Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

Ne kadar ayip bisey kim olursa olsun oda kurcalamak ne demek
Direkt tepki verirdim burasi ozel bolge anne daginikligi bizde kalsin sen en iyisi girme gorme dua et dantellilerim yok ortada der kahkaha atardim bi zahmet o utansin.

Sen diyemiyosan esine soyle anne sen niye bizim odamiza giriyosun girme diyebilir bu zor bisey olmamali bunu soyledikten sonra utanacak kisi siz degilsiniz kv'niz

Daha daha nele var anlatsam inanmazsiniz ?
Konu sahibi Bende oneri vereyim. Benim kayinpeder öyleydi. Hala arada yapiyor ama bana gelemiyor iste. Tuvalete diye kalkar evin tüm odalarını gezer dolapları açıp bakardı. Bende sonraları o kalkınca arkadan gitmeye basladim. Hayirdir baba biseymi arıyor dolabımda demeye başladım. Bisey arıyorsan bana soyle ben vereyim dedim. Bunu her gelişinde yaptim. Oda hemen benle salona gelmek zorunda kalıyordu. O gelince tum kapıları kapatırdım. Sonra sonra çekinip acmamaya basladi.

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Yooo hiçte normal değil onane ki odanızdan girip karıştırması size kızması çok saçma herkesin kendi odası yani iZin vermeyin

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Ohaaaaa tabikide normal degil oglunla sevistigim odada ne isin yani b.kunu cikarmis

Çok normal bir durum bu .Kaynanaların görevi bu çünkü. Bir diğer adiyla denetim,teftiş ve inceleme müfettişi.

O h a !
Esinize soyleyin tatli dille uyarsin, en mahrem yeriniz orasi oldu olacak aranizda yatsin

Kendini Ezdirirsen Bağırır tabi.. Cinnet geçir en güzel çözüm....

Hiç değil o ne öyle. Kapını kilitle. Bide bu oda ne böyle diyor baya hadsiz.

kayınvalidenizin yaptığı ne kadar anormalse, bunu yaptıktan sonra sizin susmanız o kadar anormal..
kendinizi ezdirmeyin, kimse kimsenin yatak odasına girip kontrol edemez. ve kendi evinde neyi toplayıp neyi dağıtacağına karışamaz.

Öyle kaynanayı eve almayın o kim oluyordu senin düzenine karışıyor. Ayrıca yatak odası namahremdir asla giremez kimse. Eğer ipleri verdiyseniz küserek geri alın evede sokmayın

Normal değil ama bu yüzü nereden alıyor? Benim kv yanımdaydı bi ara odama mecbur girmek zorunda kalıyordu bazen odamdan balkona geçiş vardı balkonda bi şey lazım oluyor alamıyorum demişti izin istemişti, tabi mecburen gireceksiniz demiştim her girdiğinde de odanıza girdm mecburen kusura bakmayın derdi normali bu. Eşinizden mi yüz alıyor böyle yoksa herseyde böyle hadsiz mi kayınvalideniz

insanlar samimi ve yakın olmayı, saygısızlıkla karıştırıyor,
oğlumun evi 'benim evim' sahiplenmesi var eski insanlarda
oğluna saygın olsun o zaman biraz.. yatak odasında belki fantezi yapıyor adam.
bekarken oğlunun yatağına giriyor musun ? hayır.
misal de biraz kaba olduğumu düşünmüş olabilirsiniz ama
Aile olmak, sahiplenmek başka, sınır bilmek başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…