- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
-
- Konu Sahibi nazli melek
Bende anlamıyorum, bi ben garibim heralde diyorum. Mesele sevişmekse banyoda sevisiyorsan banyoda mi mahrem? Yatağını örtersin, dolaplarını kapatırsin, tamam.Bu yatak odası, ayy mahremcilere bir ben mi takılıyorum. Ne var açıkta, yatak örtü vs. Nasıl otelde kalıyor bu arkadaşlar anlamıyorum.
Dolapları karıştırıyorsa o ayrı. Mesele bence yatak odası değil ki. Mesele kadının, 32 yaşında bir de, seni çocuk azarlar gibi azarlaması ki artık çocuklar da azarlanmıyor, karşına alıp bu doğru bu yanlış diyorsun.
Millet olarak ciddi bir iletişim problemimiz var. Sevgiden öldürenlerin ülkesi...
Konu sahibi lütfen kişiliğini koy ortaya. İstersem çöp eve çeviririm herşeyi bu sizi ilgilendirmez de. Rahatsız olduğunuz bir konu varsa uygun üslup la söylersiniz sonra ben karar veririm de. Burası benim evim de. Sizi ilgilendirmeyen konularda beni bir daha rahatsız etmeyin de. Yani lütfen de birşeyler. Çok mu naifsiniz? Titreyerek ağlayan var mı bu devirde? Hayır demek inanın normal birşey. Sizi rahatsız eden şeylere hayır diyebilmelisiniz kabalaşmadan.
Hiç normal değilKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Benimde kayinvalidem yılda bir ay bize gelir kalır nadirde olsa arada elbise dolaplarına bakar yaşlılarda var o huy .bı benim elbise dolabına bakar birde oglununkinin ..dağınıklık varsa da topla kızım biara onları der geçer öyle bagirmaz olayı büyütmez yaniKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Değil. Öyle uygun görüyorum benim düzenim bu deyinKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Bu yatak odası, ayy mahremcilere bir ben mi takılıyorum. Ne var açıkta, yatak örtü vs. Nasıl otelde kalıyor bu arkadaşlar anlamıyorum.
Dolapları karıştırıyorsa o ayrı. Mesele bence yatak odası değil ki. Mesele kadının, 32 yaşında bir de, seni çocuk azarlar gibi azarlaması ki artık çocuklar da azarlanmıyor, karşına alıp bu doğru bu yanlış diyorsun.
Millet olarak ciddi bir iletişim problemimiz var. Sevgiden öldürenlerin ülkesi...
Konu sahibi lütfen kişiliğini koy ortaya. İstersem çöp eve çeviririm herşeyi bu sizi ilgilendirmez de. Rahatsız olduğunuz bir konu varsa uygun üslup la söylersiniz sonra ben karar veririm de. Burası benim evim de. Sizi ilgilendirmeyen konularda beni bir daha rahatsız etmeyin de. Yani lütfen de birşeyler. Çok mu naifsiniz? Titreyerek ağlayan var mı bu devirde? Hayır demek inanın normal birşey. Sizi rahatsız eden şeylere hayır diyebilmelisiniz kabalaşmadan.
Hırdavatçılarda maymuncuk denilen bir anahtar var her kapıya uyuyor fiyatı 5 liraydı şimdi 10 lira olmuştur muhtemelen edinseniz ?Anahtar yok
Susmayıp ne dedin cok merak ettimBende susmadim heralde bu sefer ama genelde hep susardim
O öyle bağırırken sen napiyorsun önemli olan yeri yazmamissin onun normal olmadığını sende biliyorsundur herhalde?Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Yeni seviştikte toplamaya fırsat olmadı de. Hadsiz kadın ne arıyor yatak odasındaKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Normal değil benim de annem yapardı , çok sinir olurdum .Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Bunu bize mi soruyorsunuz Allah aşkına. Tabiki normal değil. Böyle şey olurmu? Herkesin evi dağınıksa da bakması ne kadar ayıp.Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Asla normal deılKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?