-
- Konu Sahibi nazli melek
Daha daha nele var anlatsam inanmazsiniz ?Özele saygı duymayan sadece benim kaynanam var sanıyordum senin ki daha betermiş canım
Yasinizda kucuk degil, neden sustuğumuz gercekten anlamadim. Tepki gösterseniz geri dönüşü size nasil olur, esinizin tepkisi ne olur ?Yok 32 yasindayim ama hep susuyorum
Geri bagiramadiniz mi ya çok ilginçTravma oldu kizim 7 gunluken bana bagirmisti titreye titreye aglamistim
Konu sahibi Bende oneri vereyim. Benim kayinpeder öyleydi. Hala arada yapiyor ama bana gelemiyor iste. Tuvalete diye kalkar evin tüm odalarını gezer dolapları açıp bakardı. Bende sonraları o kalkınca arkadan gitmeye basladim. Hayirdir baba biseymi arıyor dolabımda demeye başladım. Bisey arıyorsan bana soyle ben vereyim dedim. Bunu her gelişinde yaptim. Oda hemen benle salona gelmek zorunda kalıyordu. O gelince tum kapıları kapatırdım. Sonra sonra çekinip acmamaya basladi.Daha daha nele var anlatsam inanmazsiniz ?
Yooo hiçte normal değil onane ki odanızdan girip karıştırması size kızması çok saçma herkesin kendi odası yani iZin vermeyinKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Ohaaaaa tabikide normal degil oglunla sevistigim odada ne isin yani b.kunu cikarmisKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Bu ne rezillik seviye yerlerde...ayrica kime bagiriyor yaaKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Konu sahibi Bende oneri vereyim. Benim kayinpeder öyleydi. Hala arada yapiyor ama bana gelemiyor iste. Tuvalete diye kalkar evin tüm odalarını gezer dolapları açıp bakardı. Bende sonraları o kalkınca arkadan gitmeye basladim. Hayirdir baba biseymi arıyor dolabımda demeye başladım. Bisey arıyorsan bana soyle ben vereyim dedim. Bunu her gelişinde yaptim. Oda hemen benle salona gelmek zorunda kalıyordu. O gelince tum kapıları kapatırdım. Sonra sonra çekinip acmamaya basladı
Ay onları segs yaparken şeyapıyo oğlun de. Ufak çaplı bir şok yaşasınyatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ?