- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.602
- Konu Sahibi Thedemetriax
Evet çünkü eşim beni kapalı görmek istiyor bende çok mutlu olmadım bu durumdan ama eşimi mutlu etmek istedim sonradan alıştım namaz kılıp, Kur'an okuyorum. Siz hiç böyle birşey yaşamadığınız için yorum yapması kolay oluyor. Görümcelerim hep laf soktu kavga çıkardı evlendiğimiz günden beri. Eşim hep para yedirdi hala yediriyor cezaevinde kaynım var 2000 TL gönderiyor çocuğum var ve kaçarak evlendim.
Hanımefendi eşiniz karısını kapalı görmek istiyorsa kapalı biriyle evlenseymiş. Gerçi ben ne anlatıyorum siz kocamdır diye kabul etmişsiniz, yeter ki mutlu olsun. Sizin mutluluğunuz, sizin bedenininiz, sizin hayatınız önemi yok. Siz kendinize saygı duymadığınız sürece kimseden saygı beklemeyin. Çok şükür yaşamadım eşim gördüğüm kadarıyla aklı başında bir insan çünkü. Böyle biriyle üstelik kaçarak evlenip bir de çocuk yapmak sizin seçiminiz, sizin hayatınız ama hala daha suçu nasıl eşinizde bulmuyorsunuz ben ona hayret ediyorum. Ailesi olmasa çok iyi olduğunuz yalanına kendinizi iyi inandırmışsınız ama biz inandırıcı bulmadık. Sorunun asıl kaynağı sizin eşiniz çünkü. Akıllı olsaydı yedirmeseydi parasını