Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

Tabiki normal değil. İzin vermeyin, sınırlarınızı çizin.
Eğer kaynanam bana gelmişse ben işteyken yatak odama girme ihtimaline karşı yatak odamı çaktırmadan kilitleyerek gidiyorum. Aramız çok iyi değil ve huyunu da bildiğim için kesin girer ama ben asla izin vermem buna.

Ben aileme kalmaya gittiğim de evimin karıştırıldığını fark ettim , ve her gittiğimde eşime kapıyı kitle işe giderken dedim o da sağolsun bunu anlayıp yaptı ve geldiğimde cidden kapı kitliydi anahtarı da saklamisti arayıp yerini sordum kapıyı açtım ve bu işe yaradı bundan sonra da gittiğim her yere market dahi olsa yatak odamı kitleyip gidiyorum bir keresinde bana bu huyunu sevmiyorum niye kapıyı kitliyorsub dedi hırsız girsin istemiyorum ne olur ne olmaz kitliyorum dedim o evdeykende kapımı kapatırım açamaz haddi değil orası benim mahremim (evimin anahtarı bir şey olur diye onda var ve istemek istemiyorum bende kendimce önlemler alıyorum aynı binada yaşıyoruz)
Ben kilitlemiyorum sadece kapalı oluyor Ama kayınvalidem için bu de mesele oldu ve aklınca bana laf sokmuştu ; " annem derdi ki oda kapısı kapalı olmaz sadece pasaklı kadınların oda kapıları kapalı olur"demişti😂 ben de yatak odası insanın mahremi ,tuvaletin kapısı da kapalı ama bundan rahatsızlık duymuyorsun bak..çünkü orada ne olduğunu herkes bilir.Annem derdi ki yalnız meraklı insanlar başkasının evinin odalarını merakeder " demiştim🤣🤣

Ne münasebet yatak odanıza giriyor. Kesinlikle izin vermeyin güzelce uyarın baktını aynı hareketlere devam ediyor eşinize söyleyin sonuç itibari ile yatak odasına izin girmek ayıptır diye öğretildi bizlere.Hadsizzzzz....

Ne saçma bi durum neden izin veriyorsunuz. Yaşınızda küçük değil halbuki 32 . Madem öyle odanın orta yerine iç çamaşırınızı bırakın bu ne derse ayy kbakmayın annecim akşamdan kalmış görmemişim özel alan ya gireceğinizi düşünmedin dersin. Hadsize hadsizlikle cvp vermek al 🤣..
İzin vermeyin lütfen özel alanınız kilitleyin kapıyı..

Bir arkadaşım kayınvalidesinin sürekli çekmecelerine girmesinden şikayetçiydi. Birgün bıkıp tüm çekmecelerine açık prezervatif bırakmıştı. Kadın bir daha girmemiş :))) Deneyin. Yani tabi o mesajı alan bir kayınvalideymiş. Birde alamayanlar var bir türlü.

Hayır değil tabi ki..
Size ne ev benim oda benim ne karışıyorsunuz diyeceksiniz.
Sinirlerim bozuldu resmen kadına bak!
Siz ayrı bir bireysiniz oğlunun karısı olmanız her özelinize burnunu sokma hakkı tanımıyor, haddini bildirmeniz lazım.

Evinize geldiğinde yatak odanızın kapısını kilitleyin girmeye çalışırsa da ne münasebet orası benim özelim deyin.

Ben kilitlemiyorum sadece kapalı oluyor Ama kayınvalidem için bu de mesele oldu ve aklınca bana laf sokmuştu ; " annem derdi ki oda kapısı kapalı olmaz sadece pasaklı kadınların oda kapıları kapalı olur"demişti😂 ben de yatak odası insanın mahremi ,tuvaletin kapısı da kapalı ama bundan rahatsızlık duymuyorsun bak..çünkü orada ne olduğunu herkes bilir.Annem derdi ki yalnız meraklı insanlar başkasının evinin odalarını merakeder " demiştim🤣🤣
Sen nasıl alfa bir kadınsın öyle keşke benim de ağzım konuşmayı bilse 😂 birdahakine bunları soylicem bende 😂

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
😀 normal değil tabi ki yatak odama giremez,bağırmaya başlasada sesini keserim açıkçası... daha neler duyacağız. Evime sokmam ne saygı var ne adab-i muaşeret kuralı. Jüri üyesi sanki yatak odasını yorumluyor, bu tavizi eşinizden alıyor sanırım. Eger esiniz,annesine sinir cizemezse pasifse bu siniri siz cizerseniz siz kotu olacaksiniz gerekirse kotu olun,yaptigi asla normal degil

X