- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
-
- Konu Sahibi nazli melek
Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Ona kesinlikle katılıyorum. Oğlunun kendi evi olduğunu kabul edememek, Hala onun ve yaşamının kararlarında söz sahibi olmayı beklemek, hayatini merak etmek ve kontrol altında tutmaya çalışmak cabasi. Kaynana yapınca bir nebze tolere ediliyor ama.kayinpederin benim odamın dolap içlerinde işi ne. Mutfak dolabına amenna diyorum da odamda ne isi var. Herkes bir tuhaf sınırları yok. Kaba olduğunuzu dusunmedim yaşayınca yazılanlar pek kaba gelmiyor rahat olun. Bizde eşini tek almıyorsun maalesef yaninda ailesiylede evlendigin icin. Benim evlenirken ortak kararimiz sonucu esim sınırlarını guzel çekmiştir ve asla ailemize karıştırmaz. Bende ufak şeyleri tolere ederim yada esime söylemeden kendim direk konusur ailesiyle çözerim.insanlar samimi ve yakın olmayı, saygısızlıkla karıştırıyor,
oğlumun evi 'benim evim' sahiplenmesi var eski insanlarda
oğluna saygın olsun o zaman biraz.. yatak odasında belki fantezi yapıyor adam.
bekarken oğlunun yatağına giriyor musun ? hayır.
misal de biraz kaba olduğumu düşünmüş olabilirsiniz ama
Aile olmak, sahiplenmek başka, sınır bilmek başka.
Herseyde boyle her yeri kontrol ediyor, laf sokuyor. Ev onun ustunde ya ondandir .Normal değil ama bu yüzü nereden alıyor? Benim kv yanımdaydı bi ara odama mecbur girmek zorunda kalıyordu bazen odamdan balkona geçiş vardı balkonda bi şey lazım oluyor alamıyorum demişti izin istemişti, tabi mecburen gireceksiniz demiştim her girdiğinde de odanıza girdm mecburen kusura bakmayın derdi normali bu. Eşinizden mi yüz alıyor böyle yoksa herseyde böyle hadsiz mi kayınvalideniz
Ev kaynamin ustundeNormal değil. Karşisinda cocuk yok "bu oda niye boyle" diye bagiracak. Yaşiniz cok kucuk herhalde kendinizi ezdiriyorsunuz.
Ev kaynamin ustundeBağırınca siz neden susuyorsunuz merak ettim?
Ev onun ustundeTabiki değil, ona ne ki?
girmesine izin vermezseniz yada uyarırsanız, sizi evden mi atacakEv onun ustunde
Yine kavga cikaracakgirmesine izin vermezseniz yada uyarırsanız, sizi evden mi atacak
Herseyde boyle her yeri kontrol ediyor, laf sokuyor. Ev onun ustunde ya ondandir .
kendi evi yok muydu?Benimki de bakardı. Söylenirdi. Ben yokken evime misafir alırdı bana söyleme gereği bile duymazdi. Bazen aceleden yatağı toplayamadan çıkardım. Misafir gittikten sonra evin daginikti rezil oldum gibisinden söylenirdi birde. Ah ah gecmis zamanlarim. yeni evlilik cahil saf zamanlarım. Su an evimin yolunu bilmez. izin vermeyin lütfen, biz izin verdiğimiz ölçüde bize saygisizlar.
normal değil, önce Kendi evine baksın özel sonuçta çocuk azarlıyor gibiKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Normal mi sizce? Tam dayaklık bir kaynana o ne öyleKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Ne hakla? Bazı şeylere en baştan tepki koymadığınız için önünü alamıyorsunuz sonraKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?