- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi nazli melek
Ben yatak odama girilmesini istemem, ortalikta her seyi birakabilirim çünkü, camasir toplar yatagin ustune yigarim sonra bos vaktimde katlarim falan, yani orayi "kimse girmez" odasi olarak kullaniyorum, dolayisiyla kimsenin girmesini istemiyorum, zaten bir insanin yatak odasina neden girilsin ki, ben kimsenin yatak odasina girmiyorum mesela, hic oyle bir gereksinim duymuyorum.
Odanı kilitle orasi senin mahrem alanin yaanyak mi me ona ne herseyin ortada olabilir kusira bakmasinKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Sebep?Yok 32 yasindayim ama hep susuyorum
Iyi fikirSiz de onun evine gidince bu ne pislik, her her toz diye bagirin
Neden susuyorsunuz sizin ağzınız yok mu,veremiyormusunuz cevapları.Yok 32 yasindayim ama hep susuyorum
Cok aktif bir geceden sonra oluyor boyle diyeceksin kalacak öyleKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
İzin verdiğiniz sürece herşey normalKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Benimde eskiden evime girerdi anahtari vardi, allah tarafindan anahtar kirildi kaldi icinde, simdi sadece yukaridan kitliyoruz, onda da o anahtar yok, o anahtari cikarmaliymisik oyle diyorlar cunku giremiyorlarBenimki de bakardı. Söylenirdi. Ben yokken evime misafir alırdı bana söyleme gereği bile duymazdi. Bazen aceleden yatağı toplayamadan çıkardım. Misafir gittikten sonra evin daginikti rezil oldum gibisinden söylenirdi birde. Ah ah gecmis zamanlarim. yeni evlilik cahil saf zamanlarım. Su an evimin yolunu bilmez. izin vermeyin lütfen, biz izin verdiğimiz ölçüde bize saygisizlar.
Benimde eskiden evime giredi anahtari vardi, allah tarafindan anahtar kirildi kaldi icinde, simdi sadece yukaridan kitliyoruz, onda da o anahtar yok, o anahtari cikarmaliymisik oyle diyorlar cunku giremiyorlarBenimki de bakardı. Söylenirdi. Ben yokken evime misafir alırdı bana söyleme gereği bile duymazdi. Bazen aceleden yatağı toplayamadan çıkardım. Misafir gittikten sonra evin daginikti rezil oldum gibisinden söylenirdi birde. Ah ah gecmis zamanlarim. yeni evlilik cahil saf zamanlarım. Su an evimin yolunu bilmez. izin vermeyin lütfen, biz izin verdiğimiz ölçüde bize saygisizlar.
Evet buzdolabimi da acip bakiyor, mutfakta heryerini acip bakiyordu. Oysa onun kisi pas icinde yesil siyah her renkte .Tabii ki normal değil ancak yaşca büyük bir iş arkadaşım vardı. Kayınvalidesi yatak odasından buzluğa kadar heryere bakarmış. İlk zamanlar iç çamaşırları gecelikleri kaldırırım utanıp, sonra düşündüm o utansın benim mahremimi karıştırıp duracağını edebini bilsin otursun diye. Tabii bu bakış açısına gelmek çok zor ama ya kapıyı kilitleyeceksiniz ya razı olacaksınız. Yapacak olana maalesef konuşmak çare olmuyor, arsızlaşıyorlar.