geçen hafta eşimin babannesinin evine gittik ve kaynanam da oradaydı kayinpederle. Oğlanı aldı kucağına ve yine bana bir merhaba, nasılsın bile demedi. Ben merhaba dediğim halde. Sabrettim ve kustum. Dedim ki ya geldik geleli yine gölge gibi muamele görüyorum. Çocuğumu alabilir miyim dedim. İyi al çocuğunu dedi. Dedim ki seni tanımıyor çocuk, sen terk edip gittin 3 aydır dedim. Bunun üstüne tam çocuk kucağımdayken beni koltuğa doğru göğsümden itti ve çocuk koltuğa düştü kolumdan. Ben de koltuğa kapaklandim. Üstüme saldırırken ayaklarımla onu ittim ve gözlüğünü kırdım ayağımla tekme atarken. Bizi ayırmaya çalıştı eşim. O sırada dedi ki "bırakın sarilicam"
. Yuh ya dedim ne sarılması hasta. Allah belanı versin pislik şeytan dedim. Bu çocuğun bir daha yüzünü göremeyeceksiniz dedim ve eşimle orayı terk ettik. Eşim de dedi ki" beni aramayın silin" dedi. Hala diyordu ki defolun gidin. Ya çocuğum düşüp beyin kanaması geçirse napcaktik? Ya da bana bir şey olsaydı.. orayı terk ettik ve gittik. Hala olayın sokundayim.
Bu saatten sonra öldüler benim için. Asla ve asla isimlerini bile duymak istemiyorum.. çok üzgünüm
Ya tamam butun bunlarda son derece haklisiniz da lohusayken ne anne cekiliyor ne kv evet biraz zor oluyor ama ben de sezaryenle dogum yaptim kimse yoktu kafam rahatti bir iki kv geldi onu da geri yolladim fazla muhabbet asik usandirir...

Kavga olmadan önce çocuğum vardı zaten bu 1. Babasıyla konuşmasını bende istemiyorum ama eşim babasının yaşlılığın öne sürüyor ne yapabilirim öneri verin
Boşver be abla. Kocan salak değilmiş, şükret. Ya salak olsaydı senin sözünü dinleseydi? Salak olmadığı için karısına galiz küfürler yağdıran ailesine çatır çatır para yedirmeye devam ediyor, seni emri vakiyle kapatıyor, salak adam bunları yapmaz işte, salak adam kız da kaçırmaz gider Allah'ın emriyle ister, sevdiği kadın teliyle duvağıyla alnı dik çıksın ister baba evinden. Kocan akıllı olduğu için ne kadar şükretsen az.

Başta yaptıklarına sinirlenmiştim öyle pasif kalmana. Ama sonunda güzel yapıştırmışsın lafı. Görüşme tabi kafayı yemiş manyak. Elalemin kızına ne hakla şiddet uygulamaya çalışır. Annenin yerinde olsam gelir onu o seni ittiği koltuğa gömerim.
40 gün yanında kalma nedir ya. Artık teknolojı de gelişti. Bebek bakımı ile alakalı herseyi ister okur ister izleyebilirsin. Ben 10 gunluktu kızım evime döndüm. Bana kalsa çok daha önce de dönerdim. Bunu marifet diye demiyorum. Bu bir gerçek ki hem anne hem kayınvalideyle olmuyor bu iş mutlaka bi sorun çıkıyor

Kill Bill Bride yeniden cekilmis resmen.

Hem ucan tekmeyle yasli kadinin agzini yüzünü gözlügünü kirmissiniz, hem hala " ben napiym?" diye burda soruyorsunuz. Kadinin sucu da " o an gergindik gel sarilalim kizim" demesi. Korkunc bir insansiniz. Insan nasil tekme atan kocasinin annesine ya? Olay olali iki ay olmus hala hırsınızı alamamissiniz buraya yaziyorsunuz. Ayiptir, siz de bir gün kayinvalide olacaksiniz.

Bir atasozu var size cok uydu: Tepme kapini, öyle teperler kapini

Iyide evinize yardıma gelmemişler ki. Kendileri yiyip icip oturmuşlar, keşke o kahvalti sonrası anne,baba teşekkürler ben hallederim artik deyip gönderseydiniz evlerine. Bile bile kendinize eziyet etmişsiniz zira kayınvalidenizin öyle aman yardım edeyim,bir işin ucundan tutayım gibi bir düşüncesi yokmuş,yapmamısta zaten.
Yerinizde olsam evine de gitmezdim,seni affetmiyorum demek için. Yüzgöz de olmazdım.
Ha oldunuz,ipler kopmuş artık,bundan sonra görüşmeyin.

Eşim tesettür konusunda çok ciddi benimde kapanmami istedi kapandım. Görümcem denize gitti fotoğraf çekilmiş kimsenin haberi yok eşimde sinirlendi erkekler var diye. Fotoğraf paylaşacakti abin kızar gizle dedim olay çok uzadı ben bilerek yaptırmışm gibi eşimde diğer kardeşinden gördü fotoğrafı. İzine geldi bayramda ailesinin yanına gittik sadece kaynanam uzaktan hoşgeldin dedi. Kayinvabam ve görümcelerim hoşgeldin demediler laf soktular eşim sen sus ben halledeceğim dedi onları dövdü banada vurdu tabi. Sonra hepsi bana saldırdı kovdular evden beni ve eşimi.
🧿🧿🧿

iki tane cocuk dogurdum, biri sezeryan digeri normal dogum. ikisinde kendi isimi kendim gordum sukur. 40 gun ne diye topladiniz ki herkesi basiniza? Hata bastan orda. yurdum kadinciklari dogurduktan sonra millet onlara sultan muamelesi yapsin bekliyorlar. Kahvalti etmeleri sizi beklememeleri bana sunu dusundurdu - belki siz uyuyun diye sizi kahvaltiya cagirmadilar malum bebeniz var.

acikcasi biri kucagimdaki bebegimle beni koltuga itse, ve bebek benden firlayip koltuga yapissa, o beni iten kisi kendine olumlerden olum begenmek zorunda kalir. degil suratina tekme atip gozlugunu kirmak, onu paramparca ederdim. o konuda haklisin bastan sona. bir daha omru billah suratlarina bakmamaniz gerekir bence. bu isin affi olmaz. anca belki zoraki girilen ortak ortamlarda (birbirinizin evi degil, onutun o isi) merhaba merhaba, o kadar,

X