Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?

Daha yatak odasına yöneldiği anda 'Birşey mi aradınız? İçeri geçin getireyim ben size' demeniz lazım. Hadi orda yakalayamadınız dağınık diye söylenmeye başladığında da ' Evet misafirler yatak odasına girmez genelde ayıptır. Toplamadım o yüzden buyrun salona geçelim' diyin soğuk soğuk.

insanlar samimi ve yakın olmayı, saygısızlıkla karıştırıyor,
oğlumun evi 'benim evim' sahiplenmesi var eski insanlarda
oğluna saygın olsun o zaman biraz.. yatak odasında belki fantezi yapıyor adam.
bekarken oğlunun yatağına giriyor musun ? hayır.
misal de biraz kaba olduğumu düşünmüş olabilirsiniz ama
Aile olmak, sahiplenmek başka, sınır bilmek başka.

Ona kesinlikle katılıyorum. Oğlunun kendi evi olduğunu kabul edememek, Hala onun ve yaşamının kararlarında söz sahibi olmayı beklemek, hayatini merak etmek ve kontrol altında tutmaya çalışmak cabasi. Kaynana yapınca bir nebze tolere ediliyor ama.kayinpederin benim odamın dolap içlerinde işi ne. Mutfak dolabına amenna diyorum da odamda ne isi var. Herkes bir tuhaf sınırları yok. Kaba olduğunuzu dusunmedim yaşayınca yazılanlar pek kaba gelmiyor rahat olun. Bizde eşini tek almıyorsun maalesef yaninda ailesiylede evlendigin icin. Benim evlenirken ortak kararimiz sonucu esim sınırlarını guzel çekmiştir ve asla ailemize karıştırmaz. Bende ufak şeyleri tolere ederim yada esime söylemeden kendim direk konusur ailesiyle çözerim.

Benimkide ilk başlarda girwr kontrol ederdi 😂😂 merak 'lılar sonradan daha girdiğini görmedim

Senin bu tavırları çekip ve bunu da sorgulaman normal mi pardon ne burcusun genç. Benim anam girse kapıdan go go yaparım ki yaptım tesekkur ederim 😏🙃

Normal değil ama bu yüzü nereden alıyor? Benim kv yanımdaydı bi ara odama mecbur girmek zorunda kalıyordu bazen odamdan balkona geçiş vardı balkonda bi şey lazım oluyor alamıyorum demişti izin istemişti, tabi mecburen gireceksiniz demiştim her girdiğinde de odanıza girdm mecburen kusura bakmayın derdi normali bu. Eşinizden mi yüz alıyor böyle yoksa herseyde böyle hadsiz mi kayınvalideniz
Herseyde boyle her yeri kontrol ediyor, laf sokuyor. Ev onun ustunde ya ondandir .

Değil yatak odası evin herhangi bi köşesini didiklemek ne kadar ayıp, benim kayınvalidem bana aleni olarak böyle davransa cevabını alır. Benimki hep alttan alttan laf vurmaya çalışıyor yine cevabını alıyor ayrı 😂

Benimki de bakardı. Söylenirdi. Ben yokken evime misafir alırdı bana söyleme gereği bile duymazdi. Bazen aceleden yatağı toplayamadan çıkardım. Misafir gittikten sonra evin daginikti rezil oldum gibisinden söylenirdi birde. Ah ah gecmis zamanlarim. yeni evlilik cahil saf zamanlarım. Su an evimin yolunu bilmez. izin vermeyin lütfen, biz izin verdiğimiz ölçüde bize saygisizlar.
kendi evi yok muydu?

Evin senin özelin, yatak odan daha da özelin. Kapının kolunu değiştirip kilitli kollardan taktırıp gelince kilitle, anahtarı üzerinden al. Sorarsa burası benim mahremim eşimden ve benden başka kimse giremez de. Kavga çıkartırsa da çıkartsın. Susarak olmaz.

Konu 2021 yılına ait 😱

ne münasebet orası sizin özeliniz neden izin veriyosunuz ayrıca bağırıyo bide ne hakla karışamaz bile 🙄

Bu kaynanalar nerde yasiyor ya bide bunlara susam gelinler cok merak ediyorum yani neden esindenmi korkuyorsun nedir yani ver agzinin payini alma evine ohoo yapacak bir suru cozum var nerde pasif bi kadin var kaynanasi tepesine cikmis uzuluyorum ve sinirlerim
Bozuluyor

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Ne hakla? Bazı şeylere en baştan tepki koymadığınız için önünü alamıyorsunuz sonra

X